Inalilir gibi degilO da ben ona ihanet ederim diye korkuyor eskisi aldatmjs onu. Parasi olan kadin gucludur kolay vazgecer ve aldatir diye dusunuyor istemiyor calismami zaten calisirken de hep arar gunumu zehir ederdi erkek hastan var ondan mi acmiyorsun telefonu diye
Benim kocanın pertini cikarmislardiBu prenseslikte bedelliler tuvalet falan yıkamaz bence.
Talimlerden sonra yan gelip yatıyorlardir
Şu anlattığınız şey bile ne kadar küçük düşürücü ki. Kocanız iyi bir adam falan değil vallahi, siz fazla safsiniz. Daha önce başka erkek arkadaşınız olmadı mı?O da ben ona ihanet ederim diye korkuyor eskisi aldatmjs onu. Parasi olan kadin gucludur kolay vazgecer ve aldatir diye dusunuyor istemiyor calismami zaten calisirken de hep arar gunumu zehir ederdi erkek hastan var ondan mi acmiyorsun telefonu diye
Kişi kendinden bilir işi der susarımO da ben ona ihanet ederim diye korkuyor eskisi aldatmjs onu. Parasi olan kadin gucludur kolay vazgecer ve aldatir diye dusunuyor istemiyor calismami zaten calisirken de hep arar gunumu zehir ederdi erkek hastan var ondan mi acmiyorsun telefonu diye
Sana işi bırak diyebilen adam seni dilenci konumuna düşürme hakkına sahip değildir. Yerinde olsam o dönmeden yeniden işe girer 'senden para dilenmek için istifa etmedim, böyle yaşamak istemiyorum kusura bakma derdim. Ne yapacaksın o kadar parayı ne demek ya, bana işi bıraktıracak yüreğe sahipsen istediğim paranın hesabını soramazsın. Adam sizi köleye çevirmiş farkında değil üzerine de adam olamamış bir erkeği baba yapmak niyetindesiniz.Ne güzel Allah razı olsun oylelerinden. Esim de cok iyi bir insan cok vicdanli ama para konusunda yonetimi pek bilmiyor babasina ceker dedikleri dogru babasi da boyle . Ne kadar babasini her konuda yadirgasada armut dibine dusuyor iste. Ben bana biraz daha fazla gondersen senden surekli istemesem demistim bana napicaksin o kadar parayi dedi. Yani zamanla ögrenir diye dusunuyorum ama ben burda magdurken israrla bilgilerini vermemesi garibime gitti
Parayı gömmüş o zaman, geçmiş olsun.Bizde biliyoruz birbirimizdeki parayi yani o kadarda serbest tutmuyorum harcadiklarini surekli sorar ne kadarimiz kaldigini bilirim. Ama simdi uzakta ve magdurum israrla kart bilgisini vermemesine sasirdim. Kumar oynadi haberim var arada bir iddia oynuyor ama hepsini bilirim yani niye vermiyor anlamadim zaten ben bankaya gitsem hareketler dokumu alabilir miyim acaba eşi olarak
Lutfen delleninDamarima basarsa gider is bulur calisirim onun vicdanina kalmadim beni biliyor dellenirsem neler yapacagimi ama askerde diyr alttan aliyorum işte
Ay bilmiyorum ya, bedelli askerlik oldum olası bana askerlikten gelmiyor. 32 gün falanmis zaten. Benimki de bedelli yapmış ama hiç gitmedim dedi.Benim kocanın pertini cikarmislardibakma orda prenseslik kalmiyor
Ay bilmiyorum ya, bedelli askerlik oldum olası bana askerlikten gelmiyor. 32 gün falanmis zaten. Benimki de bedelli yapmış ama hiç gitmedim dedi.
Bir kuku kaç para haberin var mıNe alaka
Kesin 6 ay tek kalırsın diye bedelli gitmek istemiştir, yoksa g.tunun rahatını düşündüğünden değil aslaBilezikleri biriktirmistik bedellisi icin yani 6 ay ben tek kalirim diye bedelli gitmek istedi
Orda tek kalırsından kastı tek kalır eve erkek alırsın demek olduğu için gerçekten de bu amaçla bedelliye gitmiş olabilir.Kesin 6 ay tek kalırsın diye bedelli gitmek istemiştir, yoksa g.tunun rahatını düşündüğünden değil asla
Ben sizin çok saf olduğunuzdan emin oldum, inşallah günlük hayatınızda daha uyaniksinizdir.
Dayım bedelli aldı banka sırasından başka yere gitmediAy bilmiyorum ya, bedelli askerlik oldum olası bana askerlikten gelmiyor. 32 gün falanmis zaten. Benimki de bedelli yapmış ama hiç gitmedim dedi.
Kesin 6 ay tek kalırsın diye bedelli gitmek istemiştir, yoksa g.tunun rahatını düşündüğünden değilBilezikleri biriktirmistik bedellisi icin yani 6 ay ben tek kalirim diye bedelli gitmek istedi
Benim kardeşim 6 ayda 25 kilo falan vermişti. Havalimanında soğuktan yanmış, 1.90 boyunda 60 kilo iskeletor gibi birisini teslim aldık.Dayım bedelli aldı banka sırasından başka yere gitmedieşim 18 gün yaptı 18 günün de 4 günü yoldan sayıldı 17 kiloya yakın kilo verdi komutan hakkını vermişti şuan kaç gün oldu bilmiyorum. Para miktarı arttıkça gün sayısını arttirmislar.7
O zaman kendi parası ile gitsinOrda tek kalırsından kastı tek kalır eve erkek alırsın demek olduğu için gerçekten de bu amaçla bedelliye gitmiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?