- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
- Konu Sahibi brave love
INSALLAH ya temmuza daha cok var ben temmuzu beklıyormOrası öyle canım su 2 ayı bi atlatsak oraya git burayı git çalış ev derken geçer ya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
INSALLAH ya temmuza daha cok var ben temmuzu beklıyormOrası öyle canım su 2 ayı bi atlatsak oraya git burayı git çalış ev derken geçer ya :)
Hesaba katmadım şimdi onu o da gelir be kuzum napalim kaderimiz de varmış rabbim ayirmasin canları sağ olsun yeterINSALLAH ya temmuza daha cok var ben temmuzu beklıyorm
aynen AMİN kuzum bu gunlerımız de gececek ALLAH ın ıznyle INSALLAHHesaba katmadım şimdi onu o da gelir be kuzum napalim kaderimiz de varmış rabbim ayirmasin canları sağ olsun yeter
İnşallah bitanem rabbim sabır versin hep birlikte atlaticaz inşallah neyse kuzum ben yatışa geçiyim her an uyuyakalabilirim yarıda gitmek istemem yarın konuşuruz bol bol :)) iyi geceler tatlı rüyalar :)aynen AMİN kuzum bu gunlerımız de gececek ALLAH ın ıznyle INSALLAH
aynen tatlım :) tamam kuzum ALLAH rahatlık versın ıyı gecelerı yarın gorusurz :)İnşallah bitanem rabbim sabır versin hep birlikte atlaticaz inşallah neyse kuzum ben yatışa geçiyim her an uyuyakalabilirim yarıda gitmek istemem yarın konuşuruz bol bol :)) iyi geceler tatlı rüyalar :)
aynen tatlım :) tamam kuzum ALLAH rahatlık versın ıyı gecelerı yarın gorusurz :)
Günaydın canım :)aynen tatlım :) tamam kuzum ALLAH rahatlık versın ıyı gecelerı yarın gorusurz :)
Günaydın tatlim:)Günaydın canım :)
Napıyorsun :)Günaydın tatlim:)
Oturuyorm tatlım işyerinde ya bse soracam smdi akım.é başvuru yaptk ya tc mızı de aldılar sence guvenlimidir orası tc mizide verdikNapıyorsun :)
Canım sonuçta resmi sayfa tatlım birşey olmaz :)))Oturuyorm tatlım işyerinde ya bse soracam smdi akım.é başvuru yaptk ya tc mızı de aldılar sence guvenlimidir orası tc mizide verdik
INŞALLAH tatlm:) sen napyorsunCanım sonuçta resmi sayfa tatlım birşey olmaz :)))
Napiyim canım oturuyorum öyle :)INŞALLAH tatlm:) sen napyorsun
Iyi bakalım hemen zaman geçse yaa gecmiyor:)Napiyim canım oturuyorum öyle :)
Şimdi iş görüşmesi yapmaya çıkıcam bendeeeeee :)))Iyi bakalım hemen zaman geçse yaa gecmiyor:)
Hadi hayırlısı tatlım ne işi :)Şimdi iş görüşmesi yapmaya çıkıcam bendeeeeee :)))
Muhasebe canım da bakalım artık saatler uygundur umarım muhasebenın pek saati olmuyorHadi hayırlısı tatlım ne işi :)
Aynen tatlım bde kolay is de değil INŞALLAH uygundur sana da saatleri:)Muhasebe canım da bakalım artık saatler uygundur umarım muhasebenın pek saati olmuyor
Napalım kuzum muhasebeye çok meraklıydım kaç kursa gittim sonunda aldım tüm belgeleri bakalım hayırlısı inşallah ::)))Aynen tatlım bde kolay is de değil INŞALLAH uygundur sana da saatleri:)
Anladım tatlım hayırlısı olsun hadi INŞALLAH kafana yatar calismaya baslarsn:)Napalım kuzum muhasebeye çok meraklıydım kaç kursa gittim sonunda aldım tüm belgeleri bakalım hayırlısı inşallah ::)))