- 11 Mayıs 2015
- 456
- 19
- 13
- 30
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.941
amin kuzm ya inş hiç ayrılmayz :)massallah balim kasi totonuda nazar degmesin:)
aynen kuzum bncde:)amin kuzm ya inş hiç ayrılmayz :)
MASSALLAH kuzum aynen uzaktalar merk edyorlar evliyken askere gitmek dha da zordurİyi ki gelmişim aşkım burda evli çocuklu olanlar bile var bu engel de kalkıcak askerlik yapmadan evlensek sonra mecbur kalsam napardım filan diyor kuzumbi de yüzüğünü takıyo musun diye soruyor İyice pimpirikli oldu
INSALLAH tatlm hel mutlu olursunuzamin kuzm ya inş hiç ayrılmayz :)
yarın tatil ya oh okul yok kurs yok :)aynen kuzum bncde:)
cok sukur isde yok .d.dyarın tatil ya oh okul yok kurs yok :)
sen ne iş yapıodn :)cok sukur isde yok .d.d
hastanede hemsire yim tatlm normalde bize izn olmaz ama izn gunle arkadasn degis tokus yaptik ondan bn yarn iznltm:)sen ne iş yapıodn :)
kizzzzaynen canım 15-20 gün daha erken geliceek çok daha iyii oluurr.. :)))
ayrılıcam ben bu çocuktan saçma sapan uzatmaları yüzünden gereksiz anlamsız davranışlarında,beni tanımıyormuş gibi davranmasından bıktım bıktım..kizzzz
ayrılıcam ben bu çocuktan saçma sapan uzatmaları yüzünden gereksiz anlamsız davranışlarında,beni tanımıyormuş gibi davranmasından bıktım bıktım..
evet canım faceleri açtık şifreyi kırdık dedimki sen açarsan bende açarım dedim tamam aç canım dedi o ara bişi yok bu birileriyle konuşuyo ee bende ister istemez bi merak ettim bu sigara molasındayken girdim facesine bi erkek arkadaşıyla konuşuyodu üst devrenin telefonu var yakalanma riski var flan yazmış sonra bu geldi normal konuştuk ordan bu konuya geldim canım telefon durumun nedir diye ağzını almaya çalıştım hiç üst devre demiyor tabi kameradanda beni görüyor kızmış olduğumu anladı ne bu halin inanmıyomusun bana dedi yoo inanıyorum bi face yüzünden inanmamazlık etmem yani dedim farkındaysan ben senin facene bile bakmadım dedi bende şifreyle e postayı verdim al bak dedim yok istemiyorum bakmıycam dedi sonra iyice uzattı bu olayı ( biz bu hafta sonu çarşıya çıktığında görüşemedik sabahtan 2 saat kadar görüştük çıkıyorum dedi arkadaşlarla dolaşıcaz gelebilirsem gelirimdir dedi ama gelemedi ) e buün bari konuşalım zaten benimde 3te çıkmam gerek dedim hiç oralı bile olmadı tersledikçe tersledi sinirden kızardım ağlıyorum gözlerim doldu oda farketti niye ağlıyosun ya dedi bişi yazmadım gitme dedim çıkıyorum deyip kamerayı kapadı bende rahat takıl sen beni bu halde bırakıp dedim evet rahat takılmayı seviyorum ya ben öyle olur arada . dedi ne oluyo arada dedim oda iyi günler . dedi çık beni mafetin zaten dedim nokta koydu sadece .. bende dedimki trip atıcaksan atma dedim trip atılacak birşey yok mutlu değilsen birdaha görüşmeyiz de olur biter. çıktım dedi nerden çıkarıyorsun bunu dedim bak keyfine dedi ve çıktıTartıştınız mı canım?
ya çıldırıcam artık kendini haklı görüpte bi kesip atmalar,çok mu şımarttım anlamadım sanki 2 yıl değilde dün tanıştı benimle. Dedi zaten arkadaşlar çıkıcakmış bende onlarla gezerim dedi ama o halimi görünce böyle davranmaması gerekirdi sonuçta o da özledi beni.. çok kırıldım bi yanım ayrılıp kurtul diyor ama bir yanımda çok sevdiğim için sakin olmaya çalışıyorum. çok saçma hemde ona göre bunlar kolay sanırım .. ne yapacağım hiç bilmiyorumA aaa şaşırmış kuzucum senin erkek arkadaşın herhalde ama bak arkadaşları varsa yanında o yüzden de öyle davranmış olabilir mesela. Benim sevgilim de dün kapatırken hadi canım seni seviyorum görüşürüz dedi yaa bu güzel olmadı bi daha söyle dedim canım kalabalığa girdim dedi söylemedi...
Tabi her ne olursa olsun istemezsen konuşmayız vs demesi çok saçma özür dilemesi lazım
ya çıldırıcam artık kendini haklı görüpte bi kesip atmalar,çok mu şımarttım anlamadım sanki 2 yıl değilde dün tanıştı benimle. Dedi zaten arkadaşlar çıkıcakmış bende onlarla gezerim dedi ama o halimi görünce böyle davranmaması gerekirdi sonuçta o da özledi beni.. çok kırıldım bi yanım ayrılıp kurtul diyor ama bir yanımda çok sevdiğim için sakin olmaya çalışıyorum. çok saçma hemde ona göre bunlar kolay sanırım .. ne yapacağım hiç bilmiyorum
düşünemiyorumki artık canım stres beni ele geçirmiş durumda. özür dileyeceğini sanmıyorum keşke gözlerimin dolduğunu farkındayken böyle davranmasaydı çok incindim..Fevri davranma kuzum iyi düşün her davranışını hatasını anlar bence
düşünemiyorumki artık canım stres beni ele geçirmiş durumda. özür dileyeceğini sanmıyorum keşke gözlerimin dolduğunu farkındayken böyle davranmasaydı çok incindim..
2-3 tane soru sormuştum saçma sapan yere uzattı beni kırmaya değermiydi yani.. ben konuyu kapatmaya çalışıp şebek hareketler yapıyordum ama o suratı asık bi şekilde umursamazsa davranıyodu yapmamalıydıEvet kuzum haklısın çok normal üzülmen
2-3 tane soru sormuştum saçma sapan yere uzattı beni kırmaya değermiydi yani.. ben konuyu kapatmaya çalışıp şebek hareketler yapıyordum ama o suratı asık bi şekilde umursamazsa davranıyodu yapmamalıydı
hastanede hemsire yim tatlm normalde bize izn olmaz ama izn gunle arkadasn degis tokus yaptik ondan bn yarn iznltm:)
kuzm arkadaşları yanındaysa öyle davranmş olabilir bncede mesela bnmki de öyle arkadşları yanında olunca aşkm fln yok güzel sözler söylemeynce anlıyorum ki yanında brileri var diyorm inadına hadi bi aşkım seni kocamn seviyorm de yoksa kapatmam diyorm gülüo fln ondan da olabilir2-3 tane soru sormuştum saçma sapan yere uzattı beni kırmaya değermiydi yani.. ben konuyu kapatmaya çalışıp şebek hareketler yapıyordum ama o suratı asık bi şekilde umursamazsa davranıyodu yapmamalıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?