- 9 Aralık 2014
- 157
- 56
- 18
- 33
- Konu Sahibi brave love
ne güzel az kalmış benim daha 230 gün atarsa geçmiyo günler geçmiyo aaskerlik düşecek diyorlar bilgisi olan var mı?Edirne de asker Şafak 89. Senin kaç?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel az kalmış benim daha 230 gün atarsa geçmiyo günler geçmiyo aaskerlik düşecek diyorlar bilgisi olan var mı?Edirne de asker Şafak 89. Senin kaç?
senin ki nerde asker? şafak kaç canımHoşbulduuuum :))))
İstanbulda canım bizim şafak karanlık 329senin ki nerde asker? şafak kaç canım
Daha bilgi yok öyle bi soylenti ama recep Tayip seçime yakın patlatir bombayi die dusunyormne güzel az kalmış benim daha 230 gün atarsa geçmiyo günler geçmiyo aaskerlik düşecek diyorlar bilgisi olan var mı?
230 da fazla değil ki buna da şükür :))ne güzel az kalmış benim daha 230 gün atarsa geçmiyo günler geçmiyo aaskerlik düşecek diyorlar bilgisi olan var mı?
Umarım düşer, çok uzun çünkü 12 ay nedir, yazık günah vallahi. Bize kısa dönem bile zor geliyo..ne güzel az kalmış benim daha 230 gün atarsa geçmiyo günler geçmiyo aaskerlik düşecek diyorlar bilgisi olan var mı?
Biter canım üzülme...Allah sana bağışlasın sevdiğini su gibi geçsin günler de kavuşalım İnşallah...cnm sevındım adına az kalms :) bnm safak karanlık daha :)
Evli misin canım ???İstanbulda canım bizim şafak karanlık 329
evet çokta gerekli bir şey değil 12 ay gibi bir süre insanların ömürlerinden çalıyorlar..Umarım düşer, çok uzun çünkü 12 ay nedir, yazık günah vallahi. Bize kısa dönem bile zor geliyo..
haklısın bunada şükür :) ama geçmiyor işte sorun orda.. mayısta açıklancak diyorlar bir düşse askerlik herkes rahat edecek ama..230 da fazla değil ki buna da şükür :))
mayısta diyorlar daha dğrusu arasştırdığım kadarıyla öyle gözüküyo ama pek umutlu değilim bende tek tesellim düşmesi yönünde çıkan haberler o da asılsız sanırımDaha bilgi yok öyle bi soylenti ama recep Tayip seçime yakın patlatir bombayi die dusunyorm
Bnce b bomba patlatr Tayip oy veren die ama cidden duserse 9 aya oy verecem:)haklısın bunada şükür :) ama geçmiyor işte sorun orda.. mayısta açıklancak diyorlar bir düşse askerlik herkes rahat edecek ama..
Hayır sözlüyüm canım :)Evli misin canım ???
Mayısta asker annelerine sürprizim var demiş ki komutanlarda bildirmiş kızlar ümit var yani bol bol dua edelim :)Bnce b bomba patlatr Tayip oy veren die ama cidden duserse 9 aya oy verecem:)
Cana sordum bze öyle bse demedi dedi kuzum blmyrm artkMayısta asker annelerine sürprizim var demiş ki komutanlarda bildirmiş kızlar ümit var yani bol bol dua edelim :)
Nasıl yapılıyor kuzum bdaha dermisn bnde uygulaymKızlar askerliğin düşmesi için direk olarak akim.e ye başvurun öneri olarak mesaj atın direk ilgili makama ulaşıyor ben öneri olarak mesaj attım ilgili makamdan geri dönüş yarın olacaktır dediler ne kadar çok talep olursa o kadar çabuk yürürlülüğe girermiş bir sitede gördüm herkes mesaj atıyor denemekde fayda var
Tatlım akim.e adresine gir ak partinin direk resmi adresi zaten girdiğinde ilk karşına çıkan aramada başvuru formu olacak oraya girdiğinde ise konuyu soruyor sana oradan gündem konuları seçiyorsun alt konuyu soruyor ordanda diğer î işaretliyorsun daha sonra son olarak tur geliyor karşına oradanda öneriyi seçiyorsun karşına form geliyor ona bilgilerini ve önerini yazıp gönderiyor sun :)Nasıl yapılıyor kuzum bdaha dermisn bnde uygulaym
Sağol balım ise yarar mı dersin INSALLAHTatlım akim.e adresine gir ak partinin direk resmi adresi zaten girdiğinde ilk karşına çıkan aramada başvuru formu olacak oraya girdiğinde ise konuyu soruyor sana oradan gündem konuları seçiyorsun alt konuyu soruyor ordanda diğer î işaretliyorsun daha sonra son olarak tur geliyor karşına oradanda öneriyi seçiyorsun karşına form geliyor ona bilgilerini ve önerini yazıp gönderiyor sun :)
Kuzum bi çok site araştırdım sabahtan beri resmen tüm asker anneleri bu haberi bekliyor ve hepsi mesaj atıyor . Secim zamanı olduğu için umutlanıyorum bende inşallah olurSağol balım ise yarar mı dersin INSALLAH