Askerdeki kocam kart bilgilerini vermiyor

Ben de hep boyle dusunurum o da. Sosyal medya sifrelerimizi bile bilmeyiz. Ama sonucta keyiften istemiyorum magdur kaldim ve kart bilgilerini kendime para aktarabilmek icin istiyorum. Israrla yok demedi tuhaf degil mi
Oyalıyor çünkü, en son pes edip vazgeçmeni bekliyor. Nasılsa ailenin yanindaymissin anan baban bakar diye düşünüyor bile olabilir.

Kocandır tabiki senin bileceğin şey ama özelidir derken? Bence kocamla benim aramda olan dışında benim yada eşimin bilmemesi gereken özel diye birşey yoktur.
Bence fazla iyi niyetli düşünme bu konuda

Ben de hep boyle dusunurum o da. Sosyal medya sifrelerimizi bile bilmeyiz. Ama sonucta keyiften istemiyorum magdur kaldim ve kart bilgilerini kendime para aktarabilmek icin istiyorum. Israrla yok demedi tuhaf degil mi
Bence çok tuhaf, haklısınız, koca diye düşündüğümüz insan een başta karısını böyle zor durumda bırakmamalı. Ben parasız kaldığınızı anlamamıştım. Bir kere zaten gideli 4 gün olmuş hemen parasız kalmışsınız demekki en baştan düzgün miktar bırakmamış. Eşinize çok şey söylenir de eşiniz olduğu için bir şey demek istemiyorum

Ama günümüz erkekleri böyle, kadınlar olarak çalışıp kimseye muhtaç kalmamak harici bir şey öneremiyorum size. Tabi çocuk bakımı çocuğun yükü böyle şeyler varsa hayatınızda, çalışamayacak durumdaysanız o farklı.

Açık açık konuşun bence, bakalım açıklaması ne olacak

Evliliğinizde daha böyle bi sorun varken, düzgün bi iletişim yokken çocuk yapmayın! Bi işe girin ve kendi ayaklarınız üzerinde durun. Bu genç kadınlar neden çalışmıyorlar acaba da yıl 2025 kocadan harçlık bekliyorlar?

Ben anne olmak istiyorum eş hayatimda olur yada olmaz ama cocugum olsun isterim tabi
. Hemsireyim eşim istedigi icin ciktim tekrar girip cocuguma kendim de bakabilirim eşe bagimsiz istiyorum yani cocugu
O zaman git doğru dürüst birinden çocuk yap. Sen anne olacaksın diye neden çocuk saçma sapan büyüsün

Ne güzel Allah razı olsun oylelerinden. Esim de cok iyi bir insan cok vicdanli ama para konusunda yonetimi pek bilmiyor babasina ceker dedikleri dogru babasi da boyle . Ne kadar babasini her konuda yadirgasada armut dibine dusuyor iste. Ben bana biraz daha fazla gondersen senden surekli istemesem demistim bana napicaksin o kadar parayi dedi. Yani zamanla ögrenir diye dusunuyorum ama ben burda magdurken israrla bilgilerini vermemesi garibime gitti

Damarima basarsa gider is bulur calisirim onun vicdanina kalmadim beni biliyor dellenirsem neler yapacagimi ama askerde diyr alttan aliyorum işte

Işe girmek icin delirmek mi lazim? Adam size para vermiyor, hesabini sakliyor daha ne yapmasi lazim dellenmeniz icin. Lafla olmuyor o işler oturup oturup dellenirsem bulurum filan herkeste oturmuş sizi beklemiyor işe almak için. Millet ne kariyerlerle aylarca iş ariyor.
Simdi başlamaniz lazim aramaya. Uzun sure calismamis biri olarak soyluyorum bunu da.

Bizde biliyoruz birbirimizdeki parayi yani o kadarda serbest tutmuyorum harcadiklarini surekli sorar ne kadarimiz kaldigini bilirim. Ama simdi uzakta ve magdurum israrla kart bilgisini vermemesine sasirdim. Kumar oynadi haberim var arada bir iddia oynuyor ama hepsini bilirim yani niye vermiyor anlamadim zaten ben bankaya gitsem hareketler dokumu alabilir miyim acaba eşi olarak

Ben anne olmak istiyorum eş hayatimda olur yada olmaz ama cocugum olsun isterim tabi
. Hemsireyim eşim istedigi icin ciktim tekrar girip cocuguma kendim de bakabilirim eşe bagimsiz istiyorum yani cocugu
İlk evliliğimde 5 sene çocuğum olmadı. Allah iyi ki bana o adamdan çocuk nasip etmemiş. Zaten şimdi anlıyorum ki çocuk gerçekten tek başına üstesinden gelinmesi çook zor birşeymiş. Tabiki mecbur kalıp bu şekilde yaşayan çok kadın var Allah kimseyi böyle bir duruma mecbur bırakmasın hepsine çok büyük saygı duyarım. Ama aman kocam olmasa da olur çocuğum olsun yeter demeyin ne olur. Hayırlısı ise tez vakitte nasip etsin inşallah

Haneye giren paranın özeli olmaz, özellikle tek kişi çalışıyorsa

Kocandır tabiki senin bileceğin şey ama özelidir derken? Bence kocamla benim aramda olan dışında benim yada eşimin bilmemesi gereken özel diye birşey yoktur.
Bence fazla iyi niyetli düşünme bu konuda
Off iyice bilendim bakalim bugun yine isteyecegim umarim alabilirim yoksa kendime is bulurum yapacak bisey yok

Gizli saklı bir işler çeviriyordur. Yoksa insan uzaktayken eşini parasız bırakma pahasına şifresini gizlemez.
Askerde diye vicdan yapmayın sakın. Alt tarafı bedelli askerlik. Sanırsın vatan savunuyor komando gibi dağlarda geziyor,herifteki havalara gıcık olmamak elde değil.

Ailesine haber verin. Para lazımsa onlardan isteyin mecburen.

Tabi babayla buyuyen cocuk gibi olmaz ki . Esim her konuda iyi ve merhametlidir sadece bu konuda pek para yonetimini bilmiyor babasindan ne gorduyse onu yapiyor diye dusunuyorum . Algisini degistirmek zaman alacak. Amin insallah her seyin en hayirlisi nasip olsun herkese

Gittigi gunden beri baya yogun zaten sifresini istedigimden beri ise arayacak vakit bulamiyor ailesine esim gonderiyor biraz da kendi paralariyla geciniyorlar yani fakirler isteyemem onlardan kayinbabam zaten dugunumzde bir krs bile vermedi simdi mi verecek

Düğün zamanı başka şimdi başka ama.
Şu an isteyeceğiniz para ile geçin sağlanacak yani.

Gittiğinden beri yoğun olduğu da size söylediği yalan yani. Ne biçim adamlar yahu bunlar.

Banka sana bilgileri vermez, vekaletin olmasi lazım.
Ayrıca madem birbirinizde kalan parayı biliyorsunuz insan askere gitmeden para ayarlamaz mi karısı için? Sizce normal mi? Bence bu işin altından bir b.kluk çıkacak.

Ailemde kaliyorum. Giderken daha maas almamisti daha yeni yatti onda da kendime gondermek icin kart bilgilerini istedim ben sana birinden bir sekilde atarim bilgilerimi neden istiyorsun dedi

Şimdi orda adamım diye geziyor mu birde??

Önceliği siz olmalıydınız. Maaşını almamış olabilirdi ama bırakmalıydı kartını. Ailen bakar nasılsa diye birşey yok. Ben bir şekilde hallederim sen kadınsın demesi lazımdı.

Çalışan da olsa çalışmayanda olsa kadına kocası bakmak zorunda kim ne derse desin.

Haklisiniz ne diyeyim ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…