Asker Eşleri

kavuşmaya az kalmış ya sabır
dua etki yılda 2 kez ya daha uzun ayrılık alsa ne zaman geçer nede günler:1no2:
güllükte güzel yer muğlanın diğer bölgelere göre sakin bi memleket
kocaşına hayırlısıyla kavuşman dileğiyle Şeniz

güllük çok gusel resimlerinden bildigim kadarıyla.. bigun gidicem inş. oraya bakalım

evet haklısın cnm çok şükürki dedigin gibiisakin bi yer...ama yenievli oldugum için zor geciyo birass:çok üzgünüm: 26 gun oldu gideli ... ama bundan sonra ki gidişlerinde bend egidicem izmire gitme ihtimali var seney 4 aylıgına bende giderim misafirhande kalamazmıyımki ben acabaa....

güllük çok gusel resimlerinden bildigim kadarıyla.. bigun gidicem inş. oraya bakalım

evet haklısın cnm çok şükürki dedigin gibiisakin bi yer...ama yenievli oldugum için zor geciyo birass:çok üzgünüm: 26 gun oldu gideli ... ama bundan sonra ki gidişlerinde bend egidicem izmire gitme ihtimali var seney 4 aylıgına bende giderim misafirhande kalamazmıyımki ben acabaa....

bn çok misafirhanelerde kaldıım zor bi durum sende çocuk yok cnm herlade ama çocuk olunca hiiç ii olmuoo misafirhanee

selam kıslarrrr fırsatını buldummm size bi selammm vereyim dedimmm :1hug:
birsucumm ziyaretçi mesajın kapalı o yüzden buraya yazıyorumm şu an fatsadayım yarın orduya geçeeçm hafta sonuna samsuna döneceğim ank.arkadaşım gelecek 3-4 günlüğüne onu gönderdikden sonra komşumuzla sinopda apart tutup oraya gideceğiz arada amasyaya gidip gezeceğiz bu yaz bu çevreyi gezeceğiz yaniii bu çevreyi hiç gezmedim ben...bide düğünlerrrr başladıı yakın akrabalarınnn o yüzden çokda uzaklaşamıyoruzzzz hepinizi öptümmmmŞeniz

NEDEN ZOR CANIM BEN HİÇ BİLMİYORUM AÇIKCASI.. çocuk yokdaha .. merak ettim ne gibi zorluk oluyoki acaba misafirhanede kalmakkk.

ya cnm elbetki evin gbi rahat olmuyoor birde masraflı oluyoor çünkü 3 öğün yiyoosun oda da yapma pişirme imkanın yok birde sıkılırsın sonuçta sabah eşin işe gidiyoor olacak sen sabahtan akşama kadar bir oda da kalacaksıın bunlar yanii

anladım cnm .. belki çok uzun olmasada bisüreligine gideri martık bakalım .. daha seneye gidicek şimdiden sey ettmimmm :):):)

kızlar naıslsınıuz haftasonu ablamın oglunun sunnetı vardı superdı cok onadım yoruldum bugun kendıme geldım anca pazarteı kocıs gelıyo allahın ıznı ıle cok sevınoyorum cok ozledık babamızı
sızler nasılsınız arkasayfaları okuyamadım hepınıı opuyorummmm

esmacım ardayı öp bizim için , sizin için hayırlısını diliyorum herşey gönlünüzce olur umarım Şeniz

azra hadi hayırlı olsun ehliyetin kazanırsın merak etme canım
artık bizi gezdirirsin dütdütttttttttttt diye gamyoncuiremsu
haber alınca bize bildir

aymer bende arçeliğin ankraste gri bulaşık makinesini kullanıyorum çok memnunum hiçsesini duymuyorum 3 programlı olanı boşver çok program olanlar mutlaka sorun çıkartıyor

buzdolabı için iyi karar verin derim arçelik seçebilirsin yine
fırınım yine arçelik onlar benim monteli üstünde mikrodalga fırın var ondanda memnunum
tabi karar verecek olan yine sensin canım :1hug:

bu arada temizlik yapıyorum ara ara girerim siteye vallaha çok yoruldum ya
ben hasta ve yaşlı bir kadınım yormayın beni diom :roflol:

aymer bende arçeliğin ankraste gri bulaşık makinesini kullanıyorum çok memnunum hiçsesini duymuyorum 3 programlı olanı boşver çok program olanlar mutlaka sorun çıkartıyor

buzdolabı için iyi karar verin derim arçelik seçebilirsin yine
fırınım yine arçelik onlar benim monteli üstünde mikrodalga fırın var ondanda memnunum
tabi karar verecek olan yine sensin canım :1hug:

Herkez arçelik yerine bekoyu öneriyor. Valla kafam karıştı CADIARZU Bi de tayin olacağı için ankastreyi pek düşünmedim aslında.

Peki gri renkten memnunmusun? Çabuk çiziliyor ve altındaki rengi çok sırıtıyormuş. Beyazı tercih et diyorlar ama ?

Herkez arçelik yerine bekoyu öneriyor. Valla kafam karıştı CADIARZU Bi de tayin olacağı için ankastreyi pek düşünmedim aslında.

Peki gri renkten memnunmusun? Çabuk çiziliyor ve altındaki rengi çok sırıtıyormuş. Beyazı tercih et diyorlar ama ?

biz şu anda kendi evimizde olduğumuz için mutfak yenilendi canım yarı anksatre makine yani makinenin kapağı dolap kapağından sadece ön panelde düğmeleri var toplasan 15 cm kadar gri rengi var sorun olmuyor ama sadece gri alırsan üzerindeki boyaları dökülebiliyormuş

nan sen benim gri makineme nasıl dertli dersin kız jeyyar

fou.gif

X