Askerdeki kocam kart bilgilerini vermiyor

Ya siz taksit taksit birbirinden garip şeyler anlatıyorsunuz bizi çıldırtmak için mi konu açtınız? Ağzınızdan da ama ben çocuk yapacağım lafı da düşmüyor maşallah. Aman üremeyi aksatmayın bu adamdan çok lazım çünkü.
Bir de iyi adam diye araya sıkıştırmıyor musunuz gerçekten komedi misiniz dram mısınız anlayamıyorum. Bu adamın neresi iyi tam olarak? Ne halt yedigi belli olmayan, almış kadını eve hizmetçi yapmış, dervişin fikri neyse zikri de o olur mantığı kadını mal gibi ailesinin evine koyup 20 günlük tatilinden geldiğinde geri alacak, para vermez hesap sorar kendi her şeyini gizler ama iyi adam öyle mi? Yani kusura bakmayın ama alkollüyüm deseniz inanırım şu anda

Valla topiktekiler Ferhansi tasliyor ama bu toplum hakkinda Ferhans inanilmaz derecede hakli. Anlayamadigim bir sekilde cocuk meraki var.

• Bekarlara: evlen, cocuk
  • Evlilere: hani nerde cocuk
  • Cocugu olanlara: 2.cocuk
  • Evlilik berbat, her gun kavga: konu sahibesi mutlaka hamile
  • Adam kumarbaz, rezil: 3. cocuk, adam eve baglansin diye
  • Adam saygisiz, rezil, piyasada yok , eve gelmiyor, evlilik berbat: Tup bebek tedavisiyle israrla cocuk

Varsa yoksa cocuk, cocuk, cocuk nedir bizim toplumdak ureme meraki Evliligi iyi olanlar ne yaparsa yapsin da evliligi berbat olanlar niye uremeye bu denli merakli? A Aysenimi

O da ben ona ihanet ederim diye korkuyor eskisi aldatmjs onu. Parasi olan kadin gucludur kolay vazgecer ve aldatir diye dusunuyor istemiyor calismami zaten calisirken de hep arar gunumu zehir ederdi erkek hastan var ondan mi acmiyorsun telefonu diye

Esiniz boşuna korkuyor. Bu davranislara ragmen bu adamla evlenip, istegi uzerine işi birakip sonra adamdan para yalvarmayi kabul ettiyseniz siz bugun işe girip çuvalla para kazansaniz hic bir gücünüz olmaz. Gider o parayi da kocaya verir cocuk dogurursunuz.
Merhametli diyip durdugunuz adam sii rezil etmekten keyif aliyor sadece.

Züğürt tesellisi de ondan.

Ay bi de utanmadan şu emojiyi koymuyorlar mi cok minnoş bir şeymiş gibi. Adam size yollu diyo, namussuz diyor aloooo. İnsan bu lafa alınmıyorsa ondan da şüphe ederim.
Kadın o kadar güzel ve kıymetli ki adamcağız korumak için ne yapacağını şaşırıyor canim anlasana

Parasını sizin arıza çıkaracağınız şekilde ya harcamış ya dağıtmış ya da elindeki birikimi bilmenizi istemiyor. Bahane ile geçiştirmiş anlamışsınız zaten.
Nasıp harcadığı muamma
Yemiş olabilir
Kumar olabilir
Borç vermiş olabilir
Ailesine vermiş olabilir
Karı kız muhabbeti olabilir
Veya sizden para saklıyor
Her türlü seçenek gıcık edici, Allah kolaylık versin. Saklama sebebi neymiş izah etsin bakalım

O da ben ona ihanet ederim diye korkuyor eskisi aldatmjs onu. Parasi olan kadin gucludur kolay vazgecer ve aldatir diye dusunuyor istemiyor calismami zaten calisirken de hep arar gunumu zehir ederdi erkek hastan var ondan mi acmiyorsun telefonu diye
Pollyanna?

Adam ruh hastası. Siz bunu kıskançlık mı sandınız cidden? Bencede sahalardan uzak durun. Bu kafada biri zaten canıyla uğraşan insanlarla muhattap olmamalı. Mesleğe dönmezsiniz umarım.
Mesleğinizi kendinizi böyle aşağılatan biri gerçekten çalışmasın

Sen çalışmıyor musun? Kocam askere gıdınce sana para bırakmadımı?

Anlamadım ben. Eşin askere gitti sana para bırakmadı mı? Ne yapacakmışsın sokağa çıkıp dilenecek misin? Sizin hesap bilgisinden daha büyük probleminiz var.

Allahım birde meslek sahibi okumuş etmiş kadınsınız allah sizi baapmasın ya. Oturun aç açına bekleyin, gelene kadar ölmezseniz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…