• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

aynen kuzum saymak ıstemıyorum ıcım kararyor valla sankı hıc zaman gecmıcekmıs gıbı gelıyor bana :KK43:
Banada öyle geliyor ise gireyim diyorum bir ay önce çıktım çalıştığım yerden kuzumla aynı yerde çalışıyorduk ameliyat oldum geri dönmemi hiç istemiyor babamda orada çalışıyor yanıma geleceksin bir hafta içinde is bulmazsan diyor napicam bilmiyorum bi ton sıkıntı içinde bi de bunlar var :(

Banada öyle geliyor ise gireyim diyorum bir ay önce çıktım çalıştığım yerden kuzumla aynı yerde çalışıyorduk ameliyat oldum geri dönmemi hiç istemiyor babamda orada çalışıyor yanıma geleceksin bir hafta içinde is bulmazsan diyor napicam bilmiyorum bi ton sıkıntı içinde bi de bunlar var :KK43:
geçms olsun balım onemlı bı amelyt degıldır INSALLAH bence gıt babanın yanında calıs kafa dagıtırsın oyle zaman gecer oturmakla hıc gecmıyor kuzum

geçms olsun balım onemlı bı amelyt degıldır INSALLAH bence gıt babanın yanında calıs kafa dagıtırsın oyle zaman gecer oturmakla hıc gecmıyor kuzum
Sağol kuzum küçük bir operasyondu canım iki güne ayağa kalktım sorun atakanin istememesi canım babam ben atakan aynı yerde çalışıyorduk orada tanıştık şimdi geri dönmemi istemiyor ki dönersem çok.kötü şeyler olur biliyorum gizli gideyim desem hiç olmaz çünkü içim rahat etmez zaten tanıdıkları var haber gider napicagimi şaşırdım.valla

Sağol kuzum küçük bir operasyondu canım iki güne ayağa kalktım sorun atakanin istememesi canım babam ben atakan aynı yerde çalışıyorduk orada tanıştık şimdi geri dönmemi istemiyor ki dönersem çok.kötü şeyler olur biliyorum gizli gideyim desem hiç olmaz çünkü içim rahat etmez zaten tanıdıkları var haber gider napicagimi şaşırdım.valla
o zaman gıtme tatlım ıstemıyorsa da gızlı de yapma bence de ıllakı duyar

Back
X