- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
yok tatlım onemlı degıl nolcak elım koptu telden zor oluyor ya :)Bende geç yazıyorsun diye geç bakıyordum kusura bakma canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok tatlım onemlı degıl nolcak elım koptu telden zor oluyor ya :)Bende geç yazıyorsun diye geç bakıyordum kusura bakma canım:)
Bende telefondayımyok tatlım onemlı degıl nolcak elım koptu telden zor oluyor ya :)
bnm tel donuyor tatlım ya kafayı yedı :))Bende telefondayım
Telefonların hepsi aynı ya 2 aya yavaşlıyor :))) ee neler yapıyorsun :))bnm tel donuyor tatlım ya kafayı yedı :))
aynen tatlım ya bu tarz benım e bakıyordum goz gezdıryordum :) sen ne yapıyon kuzumTelefonların hepsi aynı ya 2 aya yavaşlıyor :))) ee neler yapıyorsun :))
Bende o şimdi askeri izliyorum canım :))) gece gece yapılacak pek birşey yok ki :)aynen tatlım ya bu tarz benım e bakıyordum goz gezdıryordum :) sen ne yapıyon kuzum
ah ah zaten askerlık bızım yasama nedenızım oldu :) bı gelselerde hayrlısıyla yaaaBende o şimdi askeri izliyorum canım :))) gece gece yapılacak pek birşey yok ki :)
Daha cook var be canım. Karamsar olmayayım güçlüyüm diyorum da bazen yenik düşüyorum nasıl geçer bu zaman nasıl geciricez bilmiyorumah ah zaten askerlık bızım yasama nedenızım oldu :) bı gelselerde hayrlısıyla yaaa
aynen kuzum saymak ıstemıyorum ıcım kararyor valla sankı hıc zaman gecmıcekmıs gıbı gelıyor banaDaha cook var be canım. Karamsar olmayayım güçlüyüm diyorum da bazen yenik düşüyorum nasıl geçer bu zaman nasıl geciricez bilmiyorum
Banada öyle geliyor ise gireyim diyorum bir ay önce çıktım çalıştığım yerden kuzumla aynı yerde çalışıyorduk ameliyat oldum geri dönmemi hiç istemiyor babamda orada çalışıyor yanıma geleceksin bir hafta içinde is bulmazsan diyor napicam bilmiyorum bi ton sıkıntı içinde bi de bunlar varaynen kuzum saymak ıstemıyorum ıcım kararyor valla sankı hıc zaman gecmıcekmıs gıbı gelıyor bana
geçms olsun balım onemlı bı amelyt degıldır INSALLAH bence gıt babanın yanında calıs kafa dagıtırsın oyle zaman gecer oturmakla hıc gecmıyor kuzumBanada öyle geliyor ise gireyim diyorum bir ay önce çıktım çalıştığım yerden kuzumla aynı yerde çalışıyorduk ameliyat oldum geri dönmemi hiç istemiyor babamda orada çalışıyor yanıma geleceksin bir hafta içinde is bulmazsan diyor napicam bilmiyorum bi ton sıkıntı içinde bi de bunlar var
Sağol kuzum küçük bir operasyondu canım iki güne ayağa kalktım sorun atakanin istememesi canım babam ben atakan aynı yerde çalışıyorduk orada tanıştık şimdi geri dönmemi istemiyor ki dönersem çok.kötü şeyler olur biliyorum gizli gideyim desem hiç olmaz çünkü içim rahat etmez zaten tanıdıkları var haber gider napicagimi şaşırdım.vallageçms olsun balım onemlı bı amelyt degıldır INSALLAH bence gıt babanın yanında calıs kafa dagıtırsın oyle zaman gecer oturmakla hıc gecmıyor kuzum
o zaman gıtme tatlım ıstemıyorsa da gızlı de yapma bence de ıllakı duyarSağol kuzum küçük bir operasyondu canım iki güne ayağa kalktım sorun atakanin istememesi canım babam ben atakan aynı yerde çalışıyorduk orada tanıştık şimdi geri dönmemi istemiyor ki dönersem çok.kötü şeyler olur biliyorum gizli gideyim desem hiç olmaz çünkü içim rahat etmez zaten tanıdıkları var haber gider napicagimi şaşırdım.valla
Başka bir yer bulup orada calisicam artık napiyim oy her yer sıkıntı vallaha oy oyo zaman gıtme tatlım ıstemıyorsa da gızlı de yapma bence de ıllakı duyar
:)) aynen tatlım oyle yap baska yerde calıs daha ıyı yoksa zaman gecmıo bı turluBaşka bir yer bulup orada calisicam artık napiyim oy her yer sıkıntı vallaha oy oy
Öyle canım bugunumuzede şükür 18 ay olsaydı ne yapacaktık:)) aynen tatlım oyle yap baska yerde calıs daha ıyı yoksa zaman gecmıo bı turlu
akıl hastanesınde olmustum o zamanÖyle canım bugunumuzede şükür 18 ay olsaydı ne yapacaktık
Bugün bi sitede bi söz gördüm çok hoşuma gitti ; Askerlik şartsa,beklemek farz diye aynen öyle vallaakıl hastanesınde olmustum o zaman
guzelmıs gercekten kuzum :) kız bde yaz geldı ya denıze gıtme faslı olur zaman gecer hemen geze geze hahahBugün bi sitede bi söz gördüm çok hoşuma gitti ; Askerlik şartsa,beklemek farz diye aynen öyle valla
Orası öyle canım su 2 ayı bi atlatsak oraya git burayı git çalış ev derken geçer ya :)guzelmıs gercekten kuzum :) kız bde yaz geldı ya denıze gıtme faslı olur zaman gecer hemen geze geze hahah