Askerdeki kocam kart bilgilerini vermiyor

O da ben ona ihanet ederim diye korkuyor eskisi aldatmjs onu. Parasi olan kadin gucludur kolay vazgecer ve aldatir diye dusunuyor istemiyor calismami zaten calisirken de hep arar gunumu zehir ederdi erkek hastan var ondan mi acmiyorsun telefonu diye
Inalilir gibi degil

O da ben ona ihanet ederim diye korkuyor eskisi aldatmjs onu. Parasi olan kadin gucludur kolay vazgecer ve aldatir diye dusunuyor istemiyor calismami zaten calisirken de hep arar gunumu zehir ederdi erkek hastan var ondan mi acmiyorsun telefonu diye
Şu anlattığınız şey bile ne kadar küçük düşürücü ki. Kocanız iyi bir adam falan değil vallahi, siz fazla safsiniz. Daha önce başka erkek arkadaşınız olmadı mı?

Kişi kendinden bilir işi der susarım

Sana işi bırak diyebilen adam seni dilenci konumuna düşürme hakkına sahip değildir. Yerinde olsam o dönmeden yeniden işe girer 'senden para dilenmek için istifa etmedim, böyle yaşamak istemiyorum kusura bakma derdim. Ne yapacaksın o kadar parayı ne demek ya, bana işi bıraktıracak yüreğe sahipsen istediğim paranın hesabını soramazsın. Adam sizi köleye çevirmiş farkında değil üzerine de adam olamamış bir erkeği baba yapmak niyetindesiniz.

Ben kocamdan bağımsız bebek istiyorum diye bir dünya yok. Özel sektörde bir sağlık personeli kaç para kazanacak da kimseye muhtaç.olmadan benek büyütecek, saksı çiçeği mi bu, bakıcısı kreşi bezi, asgari ücretten fazla tutacak zaten

Parayı gömmüş o zaman, geçmiş olsun.

Hazır ailenizin evindeyken açın boşanma davası diyeceğim ama , kime diyeceğim?
Kocam çok iyi çok merhametli diyen size mi?
Bunun aklına uyup işten çıkan , çıkar çıkmaz da beş kuruşunuz yokken bir de çocuk yapmak için uğraşan size mi?
Bilezikleriyle bu sevimsizi bedelliye gönderen size mi?
Bazen ne desek boş gerçekten.
Allah hidayet versin.

Bilezikleri biriktirmistik bedellisi icin yani 6 ay ben tek kalirim diye bedelli gitmek istedi
Kesin 6 ay tek kalırsın diye bedelli gitmek istemiştir, yoksa g.tunun rahatını düşündüğünden değil asla
Ben sizin çok saf olduğunuzdan emin oldum, inşallah günlük hayatınızda daha uyaniksinizdir.

Orda tek kalırsından kastı tek kalır eve erkek alırsın demek olduğu için gerçekten de bu amaçla bedelliye gitmiş olabilir.

Ay bilmiyorum ya, bedelli askerlik oldum olası bana askerlikten gelmiyor. 32 gün falanmis zaten. Benimki de bedelli yapmış ama hiç gitmedim dedi.
Dayım bedelli aldı banka sırasından başka yere gitmedi eşim 18 gün yaptı 18 günün de 4 günü yoldan sayıldı 17 kiloya yakın kilo verdi komutan hakkını vermişti şuan kaç gün oldu bilmiyorum. Para miktarı arttıkça gün sayısını arttirmislar.

Bilezikleri biriktirmistik bedellisi icin yani 6 ay ben tek kalirim diye bedelli gitmek istedi
Kesin 6 ay tek kalırsın diye bedelli gitmek istemiştir, yoksa g.tunun rahatını düşündüğünden değil
Anbe babanız bileziklerinizle kocanizi bedelliye gönderdiğinizi vs biliyor mu? Ya da kocanizin size yollu muamelesi yaptığını.
Türk kadinlarina olan inancım her gecen gün tükeniyor, okumuş meslek sahibi olmuşu bile is kocaya gelince akıl tutulması yaşıyor

Benim kardeşim 6 ayda 25 kilo falan vermişti. Havalimanında soğuktan yanmış, 1.90 boyunda 60 kilo iskeletor gibi birisini teslim aldık.

Eşinde 18 günde nasıl 17 kilo verdi yahu, azcik tüyo versin zayiflamam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…