Asker Eşleri

günaydınnn dilercimmm nassınn balammmmŞeniz
bu arada topiğe yeni katılmış arkadaşlar var hepsi hg miş safalar getirmiş
herkese ii pazarlarrrrrrra.s.

saol ablam iyiym sen nasılsın hiç ugramaz oldunuz ya öslüyos ama ugrayın arada..........

ii akşamlar arkadaşlar nasılsınız evt yarın okullar açılıyo ama üzgünüm gine şehitlerimiz var bu vatan bölünmez şehitler ölmez kimseninde gücü yetmez bölmeye şehitlerimize allhtan rahmet diliyorummmm

merhaba simya hangi eş sakin sence heleki bu meslekte olupta sakin olan varmı acaba
herkesin belirli yaşlarda yaşadığı sıkıntılardır bunlar çok normal bence
ben bile bazen kendimi tanıyamıyorum
hiç kafana takma bence
sevgiyle kal

iyi gecelr kızlar nasılsınz bugün çok yoğundum iftara misafirim vardı anca gittiler çok yoruldum sizlere bi bakayım dedim hepinizi öptüm iyi geceler

günaydın kızlar erkenciyim yine kalktık kızımla çizgi film bakıyoruz bugun okula bırakıpo gelkcem onu bakalım ilk gün nasıl geççek geri mi çagırcak ögretmen beni ....
rüyanaz durmuyo gel die....
valla çok heycanlıyım umarım herşey güsel olur........

yerim ben okula giden kızını
her çocuk gibi aynı heyecanları oda yaşıyor annesi
zamanla alışacak bu sefer anne okula gelme diyecek
okul hayatı boyunca inşallah çok başarılı olur kızın
ikinizide çok öpüyorum :1hug:

inşallah söledigin gibi olur handan abla ...
bizde seni öptük........

canlarım okula gittik ben kızımı bırakıp geldim herşey güzelmiş hiç sormamış beni çok mutluyum kız çocugu olan annler kulübüne rüyanazın okula giderken çektigim resmini koydum bakmak isterseniz ..........

kızlr nasılısınz bakalım
rüyanazcım canım ne güzel okula basladı demek allah bizede nasıp etsin nede güzel olmustur cimcime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…