Askerdeki kocam kart bilgilerini vermiyor

Siz çalışıyor musunuz ? Eşiniz giderken ev giderleri ve sizin için para bırakmadı mı ?

O bana demisti ihanet etmenden korkuyorum diye. Sanirim oncesinde yasamis oyle bisey. Ben calisirken zaten burnumdan geliyordu surekli ariyordu. Yani guven problemi var elinde maddi imkani olan kadinlarim daha kolay aldatacagini dusunuyor. O askerdeyken evimde bile kalamadim niye tek kalmak istiyorsun imalari havada ucustu ki hep evde olan birisiyim arkadasim bile cok az yani niye boyle anlamiyprum

Siz çalışıyor musunuz ? Eşiniz giderken ev giderleri ve sizin için para bırakmadı mı ?
Ben hemsireydim 2 ay once biraktim isi . Giderken daha maas almamosti 1.000 tl birakti simdi maasi yatti ama birini bulup atacakmis kac gundur onu bekliyorum. Bilgilerini verse iki dkda ben hallederim mobil banktan ama vermiyor..

Eşiniz size bana ihanet etmeden korkuyorum dedi ve bunu üzerie sizde işten çıktıysaniz, istediğini der, yapar kusura bakmayın. Bu fırsatı eşinize siz vermişsiniz. Kendisi işteyken neler yapıyorsa sizin de onu aldatmanizdan korkmuş.

Ben hemsireydim 2 ay once biraktim isi . Giderken daha maas almamosti 1.000 tl birakti simdi maasi yatti ama birini bulup atacakmis kac gundur onu bekliyorum. Bilgilerini verse iki dkda ben hallederim mobil banktan ama vermiyor..
Ev giderleri ve sizin ihtiyaçlarınız için giderken eve bırakacak parası olmayan adam, neden ve hangi parayla bedelli askerlik yapmaya gitti ?

Siz bu adamdan neden çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz ? Sizi ele güne muhtaç eden adamla mutlu bir evlilik hayatınız olacağına dair umudunuz var mı ?

O da ben ona ihanet ederim diye korkuyor eskisi aldatmjs onu. Parasi olan kadin gucludur kolay vazgecer ve aldatir diye dusunuyor istemiyor calismami zaten calisirken de hep arar gunumu zehir ederdi erkek hastan var ondan mi acmiyorsun telefonu diye

Siz hak ediyorsunuz ya. Böyle devam edin. Adam sizin namusunuza laf etmiş, siz maşallah Konya ovası gibi olmuşsunuz.

Bilezikleri biriktirmistik bedellisi icin yani 6 ay ben tek kalirim diye bedelli gitmek istedi

Ay yeter daha fazla yazmayın sinir bastı beni. Kardeşim siz bir doktora görünün. Hemşireymişsiniz, eski çalıştığınız yerde psikiyatriye kolay ulaşırsınız. Hemen randevu ayarlayın. Bu ne yahu, ihanet etmenden korkuyorum diyen adamla o an flört bitirilir, siz evlenmişsiniz. Ya anne babanızı da suçlarsa, siz kızınıza erkek mi ayarlıyorsunuz derse? Bu sizi öldürür haberiniz olsun. Para vermiyor çalıştırmıyor ki dışarı çıkamayın. Diyelim canı sıkıldı kızdı, o dolapları doldurmaz aç bırakır sizi.

Lütfen bir kötülüğe daha alet olmayın çocuk yapmayın. O çocuğun gözü önünde bıçağı saplar ya da kafanıza dayar silahı.

O da ben ona ihanet ederim diye korkuyor eskisi aldatmjs onu. Parasi olan kadin gucludur kolay vazgecer ve aldatir diye dusunuyor istemiyor calismami zaten calisirken de hep arar gunumu zehir ederdi erkek hastan var ondan mi acmiyorsun telefonu diye
Yok artık yaa

Neden bunlara katlanıyorsunuz
Ay birde işten çıkmışsınız bu adam için

Kaç gündür de 3 kuruş para için bekliyorsunuz
Adam kart bilgilerini verse ne vermese ne
Sizin şuan daha büyük sorunlarınız var bence

Karisiyim istesem gider dokuman cikarttiririm bunu yaptiracak zaten bana artik
oyle bir sey yapamazsiniz. hicbir banka esine dokuman falan vermez. ben babam yerine banka cagri merkeziyle konuşuyorum. onda bile gorevli cikinca veriyorum "merhaba kizim konusacak" diyor, gereken bilgileri veriyor. yine de onay verilecekken tekrar babami istiyorlar. sistemde kayitli telefonuna bildirim gidiyor falan. yapabileceginize inandiginiz sey yapabileceginiz bir sey degil.
ayrica adam bu kadar cekindiyse kredi kartından istemediğiniz bir harcama goreceginiz için olabilir. otel olur, ise gittigi bir gün odenmis pahali restorant olabilir, evinizle isinizle hiic alakasi olmayan bir lokasyondan alinmis benzin olabilir... ya da iyi ihtimal ailesine para yollamistir.
yoksa neden korksun ki? benim sevgilimle gizli saklim yoktur. burokratik bir sebepten dolayi bu aya kadar kart cikartamiyordu benim hesaplardan birini vermistim hem karti hem banka hesabimi kullanabiliyordu. asla çekinmem çünkü ondan gizlim saklim yok. amaaa ölum doseginde olsam da annem bankamin internet sifresini istese vermem. veremem :) çünkü gizli sakli bir sürü seyim var.
kisi kendinden bilirmis isi diyorum ve esinizin sebebinin bu oldugunu söylüyorum:)

Şimdi bütün detaylar ortaya çıktı mükemmel evliliğinizle ilgili kusura bakmayın da bu adam gider aslanlar gibi çalışıp kendi parasını kazanan ayakları üzerinde duran ona hesap vermeyen kıskanmasına da fırsat vermeyen hakkını savunan bir kadına aşık olup sizi de aldatır
Hatta o kadına birsürü para da harcar
Ya görmüyor musunuz size böyle diyen adam elinizi soğuk suya sokmayacaktı madem o kadar istemiyor çalışmanızı rahat ettirecekti ama ceptesiniz

Size esinizin hesap bilgilerini alabileceğinizi düşündüren neydi tam olarak?
Kendisini böyle bir şey yapmayacağı çok açık değil mi?
Adam ihanet edersin, çalışan kadın güçlü olur ayrılır diye sizi işten çıkarmış. Size ağır ithamlarda bulunmuş. Onun kafasında kadın para işlerinden anlamaz ve uzak tutulmalı düşünceleri vardır.
Verdiğiyle yetinip bir güzel oturacaksınız yerinizde.

Bilezikleri biriktirmistik bedellisi icin yani 6 ay ben tek kalirim diye bedelli gitmek istedi
Aferin size. Yaklaşık 250 bin TL lik bir birikiminizi eşiniz sizi yalnız bırakmama bahanesiyle bedelli için kullanmış. Halbuki izin kullanımı olmayınca toplam süre 6 ay dahi değil, 5 ay 5 gün. Sizin bedelli için bileziklerini çıkarıp verdiğiniz eşiniz, sizin elinizde para yokken kart bilgilerini dahi vermiyor size; çünkü hesabını görmenizi istemiyor.

Silkelenip kendinize gelin; gidin iş başvurusu yapın. Sonra da boşanın.

İnsanın kendine ettiğini kimse edemez ona güven problemi varmış ihanete uğramış çalışan kadın kolay gidermiş.İste çalışan kadın kolay gider sizin gibi davranıp parasız bırakıp hesabını gizleyemez ondan onu böyle yönetir patron gibi aynen böyle bu hiç romantik değil bu sadece acıklı hanımefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…