- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 29
- Konu Sahibi brave love
Inşallah kuzum ben gidiyim gelince konuşuruz :)Anladım tatlım hayırlısı olsun hadi INŞALLAH kafana yatar calismaya baslarsn:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah kuzum ben gidiyim gelince konuşuruz :)Anladım tatlım hayırlısı olsun hadi INŞALLAH kafana yatar calismaya baslarsn:)
Tamam tatlim bol şans :)Inşallah kuzum ben gidiyim gelince konuşuruz :)
Geldim canııım :)Tamam tatlim bol şans :)
Hoş geldin kuzum hayırlı haberler le gelmssndr INSALLAH:)Geldim canııım :)
Durum belirsiz tatlım ama kotu bır görüşme degıldı yarın haber verecekler :)Hoş geldin kuzum hayırlı haberler le gelmssndr INSALLAH:)
Hadi hayırlısı olsun tatlim:)Durum belirsiz tatlım ama kotu bır görüşme degıldı yarın haber verecekler :)
İnşallah kuzum bakalım artık :) sen ne yaptınHadi hayırlısı olsun tatlim:)
Napim tatlım aynı hastalar pek yok yoğun değiliz bugün oturyorz öyle zaman geçmiyor :)İnşallah kuzum bakalım artık :) sen ne yaptın
Valla geçmiyor bende birazdan oturup çeyizime şal ormeye başlıcam canım sıkılıyor annemde bi tane de sen ör dedi ne yapacaksam o kadar şalı artıkNapim tatlım aynı hastalar pek yok yoğun değiliz bugün oturyorz öyle zaman geçmiyor :)
Daha iyi kuzum hepsini lullanamcaz ama annelermz eksiksiz çıkartmak istiyor bizi ondan fazla fazla yapyorlar:) bnde ormeye çok istiyorum ama blmyrm:)Valla geçmiyor bende birazdan oturup çeyizime şal ormeye başlıcam canım sıkılıyor annemde bi tane de sen ör dedi ne yapacaksam o kadar şalı artık
Eksik çıkartmak istemiyorlar yazacaktm yanls yazmsm hahaah:)Valla geçmiyor bende birazdan oturup çeyizime şal ormeye başlıcam canım sıkılıyor annemde bi tane de sen ör dedi ne yapacaksam o kadar şalı artık
Kolay kuzum aslında tek gösterişte rahatlıkla öğrenirsin bence ben başladım bile :)Daha iyi kuzum hepsini lullanamcaz ama annelermz eksiksiz çıkartmak istiyor bizi ondan fazla fazla yapyorlar:) bnde ormeye çok istiyorum ama blmyrm:)
Askere giderken degilde asker de dargın oldum ben canım :)askere giderken dargın halde olup askerde barıştınızmı kızlaarr
Işte gosteren olsa ogrenirdm tatlm:)Kolay kuzum aslında tek gösterişte rahatlıkla öğrenirsin bence ben başladım bile :)
uzun donem hayatım cok degil 12 aycıkkfazla bsey kalmamıs canım senın de uzun donem mı
9 ayciga düşsün artık (uzun donem hayatım cok degil 12 aycıkk
Bize kalsa hiç göndermeyiz9 ayciga düşsün artık (
Gönderdik bi kere bari 9 ay yapsınlar :))Bize kalsa hiç göndermeyiz