sweet tatlım nasılsın
iyiym canım sen nasılsın? annen nasıl, toparlanıyor musun? gelin olmuş gidiyorsuun
bu gece yine başım döndü eskisi gibi şiddetli değil ama panik oluyorum normalde bişi yok yattığımda neden dönüyorbugün mr sonuçlarımı alıcam yrnda doktor randevum var hayırlısı baklım inş. kötü bişi çıkmaz streste tetikliyor evime gitsemde rahatlasam :44: annem iyi tatlım özlemiş beni hasret giderdik toparlanıyoruz yavaş yavaş cumartesi yolcuyuz yeni evime götürücem esyalarımı temizlik yapıcaz temizliycez evimi nişanlımda 15 agustosan sonra arkadasının yanından çıkıyor evimize yerleşiyor boşuna iki yere kira vercek yoksa beyaz eşyaları alıcaz bu önümüzdeki ay mobilyalarımızıda eylülde alıcaz kısmetse nekadar anlatacağım şey varmış
canım inşallah önemli bişey yoktur,sen evine kavuşunca iyileşirsin zatenama tedavini de aksatma düğün telaşında koşturmacada kendini ihmal etme sakın. insan o dönemde yemek yiyecek vakit bulamıyor.
az kalmış tatlım artık alın eşyalarınızı,seçtiniz mi? seçtikten sonrası kolay zaten. biz aldııktan 1 ay sonra egldi mobilyalar eve, fabrikadan siparişle getiriyorlar bekliyorsun baya. inşallah siz çok beklemezsiniz.
Canım panik yapma
çünkü psikolojik olarak daha çok döner
inşallah birşey çıkmayacak
3 gün kalmış yolculuğuna
bu günlerin tadını doyasıya çıkar
nasıl güzel heyecanlar
inş iyileşrim canım evet çok az kaldı gidiyorum evime ohh paşamla aynı şehirde olcaz gerçi o ilçede ama olsun aynı il içindeyizşu rütbeli subaylar tabur komutanı gelsede benimki günlük izinler alsa çok işimiz var daha hala beklemedeyiz tatilde herkez
zaten o kadar uğraşıp düğün yaparsınız, ama mutlaka birileri bişeyleri beğenmez. kimi müziği beğenmez, kimi yemeğe takar, kimi gelinin makyajını beğenmez( benimkini beğenmeyenler olmuş) kimi de misafirni ağırlamanı beğenmez. insanlar kıskançlıklarından ne diyeceğini bilemiyor sanırım.
okyonuscum sizin en mutlu gününüz ve daha mutlu yıllarınız olacak, iki eşya bi düğün vs için hiç kendini üzmene değmez tatlım.stres yapma bak hasta olacaksın korkuyorum,
zaten o kadar uğraşıp düğün yaparsınız, ama mutlaka birileri bişeyleri beğenmez. kimi müziği beğenmez, kimi yemeğe takar, kimi gelinin makyajını beğenmez( benimkini beğenmeyenler olmuş) kimi de misafirni ağırlamanı beğenmez. insanlar kıskançlıklarından ne diyeceğini bilemiyor sanırım.
okyonuscum sizin en mutlu gününüz ve daha mutlu yıllarınız olacak, iki eşya bi düğün vs için hiç kendini üzmene değmez tatlım.stres yapma bak hasta olacaksın korkuyorum,
....selam kızlar............................
....selam kızlar............................
benim düğünümde ayrı bir tantana oldu 2 parça bişey alacaklar eşim telefonda der ailemden isteme ne istiyorsan ben sana para göndereyim her şeyi ben alırım bide 2 ayağımı bi pabuca soktular kaynım bizden 6 ay önce nişanlanmışlardı düğünü illa beraber olcak şimdiki aklım olsa asla ewet demezdim çifte düğün tabi takıların çoğu kaynımlara takıldı onun nişanlısı akrabasıydı bize onlara takılanın yarısı takıldı zor bu düğün işleri,yok benim ailem ona ne takmış onunkiler bana ne takmış aman siz mutlu olunda hepsi geçer ha biraz delip geçiyo insanın içine oturuyo ama evinin huzuru mutluluğu için susuyorsun napacaksın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?