Askerdeki kocam kart bilgilerini vermiyor

clklna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2024
62
17
1
29
Paraya ihtiyacim var ve o suan askerde bir yerden gelen maasi vardi bakmak istedim yatmis mi diye bana 3 bin tl gorunuyor dedi gelen para esnek hesaba gitmis olabilir ben sadece 3 bin tl gorebiliyorum dedi kendi bankasinin atmsi olmadigi icin esnek hesabi goremiyormus. Ben de kart bilgilerini ver bakiyim dedim yok ben burdan birinden rica eder bakarim bir sekilde dedi yani ihtiyacim yoksa para bile gondermiyor bana ailesine gondermis olabilir o yuzden bana vermiyordur diye dusunuyorum. Yada baska bisey bilmiyorum kac gundur istiyorum hep musait degilim diyor oysaki 5 ten sonra rahat yani bedelli yapiyor cunku. Yani bu konu nedense beni cok rahatsiz etti israrla istesem tartisacak biliyorum sizce ne yapilir bu durumda

Hep mi böyleydi ? 18 günlük askerlikte ne bu tavır ?

Kocam benden kart bilgilerini gizliyorsa neden kocam? Hiçbir şey yapamazsınız

Sen de elinde 5 kuruş para yokken otur evde, adam senden daha bunu bile saklasın elaleme vermeye çalışsın kart bilgilerini senden saklasın ama koştura koştura soğan kürleri ile doğurmaya çalış. İş desen yoookk. Vallahi bizden bir cacık olmaz ya, kafalar böyle olduğu sürece

Sizden gizli bir şey yaptığı çok net.
Hesap geçmişini görmenizi istemiyor.

Damarima basarsa gider is bulur calisirim onun vicdanina kalmadim beni biliyor dellenirsem neler yapacagimi ama askerde diyr alttan aliyorum işte

Sana gelmedikten sonra nereye giderse gitsin fark eder mi? Seni mağdur ediyor, düşünmemis giderken, umursamıyor ötesi berisi var mı sence..
Giderken daha maas almamisti yoksa verirdi ama ben hic kart bilgileriyle hesabina girmedim aklima o takildi konu para degil . Bana istersen gonderirim ama kart bilgilerimi neden istiyorsun diyor

Bir erkek karısını nasıl 5 kuruşsuz bırakır, bi şey olsa rica minnet para mı isteyeceksiniz insanlardan. Bu nasıl adam? ve böyle bi adamdan çocuk yapmak isteme motivasyonunuz ne tam olarak.
Çalışmadığınız için böyle diye düşünmeyin bu başka bir seviye, bir adam karısı çalışsın çalışmasın bazı şeyleri düşünür ödemesini vs.

Para bile göndermiyor derken, zaten bir ay askerlik yapacak, gitmeden para mevzularını halletmediniz mi?
Eşiniz yokken sizde bir kart, belli bir para kalmadı mı?
Bunları yapmayan adam kart bilgilerini de vermez tabi.
Hayir maalesef yani maas daha almamosti gideli 4 gun oldu yeni yatti maasi kartini kendi goturdu askerlikte kart geciyor sadece. Konu para degil aslinda ben hic onun mobil bankina girmedim simdi gerektigi icin girmek istedim o da dedi ki para istiyorsan bir sekilde gonderirim birinden ama neden kart bilgilerimi istiyorsun dedi. Kendime para atabolmek icin dedim yani milletten rica edecegine ben yapim iste bilgilerini ver dedim vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…