Asker Eşleri

matarani geçmiş olsn canım noldu, iyisin değil mi..

kızlar gecenin şarkısını yolluyorum,anne adayları dinlemesin.

fizy

geçmiş olsun canım , hayırdır trafik kazası mı?:18:
teşekkür ederim ..evet trafik kazası çok korktum...erkek şoförlerin gereksiz hırsları ve sıkıştırmaları nedeniyle düşünebiliyor musunuz nelere yol açacaktı
geçmiş olsun canım noldu???

teşekküürler canım işte trafikte (gayet dikkatliyimdir ..şükür ki adam resmen önüme kırdı..gerizekalı..çok sinirliyim hala...

inşallah canım balıkesire denize falan gelirseniz merkezden geçerken uğrarsınız beklerim herzaman biz buraya yerleşeceğiz nasip olursa

Geçmiş olsun

mataranicim geçmiş olsun tekrar, araba kullanmaktan soğuttu beni bu tipler. kadın şoför görünce arkadan sıkıştırmaya, önüne aniden kırmaya pek meraklı oluyorlar. marifetmiş gibi. ilkokul mezununa ble ehliyet veriliyor napıcaksın işte.geçen gün bitanesini polise şikayet ettim noldu bilmiorum

çok geçmiş olsun matarani , malesef erkek egoları ,üstünlük hırslarını trafikte kullanmaya bayılıyorlar.sen ne kadar dikkatli olusan ol onlar kuralları hiçe saymaktalar. bununla geçmiş olsun canım

ay canım benim geçmiş olsun trafikte karşındakini cahil bil ona göre araba kullan derler bazıları ehliyeti manavdan alıyo ya çok geçmiş olsun tatlım

evet kesinlikle öyle düşünülmeli canım...teşekkürler çook

teşekkürler canım Ankara da biz de bekleriz.yerleşmek için bizede Ankara görünüyor.

bende ankarayı çoooooook özlüyorumburnumda tütüyor..özellikle kurtuluş kızıllay arasını yürüyerek gitmeyi çok özledim...ahhhh cebecideki köhne evimi bile çok özledim:))

geçmiş olsun mataranicim....sıkıştırma olayı heryerde var malesef....ya deme ben de çok özledim ankarayı

bende çok şıkayette bulunan bir tipimdir...ama hiç umudum yok caydırıcılıkadına:SSSteşekkürler tekrardan canımmm
çok geçmiş olsun matarani , malesef erkek egoları ,üstünlük hırslarını trafikte kullanmaya bayılıyorlar.sen ne kadar dikkatli olusan ol onlar kuralları hiçe saymaktalar. bununla geçmiş olsun canım

kesin toplumda kabul görmeyen bir yönleri vardır...canavarlar

malesef sweetciğim bende aynı durum oldu.okuldaki arkadaşlar sürekli söylüyorlar. kuşlu arabadan uzak dur diye( şahin, doğan,serçe) arabaya sözüm yok ama içindeki tipler resmen ay........
espiri bile yapıyoruz dikkat ay..çıkabülüüü,taş düşebiliiiiii

Ayyy ehliyet sınavında birisi bana yalvarmıştı ama ne yalvarma acıdım ben de ona kopya verdim meğer adam okuma yazma bilmiyormuş ve galiba ehliyeti aldı,pişmanım

aynen öyle ablacım, ben de bi şahini şikayet ettim. hem kaza yapmamıza yol açıyordu hem de tehdit etti eşimi, yanında kadın varken konuşma diye. ayy düşündükçe deli oluyorum eşimi zor tuttum, inip dövücek. adamlar iki kişi.
ben araba kullanırken elimin altında biber gazımı tutuyorum valla, cama yaklaşanı affetmem

bende alıştım artık Ankaraya, İzmirden 4 yıl oldu geleli. ilk yıl resmen depresyona girmiştim. ama herşeyine alıştım artık

geçmiş olsun mataranicim....sıkıştırma olayı heryerde var malesef....ya deme ben de çok özledim ankarayı

tatil dönüşü bir kaç saaatliğine uğradık..hemen okulumun oraya götürdüm eşimi...ama yok hiç bir tanıık yüz görmemek üzüyor insanı(ama olsun tarihi türk mutfağı vardır..bilirsiniz...meşrutiyette...her gittiğimde mutlaka uğrarım oraya...birde eşimle tanıştıım yer coliba:)))ayyy ne güzel günlerdi yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…