teşekkür ederim ..evet trafik kazası çok korktum...erkek şoförlerin gereksiz hırsları ve sıkıştırmaları nedeniyle düşünebiliyor musunuz nelere yol açacaktıgeçmiş olsun canım , hayırdır trafik kazası mı?:18:
geçmiş olsun canım noldu???
hoşgeldin canım,burada gerçekten güzel paylaşımlar var. geçen sayfalarda yazdığına göre emekliliğinize 3 yıl kalmış. eşiminde 1.5 yılı kaldı. inşallah sağlıkla o günleride görürüz. bu arada eşim havacı Ankaradayız:13:
matarani geçmiş olsn canım noldu, iyisin değil mi..
kızlar gecenin şarkısını yolluyorum,anne adayları dinlemesin.
fizy
İyi geceler canım. Evet felaket sıcakNefes alamıyoruz artık,iyice ısınacakmış
swelam bayanlar nasılsınızzz..bugun büyük bir kaza yaşıyordum ..ucuz atlattımverilmiş sadakam varmış
teşekkür ederim ..evet trafik kazası çok korktum...erkek şoförlerin gereksiz hırsları ve sıkıştırmaları nedeniyle düşünebiliyor musunuz nelere yol açacaktı
teşekküürler canım işte trafikte(gayet dikkatliyimdir ..şükür ki adam resmen önüme kırdı..gerizekalı..çok sinirliyim hala...
inşallah canım balıkesire denize falan gelirseniz merkezden geçerken uğrarsınız beklerim herzaman biz buraya yerleşeceğiz nasip olursa
teşekkürler canım Ankara da biz de bekleriz.yerleşmek için bizede Ankara görünüyor.
teşekkür ederim ..evet trafik kazası çok korktum...erkek şoförlerin gereksiz hırsları ve sıkıştırmaları nedeniyle düşünebiliyor musunuz nelere yol açacaktı
teşekküürler canım işte trafikte(gayet dikkatliyimdir ..şükür ki adam resmen önüme kırdı..gerizekalı..çok sinirliyim hala...
ay canım benim geçmiş olsun trafikte karşındakini cahil bil ona göre araba kullan derler bazıları ehliyeti manavdan alıyo ya çok geçmiş olsun tatlım
teşekkürler canım Ankara da biz de bekleriz.yerleşmek için bizede Ankara görünüyor.
evet kesinlikle öyle düşünülmeli canım...teşekkürler çook
bende ankarayı çoooooook özlüyorumburnumda tütüyor..özellikle kurtuluş kızıllay arasını yürüyerek gitmeyi çok özledim...ahhhh cebecideki köhne evimi bile çok özledim:))
mataranicim geçmiş olsun tekrar, araba kullanmaktan soğuttu beni bu tipler. kadın şoför görünce arkadan sıkıştırmaya, önüne aniden kırmaya pek meraklı oluyorlar. marifetmiş gibi. ilkokul mezununa ble ehliyet veriliyor napıcaksın işte.geçen gün bitanesini polise şikayet ettim noldu bilmiorum
çok geçmiş olsun matarani , malesef erkek egoları ,üstünlük hırslarını trafikte kullanmaya bayılıyorlar.sen ne kadar dikkatli olusan ol onlar kuralları hiçe saymaktalar. bununla geçmiş olsun canım
mataranicim geçmiş olsun tekrar, araba kullanmaktan soğuttu beni bu tipler. kadın şoför görünce arkadan sıkıştırmaya, önüne aniden kırmaya pek meraklı oluyorlar. marifetmiş gibi. ilkokul mezununa ble ehliyet veriliyor napıcaksın işte.geçen gün bitanesini polise şikayet ettim noldu bilmiorum
evet kesinlikle öyle düşünülmeli canım...teşekkürler çook
bende ankarayı çoooooook özlüyorumburnumda tütüyor..özellikle kurtuluş kızıllay arasını yürüyerek gitmeyi çok özledim...ahhhh cebecideki köhne evimi bile çok özledim:))
geçmiş olsun mataranicim....sıkıştırma olayı heryerde var malesef....ya deme ben de çok özledim ankarayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?