Merhaba arkadaşlar,
Sizlerden yardım ve fikir almak için yazıyorum. Yaklaşık 1,5 yıldır evliyim ve evliliğimizde büyük bir problemimiz yoktu, ta ki eşimin bazı uygunsuz içerikler izlediğini fark edene kadar. Bir keresinde telefonunun TikTok ve Google geçmişine baktım ve bunları gördüm. Defalarca bu durumu konuştum ama her seferinde inkar etti, hatta yemin etti.
Son zamanlarda erken evde olduğum için izlemeye fırsat bulamadığını düşünüyorum, ama ben herhangi bir yere gittiğimde onun evde yalnız kalmasını istemiyorum. Tekrar o şeyleri izleyecek diye çok endişeleniyorum. En son TikTok geçmişini sildiğini fark ettim ve bu beni daha da şüphelendirdi. Elimde küçük de olsa bir kanıt olduğunda bile inkar ediyor ve beni paranoyak gibi hissettiriyor.
Bu durum beni yıpratıyor ve ne yapacağımı bilmiyorum. Cinsel ilişkiyle ilgili bir problemimiz de yok, çünkü bana kalsa onunla her gün birlikte olmak isterim. Ancak bu olaylar beni hem güven hem de duygusal anlamda çok zorladı. Sizce bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımlarınızı ve fikirlerinizi gerçekten çok önemsiyorum.