• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Yok tatlım yorumlar gözükmüyor sadece bu sayfaya mesaj atın gibisinden mesajlar resmi sayfa sonuçta mesajlar gözükmez :)
Aman kuzu okusunlar dikkate alsınlar da gerisi önemli değil :) gene arastiralm başka yerlere de doldurulursa gonderrz:) geri dönüş yapilacak size yazdı gnderdgmzde msn adresine cvp mi atacaklar

Aman kuzu okusunlar dikkate alsınlar da gerisi önemli değil :) gene arastiralm başka yerlere de doldurulursa gonderrz:) geri dönüş yapilacak size yazdı gnderdgmzde msn adresine cvp mi atacaklar
Canım ya mail adresine yada telefonundan ulaşıyorlarmış tüm bilgileri doldurduk sonuçta ikisinden birine ulaşacaklar :)

Ben baya oldu saniyorum balım ya ALLAH buyuk benm can da yakın zaman da gelimcek zor olacak beklemek :KK43:
329 günümüz var kuzum daha bugün de arayamadı telefonu yok daha öyle çok özledim ki nasıl geçecek bilmiyorum şafak korkutmuyor da beni onsuzluk çok korkutuyor :(

Aynen tatlm ya bnm de şafak 230 larda falan özlem zor temmuzda izne gelmeyi dusunyor daha çok var :KK43:
Benimki de temmuz ağustos gibi gelecek ama gerçekten çok zor . Nasıl geçecek bilmiyorum zaman geçmiyor günler geçmiyor umutsuzlukla oturup ağlıyorum her gece :(

Benimki de temmuz ağustos gibi gelecek ama gerçekten çok zor . Nasıl geçecek bilmiyorum zaman geçmiyor günler geçmiyor umutsuzlukla oturup ağlıyorum her gece :KK43:
Ağlama. Kız o kadar da değil :) çok şükür geçiyor zaman öyle de byle de bak daha dün gbi gittiler sanki olumlu düşünen güzel gecsn:)

Ağlama. Kız o kadar da değil :) çok şükür geçiyor zaman öyle de byle de bak daha dün gbi gittiler sanki olumlu düşünen güzel gecsn:)
Kuzum elbet geçiyor ama geceleri insana bir hüzün çekiyor eskiden akşam olunca kimseyle konusmazdim şimdi iyiki buraya attım kendimi . İzmirde zaten kimseyle görüşmüyorum ben sadece sözlümle zamanımı geçirirdim arkadaş falan herkesi silmiştim ben onun için buraya gelmeseydim evin içinde nasıl olurdum bilmiyorum valla :O

Kuzum elbet geçiyor ama geceleri insana bir hüzün çekiyor eskiden akşam olunca kimseyle konusmazdim şimdi iyiki buraya attım kendimi . İzmirde zaten kimseyle görüşmüyorum ben sadece sözlümle zamanımı geçirirdim arkadaş falan herkesi silmiştim ben onun için buraya gelmeseydim evin içinde nasıl olurdum bilmiyorum valla :O
Aynı bende öyle kmseyle derdimi paylaşmiyorum burada sizlerden başka inan yakınlarım ne beni anlıyor ne de iyi yorum yapıyorlar hep bi cekememe kiskanclik falan ALLAH nazar lardan korusun hepimzn iliskisini:) buraya gelnce Bi huzur bulyorm ki anlatamam:)

Aynı bende öyle kmseyle derdimi paylaşmiyorum burada sizlerden başka inan yakınlarım ne beni anlıyor ne de iyi yorum yapıyorlar hep bi cekememe kiskanclik falan ALLAH nazar lardan korusun hepimzn iliskisini:) buraya gelnce Bi huzur bulyorm ki anlatamam:)
Bende öyle canım çekmeyen anlamıyor bu hasreti rabbim nazar değdirmesin kocaman nazar boncuğu :nazar::nazar: İnşallah tez zamanda geçer vakit 9 aya bi dusseydi cidden içim biraz rahatlayacak ya :(

Bende öyle canım çekmeyen anlamıyor bu hasreti rabbim nazar değdirmesin kocaman nazar boncuğu :nazar::nazar: İnşallah tez zamanda geçer vakit 9 aya bi dusseydi cidden içim biraz rahatlayacak ya :KK43:
Aynen balım MASSALLAH hepimize :) :nazar::nazar: düşerse bile Tayip anca Mayıs yakın paylaşır kuzu seçime yakın adam da işini biliyor :)

Aynen balım MASSALLAH hepimize :) :nazar::nazar: düşerse bile Tayip anca Mayıs yakın paylaşır kuzu seçime yakın adam da işini biliyor :)
Keşke mayısta yapsın , önemli olan laf değil icraat sonuçta tatlım. Tüm oylar onun olsun o zaman :)

Aynen. Ya yemin ederim 9 aya dusursn oyum ona gözümü kırpmadan oy verrm .d.d
Herkes öyle diyor şimdi adam şimdi o kadar anneye kıyamaz heralde şuan engel durumda yok terör olayları falan durulmuşken ayrıca intihar eden askerlerimizi göz önünde bulundurursa inşallah düşürür . Rabbimde dualarımızı geri çevirmez inşallah

Back
X