Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar ve güzel günler hanımlar
yarın eşimin doğum günü sürpriz yapmak istiyorum fikri olan varmı
bana değişik fikirler lazım
düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum
evdemi dışarıdamı olacaksınız
evdeyseniz güzel bir sofra hazırlarsın
hediye işi için nelerden hoşlanır bilirsin
küçük kağıtlara not yazarak sevgini belli edebilirsin
değişik yerlere notları bırak
sevdiği bir şarkıyı çalabilirsin
sonra duygularını ifade et
sanırım çok karışık oldu
sen bana bakma
sevgiler :1hug:
evet bu şehitlerden biri kırşehirlidi ve çok acı allah hiç kimseye gostermesin amin ailesinin başı sağ olsun türkiyenin başı sağ olsun amin:Saruboceq::Saruboceq:ii akşamlar arkadaşlar nasılsınız evt yarın okullar açılıyo ama üzgünüm gine şehitlerimiz var bu vatan bölünmez şehitler ölmez kimseninde gücü yetmez bölmeye şehitlerimize allhtan rahmet diliyorummmm
kıslar iyi akşamlar özledim sizleri yeni tayin yerimize geldik uzun zamandır bakıyorum ama sizleri bir türlü göremedim belkide hala acemiyim bu klupte
sen varrrrr yaaaaaa sennnnnnn:jeyyar:
ama bişeyi unutmuşsunn balam ne giyeceğiniiiiisositososito
evet bu şehitlerden biri kırşehirlidi ve çok acı allah hiç kimseye gostermesin amin ailesinin başı sağ olsun türkiyenin başı sağ olsun amin:Saruboceq::Saruboceq:
evet kıslar ben asker eşi değilim ama bi arkadaşı ziyaret edmeye geldimhihoyyythihoyyyt o kendisini bilyor ismide bende saklımı ne kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok kız kendi karar versin ne giyeceğine
banlatma beni anam
az değilsin sende balam kaydirigubbakcemile5
aaa bu arada dilercimmm ogün yazdım yazdımm bi türlü gitmedi msj
sonunda klavyenin mekanik benimse psikolojik sağlığımın menfaati için bıraktım toptan netden çıktımm küssstüüüümmmmm
ne tatlı bi kızın var maşaAllah bayıldımm ya o işve o nazzzzz Allahım nazarlardan sakınsınnn mıncıkla onu benim için yoğurrr tamam mııııı
yada ne giymeyeceğine mi desekkkkk:jeyyar:
kıssss seni banlatırmıyım hiçççç :1rolleyes:
aaarrrrtttttttıııııııı tecrübe denen bişiiiii var demiiiiyerimseniben
niye banlasınlar ki yaniiii burada tecrübe paylaşılıyooo bi neviiiiii:roflol::roflol:
slmmm kalabalık görünüyor ama kimse yok yine sanırımm