- 11 Şubat 2023
- 10.029
- En iyi cevaplar
- 1
- 22.566
- 318
Sabah uyanma saattinden akşam mesai bitimine kadar yağmurda bekletmis iş yaptirmisBenim kardeşim 6 ayda 25 kilo falan vermişti. Havalimanında soğuktan yanmış, 1.90 boyunda 60 kilo iskeletor gibi birisini teslim aldık.
Eşinde 18 günde nasıl 17 kilo verdi yahu, azcik tüyo versin zayiflamam lazım
Adam hem kendi parasını verecek hem de kadını evde tek mi bırakacakO zaman kendi parası ile gitsin
Göndermeyecek, ne para ne şifre, o 1000 lira adam dönene kadar yeter sana onun gözünde. Paran bitmeden sana para yok, merhametli kocanın gerçek yüzü bu, güle güle kullan.1.000 tl birakti giderken kendinde suan var ama benim.ihtiyacim.yok diye göndermiyor varmis zaten niye istiyorsun diyor
Bana işten çık diyen soien olduğuna göre maaşının yarısını değil hepsini de bana harcayabilirsin, baştan düşünecektin bunu demek yerine sindiniz miKac aydir kendime sadece krem aldim o benim aylik 8 bin tl borcumu odedigi icin zaten maasimin yarisi sana gidiyor demisti sakayla. Belki ondan kısıyor bilemiyorum. Ailesi evlenirken tek kurus harcamadi bize bizde mecburen borc yaptik
hep mi bu sekıldeydı 18 gun için bu hale gelmemıstır ?Paraya ihtiyacim var ve o suan askerde bir yerden gelen maasi vardi bakmak istedim yatmis mi diye bana 3 bin tl gorunuyor dedi gelen para esnek hesaba gitmis olabilir ben sadece 3 bin tl gorebiliyorum dedi kendi bankasinin atmsi olmadigi icin esnek hesabi goremiyormus. Ben de kart bilgilerini ver bakiyim dedim yok ben burdan birinden rica eder bakarim bir sekilde dedi yani ihtiyacim yoksa para bile gondermiyor bana ailesine gondermis olabilir o yuzden bana vermiyordur diye dusunuyorum. Yada baska bisey bilmiyorum kac gundur istiyorum hep musait degilim diyor oysaki 5 ten sonra rahat yani bedelli yapiyor cunku. Yani bu konu nedense beni cok rahatsiz etti israrla istesem tartisacak biliyorum sizce ne yapilir bu durumda
Sen de böyle bir manyakla evlendin yani, ya siz üniversiteyi kavanozda falan mı okuyorsunuz, hiç mi insan tanımıyor başkalarının yaşadıklarından ders çıkarmıyorsunuz adam bildiğiniz ruh hatası ve siz farkında değl misiniz gerçektenO da ben ona ihanet ederim diye korkuyor eskisi aldatmjs onu. Parasi olan kadin gucludur kolay vazgecer ve aldatir diye dusunuyor istemiyor calismami zaten calisirken de hep arar gunumu zehir ederdi erkek hastan var ondan mi acmiyorsun telefonu diye
Yani haklısınız 2 3 haftalık askerlikte mayına basar felan sonra vicdan azabı çekersinizDamarima basarsa gider is bulur calisirim onun vicdanina kalmadim beni biliyor dellenirsem neler yapacagimi ama askerde diyr alttan aliyorum işte
Bedelli askerliğin neyini alttan alıyorsunuz adam prenses gibi takılıyor ordaDamarima basarsa gider is bulur calisirim onun vicdanina kalmadim beni biliyor dellenirsem neler yapacagimi ama askerde diyr alttan aliyorum işte
Burada bazı şeyleri gerçekten aklım almıyor. Bu muameleyi nasıl kabul ediyorsunuz? Hadi onun size saygısı yok sizin kendinize saygınız yok mu? Bu nedir ne hadle erkek hastan var ondan açmıyorsun der ya. Saygısızlık normal olmuş bu çok üzücü. Eşim ailem dediğin kadın her an seni aldatacak diye tetiktesin yani. Eşin hasta sen de bunun adına kıskançlık diyorsun.O da ben ona ihanet ederim diye korkuyor eskisi aldatmjs onu. Parasi olan kadin gucludur kolay vazgecer ve aldatir diye dusunuyor istemiyor calismami zaten calisirken de hep arar gunumu zehir ederdi erkek hastan var ondan mi acmiyorsun telefonu diye
Bravo ellerin istemediği başından attığı erkeği siz koca diye almışsınız aç susuz yalnız başınıza oturuyosunuz evde. Bi de bunları marifetmiş gibi anlatıyosunuz pes.O da ben ona ihanet ederim diye korkuyor eskisi aldatmjs onu. Parasi olan kadin gucludur kolay vazgecer ve aldatir diye dusunuyor istemiyor calismami zaten calisirken de hep arar gunumu zehir ederdi erkek hastan var ondan mi acmiyorsun telefonu diye
Asla cikartamazsiniz hiçbir kurum size karısı olduğunuz için bilgi, döküman, fatura vs hiçbir şey vermez veremez yasak çünkü.Karisiyim istesem gider dokuman cikarttiririm bunu yaptiracak zaten bana artik
Ay bi de utanmadan şu emojiyi koymuyorlar mi cok minnoş bir şeymiş gibi. Adam size yollu diyo, namussuz diyor aloooo. İnsan bu lafa alınmıyorsa ondan da şüphe ederim.O da ben ona ihanet ederim diye korkuyor eskisi aldatmjs onu. Parasi olan kadin gucludur kolay vazgecer ve aldatir diye dusunuyor istemiyor calismami zaten calisirken de hep arar gunumu zehir ederdi erkek hastan var ondan mi acmiyorsun telefonu diye
O bana demisti ihanet etmenden korkuyorum diye. Sanirim oncesinde yasamis oyle bisey. Ben calisirken zaten burnumdan geliyordu surekli ariyordu. Yani guven problemi var elinde maddi imkani olan kadinlarim daha kolay aldatacagini dusunuyor. O askerdeyken evimde bile kalamadim niye tek kalmak istiyorsun imalari havada ucustu ki hep evde olan birisiyim arkadasim bile cok az yani niye boyle anlamiyprum
O da ben ona ihanet ederim diye korkuyor eskisi aldatmjs onu. Parasi olan kadin gucludur kolay vazgecer ve aldatir diye dusunuyor istemiyor calismami zaten calisirken de hep arar gunumu zehir ederdi erkek hastan var ondan mi acmiyorsun telefonu diye
Yazmayı düşündüğüm mesajdan vazgeçtim bunları görünce. Gerçekten de Allah akıl fikir versin size.Bilezikleri biriktirmistik bedellisi icin yani 6 ay ben tek kalirim diye bedelli gitmek istedi
Özünde! iyi insanmış amaaAy bi de utanmadan şu emojiyi koymuyorlar mi cok minnoş bir şeymiş gibi. Adam size yollu diyo, namussuz diyor aloooo. İnsan bu lafa alınmıyorsa ondan da şüphe ederim.
Belki konu sahibinin hosuna gidiyordu, 'Erkeğim beni kıskanıyor, seven erkek kıskanır' diyordur. Kafalar çeşit çeşit...Ay bi de utanmadan şu emojiyi koymuyorlar mi cok minnoş bir şeymiş gibi. Adam size yollu diyo, namussuz diyor aloooo. İnsan bu lafa alınmıyorsa ondan da şüphe ederim.
Aman bırakın çok iyi olmuş umarım beş kuruşta para yollamaz bir de çocuk yaparlar aha böyle de sürünür gün görmeden yaşlanır sürünür çürür giderBelki konu sahibinin hosuna gidiyordu, 'Erkeğim beni kıskanıyor, seven erkek kıskanır' diyordur. Kafalar çeşit çeşit...
Birde bu adama güvenip is bırakmış
1. baska kadina para yediriyor olabilir.Paraya ihtiyacim var ve o suan askerde bir yerden gelen maasi vardi bakmak istedim yatmis mi diye bana 3 bin tl gorunuyor dedi gelen para esnek hesaba gitmis olabilir ben sadece 3 bin tl gorebiliyorum dedi kendi bankasinin atmsi olmadigi icin esnek hesabi goremiyormus. Ben de kart bilgilerini ver bakiyim dedim yok ben burdan birinden rica eder bakarim bir sekilde dedi yani ihtiyacim yoksa para bile gondermiyor bana ailesine gondermis olabilir o yuzden bana vermiyordur diye dusunuyorum. Yada baska bisey bilmiyorum kac gundur istiyorum hep musait degilim diyor oysaki 5 ten sonra rahat yani bedelli yapiyor cunku. Yani bu konu nedense beni cok rahatsiz etti israrla istesem tartisacak biliyorum sizce ne yapilir bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?