• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Kızlar askerliğin düşmesi için direk olarak akim.e ye başvurun öneri olarak mesaj atın direk ilgili makama ulaşıyor ben öneri olarak mesaj attım ilgili makamdan geri dönüş yarın olacaktır dediler ne kadar çok talep olursa o kadar çabuk yürürlülüğe girermiş bir sitede gördüm herkes mesaj atıyor denemekde fayda var :(

Kızlar askerliğin düşmesi için direk olarak akim.e ye başvurun öneri olarak mesaj atın direk ilgili makama ulaşıyor ben öneri olarak mesaj attım ilgili makamdan geri dönüş yarın olacaktır dediler ne kadar çok talep olursa o kadar çabuk yürürlülüğe girermiş bir sitede gördüm herkes mesaj atıyor denemekde fayda var :KK43:
Nasıl yapılıyor kuzum bdaha dermisn bnde uygulaym

Nasıl yapılıyor kuzum bdaha dermisn bnde uygulaym
Tatlım akim.e adresine gir ak partinin direk resmi adresi zaten girdiğinde ilk karşına çıkan aramada başvuru formu olacak oraya girdiğinde ise konuyu soruyor sana oradan gündem konuları seçiyorsun alt konuyu soruyor ordanda diğer î işaretliyorsun daha sonra son olarak tur geliyor karşına oradanda öneriyi seçiyorsun karşına form geliyor ona bilgilerini ve önerini yazıp gönderiyor sun :)

Tatlım akim.e adresine gir ak partinin direk resmi adresi zaten girdiğinde ilk karşına çıkan aramada başvuru formu olacak oraya girdiğinde ise konuyu soruyor sana oradan gündem konuları seçiyorsun alt konuyu soruyor ordanda diğer î işaretliyorsun daha sonra son olarak tur geliyor karşına oradanda öneriyi seçiyorsun karşına form geliyor ona bilgilerini ve önerini yazıp gönderiyor sun :)
Sağol balım ise yarar mı dersin INSALLAH

Back
X