Astrolojide Juno Nasıl Bulunur ?

biraz önce internette dolasırken tesadufen ögrendıgım bu konuyla ilgilii biraz bilgiye ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirim. ben astro.com dan bir sinatri haritası cıkarttım ancak yorumlamayla ilgili girdiğim sitelerden pek bir fayda alamadım. konuyla ilgili görüşlerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim

benımkınede bakar mısınız..01.10.1983 tskederım sımdıden

02.03.1987, istanbul , 14.00

Juno 7. evinde kova burcunda Mars Boğa burcunda 10. evde, Venüs Oğlak burcunda 7. evde. Güneş burcunuz Balık ve Merkürünüzle kavuşum halinde 9. evde. Deniz aşırı yolculuklar, akademisyenlik, dil öğrenme, dans, gösteri sanatları alanlarında oldukça şanslı olduğunuzu söylebilirim. Jupiterin de balık burcunda olmasıyla özellikle Balık özellikleri vurgulu birisiniz. Medyumik yetenekleriniz söz konusu olabilir. Hayat felsefeniz dine bakış açınız teslimiyetçi samimi içten bir inanç ve evrensel anlayış duygunuz yoğun. Özellikle iyi bir yazar da olabilirsiniz ama Balık özelliklerine uygun olarak daha hisli derin sofistike tarzlar şeklinde. Güneşin satürnle kare açısı başladığınız işleri bitirmede devam ettirmede ya da irade gücü gerektiren işleri yaparken çabuk bıkmanıza yol açabiliyor. Yalnız duygularınız duygusal tepkileriniz bu anlattıklarımdan farklı normalde siz oldukça romantik duygusal potansiyeli olan bir insanken duygusal tepkileriniz ani ve fevri ve hatta zaman zaman patavatsız olabiliyor. Ay koç burcunda ve 10. evde özellikle kariyer mesleki alanda ani fevri kararlar olabilir buna karşılık oldukça da neşeli bir portre çiziyorsunuz. Uranüs koç transiti işle kariyerle ilgili ani şartların oluşmasına sebep olmuş olabilir. Anne ile ilgili konular son 6 7 aydır gündeme gelmiş olabilir. Mars burcunuz Boğada olması güneş satürn açısının olumsuz etkilerini nispeten gidermiş. Mars Boğa işini sağlam yapmaya önem verir fakat yavaşlık ve tembellik özelliği vardır. Venüste Oğlak'ta 7. evde ilişkiler kurarken tarzınız resmi ve kendinizden kariyer güç bakımından üst olan kişiler. Venüs kişinin zevklerini ilişki tarzını gösterir Oğlakta biraz daha resmi takılmanıza yol açar. Hesabınızı bilirsiniz daha çok çevrenizde saygı uyandıracak tarzda davranmak ve tavır göstermek önceliginiz. Venüs'ün 7. evde olması evlilik açısından sizin karşınızdaki kişiyle diplomatik bir tavır göstererek uyumlu olmasını sağlayacaktır. Juno da bu evde 7. evde kovada. Mars -Venüs arasındaki karsı cins ile olan ilişkilerde gerilimlerin yaşandığını ama bir şekilde etkileyebildiğinizi gösterir. Mars ve juno eş partner adayınızın özelliklerinde önemlidi. Mars ve juno burclarınıza göre güvenilir mantıklı felsefik alt yapısı olan kişiler sizin için öncelikli. Şu aralar 5. evinizde transitini sürdüren satürn aşk konusunda sizi bir takım sınavlardan geçirmiş olmalı bu konuda belki acı deneyimleri son bir bir bucuk senedir yaşıyorsunuzdur.

Vallahi super . hepsi kelimesi kelimesine dogru!! Son cumledeki Saturn un kotu etkisi ne zaman bitecek acaba sekerim Askta sansa ne zaman kavusucam, ne zaman evlenicem

Son düzenleme:

bana da bakar mısın. 3 mayıs 1986 ankara, 00.05te doğdum. aşk ne zaman gelecek.ne zaman düzelecek. juno nedir?

Son düzenleme:
Vallahi super . hepsi kelimesi kelimesine dogru!! Son cumledeki Saturn un kotu etkisi ne zaman bitecek acaba sekerim Askta sansa ne zaman kavusucam, ne zaman evlenicem

Satürn transiti bu sene aralıktan sonra bitiyor. Şans açılması açısından demeyeyim ama bu süreç kimleri tercih etmen ne istemen konusunda sana oldukça dersler vermiştir. Aşk konusuna artık daha ciddi bakıyorsundur. Mayıs ayını değerlendir derim oldukça güzel açılar var ve sende oldukça güzel etkilenebilirsin bu dönemde. Evlilik konusunda ise 7. evi oğlak kesmesi belki geç evlilik sebebi olabilir ama yönetici gezegen satürn yay burcunda belki 2 sene icinde ciddi adımlar atmış olursun diye tahmin ediyorum.

Maviask çok iyi akşamlar canım çok ilgimi çekti rica etsem benim içinde bakarmısın yorumlarmısın.......sevgiyle mutlulukla kal

Vallahi dersi ben ogrenmedim sekerim, problem burda.........kafamda hala kavak yelleri esiyor

Aska mantikli ve ciddi bakmiyorum, hala romantik bakiyorum ne yazik ki. Hic akillanmadim, hic. Saturn yillardir bana bu konuda ders verip bir seyler ogretmeye calisiyor ama ben hala burnumun dikindeyim, ayni hatalari tekrar tekrar yapiyorum.

Son düzenleme:
bana da bakar mısın. 3 mayıs 1986 ankara, 00.05te doğdum. juno ve yükselen burcuma bakar mısın.

Juno Yay burcunda 11. evde yükseleniniz Oğlak burcu. Juno Yay burcunda siz aklınızdaki eş profili neşeli sportif başka kültürden şehirden ulkeden birisi olmasını istiyorsunuzdur. Güneşiniz Boğa burcunda 4. evde ev yaşadığınız doğduğunuz aile ile birlikte olduğunuz alan en önemli yer. Ev ortamı özellikle rahat estetik olmasını istersiniz. Kuralların olduğu büyük ihtimal güzel yemeklerin piştiği bir çocukluk geçirdiniz. Babanız sanki asker ya da polis olabilir mi diye düşündüm. Ama özellikle fiziksel açıdan güçlü bir yapı sergiliyor Güneş-mars üçgeniyle. Bu yüzden aradığınız erkekte özellikle fiziksel açıdan ve irade açısından kuvvetli olmalı. Güneş-pluto sert açısı normalde babadan otoriteden ya da kadın için erkeklerden gördüğü şiddet veya zarar olarak yorumlanır. Ya da birşekilde size baskı kurmuş olabilir. Merkür koç hızlı bir zihne sahipsiniz. Öncüsünüz birşey düşünüp hemen yapma eğiliminiz yüksek. İlköğretim dönemi de oldukça aktif geçmiş olabilir. Ay Balık burcunda oldukça duygusal hassas içten bir yapınız var tabi insanların ilk anda sizi böyle algılaması zor çünkü Mars 1. evinizde oğlakta oldukça sert otoriter bir görünüm veriyor. Ayrıca baş yüz kısmında çocukluktan kalan yara vs de olabilir. Ama sizi yakından tanıyanlar oldukça fedakar olduğunuzu bilirler. Anne profilinizde bu şekilde kendini feda eden bir anlayısa sahip. Özellikle ihtiyaç sahiplerine maddi açıdan yardım etmek sizin genel tavrınız 2. evinizde Jüpiterde var yardımseverlik hissi yüksek. Maddi kazanclardan çok manevi kazançlarınız fazla ama burcunuz boğa maddi bir burç yükselen oğlakta aynı sekilde. Venüs ikizler burcunda insanlarla ilişki kurma tarzınız daha çok mental düzeyde. İnsanları bilginizle konuşma şekliniz içeriğinizle etkilemeyi seviyorsunuz. Yalnız Chiron kavuşumu kardeslerden bi takım aldığınız yaraları gösterebilir. Evlilik eviniz 7. evde yengeç var duygusal bir aile ortamı arayışınız yüksek. Jupiter şu sıralar yengeçte geçen yazdan beri evlilikle ilgili bir takım görüşmeler fırsatlar çıkmış olabilir. Özellikle mayıs ayında sonuca ulasabilirsiniz bu konuda. Evliyseniz ev ortamında eşle yapılacak güzel etkinlikleri anlatabilir.

Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar bekliyoruz hatalarımızın bize acı şekilde gösterildiği dönem bu dönem. Sene sonunda bitecek satürn sonra başka bi alanda sınava tutacak. Sene sonuna kadar öğrendik öğrendik öğrenmezsek öğretir.

Sekerim, Saturn surekli beni farkli alanlarda teste mi tutacak ? Ask, is, saglik sirayla mi gidiyor ne

Haritasinda Saturn etkisi olmayan insanlarin hayatlari da benimki gibi sinavla geciyor mu?

Sekerim, Saturn surekli beni farkli alanlarda teste mi tutacak ? Ask, is, saglik sirayla mi gidiyor ne

Haritasinda Saturn etkisi olmayan insanlarin hayatlari da benimki gibi sinavla geciyor mu?

Transitler herkesi etkiler ama etkilediği alanlar farklı olabilir. Satürn her transiti 2,5 sene sürer ve her transitinde bi alanı sınar. Senin şu anki etkilendiğin alan aşk ilişkiler çocuk hobiler zevkler ..

Transitler herkesi etkiler ama etkilediği alanlar farklı olabilir. Satürn her transiti 2,5 sene sürer ve her transitinde bi alanı sınar. Senin şu anki etkilendiğin alan aşk ilişkiler çocuk hobiler zevkler ..

bakarsanız ben de rica edicem sizden..

22.08.1991, 14:00, İzmir :)

bana da bakabilirmisin

27/05/1983 doğum saati:20.30-21.00 arası hep 21.00 diye bilirdim :) özel msda attım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…