Asker Eşleri

Hayırlı olsuuuunnn valla ben çok sevindim :dance: ağlat ablacım asfaltı da, arkamızdan "kadının kullanacağı araba bu kadar olur" diyenler utansın :enbuyukkk:

saol cnm bnm senn yoksa darısı sana olsuun

kadının araba sürmesi işini de gelince
evt biz kurallara uyduğumuz için hata yapıyorruuz gibi gözüküyoor birde maalesef kadın sürücülü bi araç görünce başlıyorlar sıkıştırmayaKötü KazenKötü Kazen

bende asker eşiyim onu çoookkk özledim benim bitanem kars sarıkamışta ama geliyo allaha şükür şafak 27 o olmasa ben napardım acaba eşimi çoook seviyorum allah herkese tez zamanda haırlı mutlu mesut kavuşmayı nasip eder inşallah aminnnn

azracım ehlıyetın hayırlı olsun bı denemmm ısltırız artıkkkk
cocıto canım allah tez zamanda kavusturmayı nasıp etsınnn

:1rolleyes:aslında elazığ dayız ama ailemin yanındayım şimdilik ankara da öyle deme güzeldir şehrim

herkese ii akşamlar
esma nerdesiin gel artık özledik seni de ardayıda
zeynep barışmana çok sevindiim
lotte sende hoşgeldin tekrardan diyiim

arkadaşlar hepinize selamlarrr

böyle bir bölümün varlıgı herhalde en çok benim gibilerin işine yarayacaktır...

bir süre sonra evlenmeyi düşündügüm kişi bir teğmen, henüz evlilik için erken ama ben yine de kendimi bazı şeylere hazırlamak istiyorum.

yazdıkalrınızı okudum ve gördüm ki emekli kişilerin eşleri de buralardalar. bu benim için büyük bir artı.

çünkü ben açıkcası biraz korkuyorum, devamlı tayin çıkmasından gidecegim şehirlere alışamamaktan vb sorunlardan.
bu konularda bana söylemek istediginiz tavsiyeleriniz önerileriniz olursa çok memnun olurum...

arkadaşlar hepinize selamlarrr

böyle bir bölümün varlıgı herhalde en çok benim gibilerin işine yarayacaktır...

bir süre sonra evlenmeyi düşündügüm kişi bir teğmen, henüz evlilik için erken ama ben yine de kendimi bazı şeylere hazırlamak istiyorum.

yazdıkalrınızı okudum ve gördüm ki emekli kişilerin eşleri de buralardalar. bu benim için büyük bir artı.

çünkü ben açıkcası biraz korkuyorum, devamlı tayin çıkmasından gidecegim şehirlere alışamamaktan vb sorunlardan.
bu konularda bana söylemek istediginiz tavsiyeleriniz önerileriniz olursa çok memnun olurum...
merhaba :) öncelikle sınıfına bağlı......benim eşim jandarma ve 2 senede bir tayin çıkıyor ilk zamanlar zor geldi ilk gittiğim yer küçük bir ilçeydi alışmak zor oldu ama ağlayarak ayrıldım oradan sonra alışıyor insan şimdi bulunduğumuz yerde 3. senemiz ve tayin bi çıksa diye bakıyoruz :)) sonra keyifli yanları çok bi kere bir sürü şehir göreceksin ve gittiğin şehirlerin kültürlerini her şeylerini öğreneceksin ve asker eşi olmak zor korkunç sabırlı olman lazım....sevgi herşeyi yaptırıyor insana
kısacası korkma keyifli yönlerini düşün ve saygı duyulacak onurlu bir meslek eşime bu konuda destek vermek gurur verici...eminim senin içinde öyle olur...hakkınızda hayırlısı olsun ...

X