Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok onu kesin net diyemem:)) Ama 7. evdeki oğlak genelde bir 29 a kadar dur sonra eveririz seni acelen ne der:)) Benimde 7. ev oğlak olduğu için biliyorum. Diğer bir tarih vermişsin o tarihin sahibi bayan mı erkek mi ona göre bakılıyorda.
vay bee 2010 da yazmışım,dün gibi:) 29 olmuşum bu arada:)bekarım hala:) bu juno değişen bişeymi buseferde 39 a kadar bekle demesin:)
ohhh sevindim değişmediğine:) sence evlilik benden yanımı bu sene..geç olsun temiz olsun hayırlısyla:)
Doğum tarihini yerini saatini yazarsan diğer gezegenlerle yaptığı açılarla birlikte bulabilirim. Juno ne zaman evleneceğini göstermiyor pek. Ama mesela juno oğlak burcunda satürnle ters açıları var tabi evliliği geciktirir. Juno daha çok evlenceğin kişinin kadersel eşinin hangi burçta olduğunu gösterir. illa o burçta olacak diye bir şart yok o burcun özelliklerini gösteren kişi senin ilgi alanına girer. Mesela juno benim yay dolayısıyla entellektüel farklı yerden kültürden bir kişi benim eş adayım. Juno balık diyelim duygusal derinliği olan kişiler senin önceliğin olacaktır. Açılara bulunduğu evede bakmak gerekir.
Butterfly84 seninkine bakmıştım 7. evde aslan burcu 7. evde olması güzel bir yerleşim. Evlilik ilişkiler evinde.
Doğum tarihini yerini saatini yazarsan diğer gezegenlerle yaptığı açılarla birlikte bulabilirim. Juno ne zaman evleneceğini göstermiyor pek. Ama mesela juno oğlak burcunda satürnle ters açıları var tabi evliliği geciktirir. Juno daha çok evlenceğin kişinin kadersel eşinin hangi burçta olduğunu gösterir. illa o burçta olacak diye bir şart yok o burcun özelliklerini gösteren kişi senin ilgi alanına girer. Mesela juno benim yay dolayısıyla entellektüel farklı yerden kültürden bir kişi benim eş adayım. Juno balık diyelim duygusal derinliği olan kişiler senin önceliğin olacaktır. Açılara bulunduğu evede bakmak gerekir.