- 16 Haziran 2011
- 15.095
- 64.082
- 798
Siz çalışıyor musunuz ? Eşiniz giderken ev giderleri ve sizin için para bırakmadı mı ?Paraya ihtiyacim var ve o suan askerde bir yerden gelen maasi vardi bakmak istedim yatmis mi diye bana 3 bin tl gorunuyor dedi gelen para esnek hesaba gitmis olabilir ben sadece 3 bin tl gorebiliyorum dedi kendi bankasinin atmsi olmadigi icin esnek hesabi goremiyormus. Ben de kart bilgilerini ver bakiyim dedim yok ben burdan birinden rica eder bakarim bir sekilde dedi yani ihtiyacim yoksa para bile gondermiyor bana ailesine gondermis olabilir o yuzden bana vermiyordur diye dusunuyorum. Yada baska bisey bilmiyorum kac gundur istiyorum hep musait degilim diyor oysaki 5 ten sonra rahat yani bedelli yapiyor cunku. Yani bu konu nedense beni cok rahatsiz etti israrla istesem tartisacak biliyorum sizce ne yapilir bu durumda
O bana demisti ihanet etmenden korkuyorum diye. Sanirim oncesinde yasamis oyle bisey. Ben calisirken zaten burnumdan geliyordu surekli ariyordu. Yani guven problemi var elinde maddi imkani olan kadinlarim daha kolay aldatacagini dusunuyor. O askerdeyken evimde bile kalamadim niye tek kalmak istiyorsun imalari havada ucustu ki hep evde olan birisiyim arkadasim bile cok az yani niye boyle anlamiyprumŞimdi anladınız mı sizi niye işten çıkardığını? Karın tokluğuna çalıştırmak gibi düşünün. Geliriniz paranız pulunuz olmasın istiyor. O ne derse o olacak, alınacağa verileceğe o karar verecek. Yazık o anne babanızın maddi manevi emeğine. Kızlarını büyütmüş okutmuşlar, meslek sahibi etmişler ama kaderi elin adamının iki dudağının arasında. Hiç ailenizden utanmıyor musunuz böyle para diye kıvranırken? Kocanız iyi falan değil, son derece sinsi ve kötü biri. Farzedin düştünüz bir yeriniz kırıldı, hastaneye gidiş dönüş paranız var sadece. Cebinize aileniz para koyacaksa bu haysiyetsiz adama ne gerek var? Bundan çocuk mu yapmayı düşünüyorsunuz?
Ben hemsireydim 2 ay once biraktim isi . Giderken daha maas almamosti 1.000 tl birakti simdi maasi yatti ama birini bulup atacakmis kac gundur onu bekliyorum. Bilgilerini verse iki dkda ben hallederim mobil banktan ama vermiyor..Siz çalışıyor musunuz ? Eşiniz giderken ev giderleri ve sizin için para bırakmadı mı ?
Aynen banka da hemen aaa tabi madem karısısınız hesap bilgilerini size vermemek olmaz diye hemen çıkarıp verecekKarisiyim istesem gider dokuman cikarttiririm bunu yaptiracak zaten bana artik
O bankayla senin aranda bacım, ama adam elinden geldiğince saklıyor işte.Karisiyim istesem gider dokuman cikarttiririm bunu yaptiracak zaten bana artik
Eşiniz size bana ihanet etmeden korkuyorum dedi ve bunu üzerie sizde işten çıktıysaniz, istediğini der, yapar kusura bakmayın. Bu fırsatı eşinize siz vermişsiniz. Kendisi işteyken neler yapıyorsa sizin de onu aldatmanizdan korkmuş.O bana demisti ihanet etmenden korkuyorum diye. Sanirim oncesinde yasamis oyle bisey. Ben calisirken zaten burnumdan geliyordu surekli ariyordu. Yani guven problemi var elinde maddi imkani olan kadinlarim daha kolay aldatacagini dusunuyor. O askerdeyken evimde bile kalamadim niye tek kalmak istiyorsun imalari havada ucustu ki hep evde olan birisiyim arkadasim bile cok az yani niye boyle anlamiyprum
Ev giderleri ve sizin ihtiyaçlarınız için giderken eve bırakacak parası olmayan adam, neden ve hangi parayla bedelli askerlik yapmaya gitti ?Ben hemsireydim 2 ay once biraktim isi . Giderken daha maas almamosti 1.000 tl birakti simdi maasi yatti ama birini bulup atacakmis kac gundur onu bekliyorum. Bilgilerini verse iki dkda ben hallederim mobil banktan ama vermiyor..
O da ben ona ihanet ederim diye korkuyor eskisi aldatmjs onu. Parasi olan kadin gucludur kolay vazgecer ve aldatir diye dusunuyor istemiyor calismami zaten calisirken de hep arar gunumu zehir ederdi erkek hastan var ondan mi acmiyorsun telefonu diyeKız bak vallahi bu resmen benim eski kocam. Evde 3 buzdolabı olsa dolar taşardı öyle çok tşaırdı eve. Tek derdi benim çalışmamdı yalvarırdı ne olur işi bırak diye. Aslında ben biraz salağımdır bu konularda o bırak dedi diye bırakırdım yani. Ama inat ettim herhalde bırakmadım. 5 sene hergün resmen yalvardı. En son bi baktım adam benim dışımda herkesle evliymişgeldi bana senin bana ihtiyacın yok ki kendi kendine bakabiliyorsun dedi ayrıldık. Eşin böyledir demiyorum ama Lütfen herşeyin altını kurcala kendini harcama.
Siz hak ediyorsunuz ya. Böyle devam edin. Adam sizin namusunuza laf etmiş, siz maşallah Konya ovası gibi olmuşsunuz.O bana demisti ihanet etmenden korkuyorum diye. Sanirim oncesinde yasamis oyle bisey. Ben calisirken zaten burnumdan geliyordu surekli ariyordu. Yani guven problemi var elinde maddi imkani olan kadinlarim daha kolay aldatacagini dusunuyor. O askerdeyken evimde bile kalamadim niye tek kalmak istiyorsun imalari havada ucustu ki hep evde olan birisiyim arkadasim bile cok az yani niye boyle anlamiyprum
Bilezikleri biriktirmistik bedellisi icin yani 6 ay ben tek kalirim diye bedelli gitmek istediEv giderleri ve sizin ihtiyaçlarınız için giderken eve bırakacak parası olmayan adam, neden ve hangi parayla bedelli askerlik yapmaya gitti ?
Siz bu adamdan neden çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz ? Sizi ele güne muhtaç eden adamla mutlu bir evlilik hayatınız olacağına dair umudunuz var mı ?
Hayir gereken cevabj verdim zaten ona ben baya bir tartistikSiz hak ediyorsunuz ya. Böyle devam edin. Adam sizin namusunuza laf etmiş, siz maşallah Konya ovası gibi olmuşsunuz.
Hemsireyim eşim istedigi icin ciktim
Ay yeter daha fazla yazmayın sinir bastı beni. Kardeşim siz bir doktora görünün. Hemşireymişsiniz, eski çalıştığınız yerde psikiyatriye kolay ulaşırsınız. Hemen randevu ayarlayın. Bu ne yahu, ihanet etmenden korkuyorum diyen adamla o an flört bitirilir, siz evlenmişsiniz. Ya anne babanızı da suçlarsa, siz kızınıza erkek mi ayarlıyorsunuz derse? Bu sizi öldürür haberiniz olsun. Para vermiyor çalıştırmıyor ki dışarı çıkamayın. Diyelim canı sıkıldı kızdı, o dolapları doldurmaz aç bırakır sizi.O bana demisti ihanet etmenden korkuyorum diye. Sanirim oncesinde yasamis oyle bisey. Ben calisirken zaten burnumdan geliyordu surekli ariyordu. Yani guven problemi var elinde maddi imkani olan kadinlarim daha kolay aldatacagini dusunuyor. O askerdeyken evimde bile kalamadim niye tek kalmak istiyorsun imalari havada ucustu ki hep evde olan birisiyim arkadasim bile cok az yani niye boyle anlamiyprum
Yok artık yaaO da ben ona ihanet ederim diye korkuyor eskisi aldatmjs onu. Parasi olan kadin gucludur kolay vazgecer ve aldatir diye dusunuyor istemiyor calismami zaten calisirken de hep arar gunumu zehir ederdi erkek hastan var ondan mi acmiyorsun telefonu diye
oyle bir sey yapamazsiniz. hicbir banka esine dokuman falan vermez. ben babam yerine banka cagri merkeziyle konuşuyorum. onda bile gorevli cikinca veriyorum "merhaba kizim konusacak" diyor, gereken bilgileri veriyor. yine de onay verilecekken tekrar babami istiyorlar. sistemde kayitli telefonuna bildirim gidiyor falan. yapabileceginize inandiginiz sey yapabileceginiz bir sey degil.Karisiyim istesem gider dokuman cikarttiririm bunu yaptiracak zaten bana artik
Aferin size. Yaklaşık 250 bin TL lik bir birikiminizi eşiniz sizi yalnız bırakmama bahanesiyle bedelli için kullanmış. Halbuki izin kullanımı olmayınca toplam süre 6 ay dahi değil, 5 ay 5 gün. Sizin bedelli için bileziklerini çıkarıp verdiğiniz eşiniz, sizin elinizde para yokken kart bilgilerini dahi vermiyor size; çünkü hesabını görmenizi istemiyor.Bilezikleri biriktirmistik bedellisi icin yani 6 ay ben tek kalirim diye bedelli gitmek istedi
Sizin gibi kadınları görünce çok utanıyorum. Bir de çocuk yapacaksınız ya inanılmaz.Hayir gereken cevabj verdim zaten ona ben baya bir tartistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?