• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenler 2015

Herkes öyle diyor şimdi adam şimdi o kadar anneye kıyamaz heralde şuan engel durumda yok terör olayları falan durulmuşken ayrıca intihar eden askerlerimizi göz önünde bulundurursa inşallah düşürür . Rabbimde dualarımızı geri çevirmez inşallah
INŞALLAH kuzum kurban olduğum ALLAH geri çevirmez dualarimizi. Aynen bde asker lik için ciddi anlamda yorum yapanlar çok düşsün die bde kendine oy verilsin die de yapabilir yapsn da ne olur sa olsn:)

INŞALLAH kuzum kurban olduğum ALLAH geri çevirmez dualarimizi. Aynen bde asker lik için ciddi anlamda yorum yapanlar çok düşsün die bde kendine oy verilsin die de yapabilir yapsn da ne olur sa olsn:)
Aynen kuzum tek istediğim o rabbimden. Hayırlısı bakalım artık :))

Sevindim adınıza kuzum gözün aydin:) snra dedmi hiç askerlık düşmesi için komutanlari bsey diyormu daha:)
Konuştuk onuda konuştuk geldiğim ilk günden beri konusuluyor zaten tek kademeli sistemmi neymiş ona gecilecekmis kısa dönem yapanlarda uzun dönemlerde 9 ay olacakmış bizimkilere de vuracak öyle birşey olursa :)))

Konuştuk onuda konuştuk geldiğim ilk günden beri konusuluyor zaten tek kademeli sistemmi neymiş ona gecilecekmis kısa dönem yapanlarda uzun dönemlerde 9 ay olacakmış bizimkilere de vuracak öyle birşey olursa :)))
Ay hadi INŞALLAH kuzum yaaa öf heycan yapıyorum şimdiden bide olmazsa :(

QUOTE="kamuhe, post: 39877133, member: 636706"]Ay hadi INŞALLAH kuzum yaaa öf heycan yapıyorum şimdiden bide olmazsa :KK43:[/QUOTE]
İki turluyede hazırla kendini kuzum ben öyle yapıyorum :( öyle yada böyle beklicez :(

QUOTE="kamuhe, post: 39877133, member: 636706"]Ay hadi INŞALLAH kuzum yaaa öf heycan yapıyorum şimdiden bide olmazsa :KK43:
İki turluyede hazırla kendini kuzum ben öyle yapıyorum :KK43: öyle yada böyle beklicez :KK43:[/QUOTE]
Aynen balım çok ta heycan yapmaym gerçi Mayıs kadar heycan yapsam da olmasa da geriye 3 ay kalıyor pek bse kalmaz çok şükür :)

Şu 9 ay bi düşse hepimizin az kalırdı be kuzum
Valla öyle bitanem böyle bir habere çok ihtiyacımız var sen.yine iyisin benim an itibariyle 328 gün var :KK43: 100lere gelsem rahatlicam biraz da hadi bakalım :KK43:[/QUOTE]
300 ler zor gecyor be kuzum ıllallah ettırmıstı bana :) 200 ler de zor gecıyor ama 300ler kadar degıl bende bı 100 olsaydm ıyıydı :D

Back
X