- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 34
o puanla atanırsın gibi..ben de bilgisayar okudum kızlar olmadı öyle hiçbişey üni okudum 2 yıllık ondan atama bekliyorum 85 aldım.çok seviyorum biraz daha beklemeiylm.sonuçta askerden gelmedi ne yapmk istedğini bilmyorm bkalım
nereyi boşaltıyosunuz bakayım belki biz gelirizyuuuupppii bizde tayinciyizkiii. çok az kaldı kızlar.toplanıyor musunuz yavaş yavaş.ben kışlık kıyafetlerin yarısını şimdiden topladım.çok heyecanlı oluyoorr
ya geciktirirlerse diye korkuyorum ben..
sizin söz nişan düğün arası ne kadar oldu? biz önümüzü göremiyoruz şuan, mayıstan sonra duruma göre hepsini yaza sığdırabilir miyiz onun derdindeyim
yuuuupppii bizde tayinciyizkiii. çok az kaldı kızlar.toplanıyor musunuz yavaş yavaş.ben kışlık kıyafetlerin yarısını şimdiden topladım.çok heyecanlı oluyoorr
kars kağızman canım bizimnereyi boşaltıyosunuz bakayım belki biz geliriz
tanışmayla düğün de 3 aya sığar mısığdırmak istedikten sonra her türlü sığar canım, söz nişan beraberdi 3 ay sonra nikah 9 ay sonra da düğün oldu 1 ay sonra bile olsa yetişirdi hiç sorun değil :) tayin açıklanır hemen hazırlığa başlarsınız 1 ayda tamam
kars merkez bizde yazdık yorum alabilirim, nasıl biyer?kars kağızman canım bizim
hemde nasıl eğlenceli varya.çok seviniyorum.doğu gerçekten zor canım.sizde mi doğudan batıya gidiyorsunuz.doğru düzgün tedavi bile olamıyorum ya burdaay ben de başlıyorum yavaş yavaş toplanmaya sahiden çok eğlenceli son 3-4 ayın kaldığını bilmek :) :)
tanışmayla düğün de 3 aya sığar mı
en son babalar duyar modunda takılıyorum
hemde nasıl eğlenceli varya.çok seviniyorum.doğu gerçekten zor canım.sizde mi doğudan batıya gidiyorsunuz.doğru düzgün tedavi bile olamıyorum ya burda
kars merkez bizde yazdık yorum alabilirim, nasıl biyer?
canım çok küçük bi yer.aradığın çoğu şeyi bulamıyorsun.dışarda yemek yiyeceğin biyer yok.ama öyle çok olay olmuyor.sakin yanikars merkez bizde yazdık yorum alabilirim, nasıl biyer?
ben tüp bebek tedavisi gördüm canım istanbulda.git gel çok zor oluyor.2.denemeyi yapcam ama acaba diyorum tayin olunca mıı başlıyayım.bilemedim.çok uzağız çooook.eşim jandarmaevet ığdırdayız biz de, hep devlet hizmet yükümlüsü çömezler geliyor buralara nasıl tedavi olalım hiçbiri bişe bilmiyoreşinin sınıfı ne
ığdır da yazdıkbence karsın insanı ığdırdan daha iyi ya , burdakiler çok kaba
olay olmasında şimdilik başka bi isteğim yokcanım çok küçük bi yer.aradığın çoğu şeyi bulamıyorsun.dışarda yemek yiyeceğin biyer yok.ama öyle çok olay olmuyor.sakin yani
ayy evet doğru söylüyorsunolay olmasında şimdilik başka bi isteğim yok
ben tüp bebek tedavisi gördüm canım istanbulda.git gel çok zor oluyor.2.denemeyi yapcam ama acaba diyorum tayin olunca mıı başlıyayım.bilemedim.çok uzağız çooook.eşim jandarma
ığdır da yazdıkbayrağı senden de devralabilirim
ben de öyle düşnüyorum şimdiden terkedip gitmek olmazo puanla atanırsın gibi..
ama 20 yaş önünü görmek için erken bence.. zamana bırak bakalım askerden döndüğünde ne olcak ne bitcek..