Asker Eşleri

ben de bilgisayar okudum kızlar olmadı öyle hiçbişey üni okudum 2 yıllık ondan atama bekliyorum 85 aldım.çok seviyorum biraz daha beklemeiylm.sonuçta askerden gelmedi ne yapmk istedğini bilmyorm bkalım
o puanla atanırsın gibi..
ama 20 yaş önünü görmek için erken bence.. zamana bırak bakalım askerden döndüğünde ne olcak ne bitcek..

ya geciktirirlerse diye korkuyorum ben..
sizin söz nişan düğün arası ne kadar oldu? biz önümüzü göremiyoruz şuan, mayıstan sonra duruma göre hepsini yaza sığdırabilir miyiz onun derdindeyim

sığdırmak istedikten sonra her türlü sığar canım, söz nişan beraberdi 3 ay sonra nikah 9 ay sonra da düğün oldu 1 ay sonra bile olsa yetişirdi hiç sorun değil :) tayin açıklanır hemen hazırlığa başlarsınız 1 ayda tamam

yuuuupppii bizde tayinciyizkiii. çok az kaldı kızlar.toplanıyor musunuz yavaş yavaş.ben kışlık kıyafetlerin yarısını şimdiden topladım.çok heyecanlı oluyoorr

ay ben de başlıyorum yavaş yavaş toplanmaya sahiden çok eğlenceli son 3-4 ayın kaldığını bilmek :) :)

tanışmayla düğün de 3 aya sığar mı
en son babalar duyar modunda takılıyorum

ay ben de başlıyorum yavaş yavaş toplanmaya sahiden çok eğlenceli son 3-4 ayın kaldığını bilmek :) :)
hemde nasıl eğlenceli varya.çok seviniyorum.doğu gerçekten zor canım.sizde mi doğudan batıya gidiyorsunuz.doğru düzgün tedavi bile olamıyorum ya burda

hemde nasıl eğlenceli varya.çok seviniyorum.doğu gerçekten zor canım.sizde mi doğudan batıya gidiyorsunuz.doğru düzgün tedavi bile olamıyorum ya burda

evet ığdırdayız biz de, hep devlet hizmet yükümlüsü çömezler geliyor buralara nasıl tedavi olalım hiçbiri bişe bilmiyor eşinin sınıfı ne

evet ığdırdayız biz de, hep devlet hizmet yükümlüsü çömezler geliyor buralara nasıl tedavi olalım hiçbiri bişe bilmiyor eşinin sınıfı ne
ben tüp bebek tedavisi gördüm canım istanbulda.git gel çok zor oluyor.2.denemeyi yapcam ama acaba diyorum tayin olunca mıı başlıyayım.bilemedim.çok uzağız çooook.eşim jandarma

ben tüp bebek tedavisi gördüm canım istanbulda.git gel çok zor oluyor.2.denemeyi yapcam ama acaba diyorum tayin olunca mıı başlıyayım.bilemedim.çok uzağız çooook.eşim jandarma

tayine bişey kalmadı o zaman başla bence git gel o yollar ölüm doğudan uçakla ulaşmak bile çok zor. :/

merhaba, sevdiğim bir kuzenim bir astsubay ile görüşüyormuş. hav.kuv.'de acaba bir bilginiz var mı ? onların işi, tayini, maaşı vs. nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…