Asker Eşleri

canım malesef yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar bize.
eşim gittikten sonra ailesi bir gün daha kaldılar benim evimde. güya ben oğullarının emanetiyim ya, dolapta hiç bişey kalmamıştı.kaç gün misafir ağırlamışım kalır mı? eşim de gitti tabi kim çıkcak alışveirşe benimle.. alışveriiş yapılması gerektiği aşikar. dolaptan da haberleri var yani.
hiç bişey almadılar biliyor musun canım,gelinimiz aç susuz kalsın dediler resmen.
ben çalışmayan bi kadın olsaydım ne yapacaktım acaba?
arabanın mazotu bitti almadılar, alalım dedim de onlara ödeticem sandılar.
havaalanına arabayı park etmiştik, çıkışta gözüm yaşlı önümü görmüorum zaten, arka koltuktayım bi de, park parasını bile bana ödettiler.
sonra da sen sıkılma biz sana uğrarız eşin yokken diyorlar.
ne için uğrayacakları belli değil mi işte

ayy hepimizinki bir garip gefrçekten ya utanmazlar oğullarını yolcu ederken bile mi para düşünüyorlar

ama niye şaşırıyorumki eşim şırnaktayken çatır çatır yediler acımadan pislikler..dertleri para..Allah çok çok versin hepsine sadece bulaşmasınlarrrrr

evet canım,eşim doğudayken napıcakmışız biz parasını...soruya bakar mısın?kaynımın tayini çıkarsa ankaraya bizimle kirayı paylaşırmış..eşim gitmeden önceki son günlerinde bana bunları yaşattılar.ağlamaktan helak oldum.eşime de tepki gösterdim niye terslemiyorsun diye.
sonra ben de eşime söylettim ailesine " sen yokken gelmelerini istemiyorum" diye. eşim istemiyor uğramayın kıza demiş.
söylemiş ama hala da biz sana uğrarız falan diyorlar eşim gittikten sonra.
güya eşimle aramı açıcaklar, eşim bana yalan söylüyor sanki ailemle konuştum diye.
zaten isteseler de gelemicekler, ben gidiyorum ailemin yazlığına. kimseye de anahtar bırakmadım

ay canım kıyamam yaa neler yaşatıyorlar insana nu yaşta ne üzüntüler yaşatmışlar Allahından bulsun hepsi sen eşinle aranı iyi tut onları olmasın varsın boşver görmessen onları daha rahat edersin küslermiş kafan rahat takılırsın biraz bende hiçç yüz vermicem çok var böyle örnekler çevremde acımaya gelmiyor insanlara tepene çıkıyorlar

pes doğrusu o halde sana otopark parasımı ödettiler inanmıyorum yaa bir acını bile yaşayamadın bunlar yüzünden nasıl insanlar anlamıyorum destek olacakları yerde sana köstek oluyorlar

Ahh kızlar sizi öyle iyi anlıyorum ki
biz de eşimle tanıştıktan sonra annesi bankamik kartını hakkımı helal etmem diyerek el koydu
çocuk gibi harçlık gönderiyordu eşime
neymiş efendim ben yermişim,o parayı biriktirecekmiş
benim babamın ist.mağazaları var ihtiyacım yok
eşim o zamanlar şırnak uludereydi
ne zor şartlarda kazanıyor ben böyle birşey yaparmıyım dedim açtı ağzını yumdu gözünü
eşim annesinin gönderdiği harçlıklarla (!) birikim yaptı kendisine hiçbirşey almadı
evlilik tarihi belli oldu o zaman istedi kartını,birikim yapmıştın anne onu da alayım eşya alıcaz dedi
bize sadece 5 bin lira para verdi size bu bile çok dedi
matarani sizde de memleket sorunu var sanıyorum bizde ki gibi
ben bu ayrımcılık yüzünden çok çektim ulaşabilseler hala da çektirecekler
artık ben hiç konuşmuyorum benim için bitmiştir
dün akşam eşimi arıyor haftaya gelelim,bakalım gelin hanım bizi nasıl ağırlayacak diye utanmadan bunları söylüyor
hamile olduğumu öğrenince hayırlı olsun bile demedi
istemedim ben de gelmesinler dedim
ama konuşma hava da kaldı bakalım ne olacak hiç bilmiyorum

amannn kızlarr kaynana falana hikaye boşverin siz aldınız oğullarını elinden işte ohhhhhhhhhh

okyonuscum valla uyanık ol, kullandırma kendini de kocanın maaşını da. ne koşullarda çalışıyorlar biliyoruz hepimiz.
allah eşlerimizi korusun da ailelerini hiç önemsememek lazım aslında. onları bile gözüm görmüyor artık, ararlarsa arıyorlar, hiç aramıyorum gelin demiyorum asla. kimseye ihtiyacım yok kocamdan başka çok şükür,ailem de yanımda.allah onları başımızdan eksik etmesin atladım arabama doldurdum dolabımı, eşimin gittiği günü ertesi kafam iyi değildi aslında araba kullanmaya korkuyordum ama hallettim.

benim kaynanatöründe fiks lafıdır biriniz subay biriniz avukat para çoktur sizde ama nerelere harcıyosunuz bilmiyorum...bak gene cinlendim

eşimle aram bozulsa kına yakalar buna okadar eminimki çocukta yok zaen ohh nasıl işlerine gelir.Allah ogünleri göstermesin..kesinlikle bitanem maalesef ki iyi niyet olmamalı diyorum artık.çünkü eşimde ben gibiydi bir arkadaşına kefil oldu o sene 5 milyar falanda onu ödedik..ilk senemiz okadar zordu ki bir kere ilgi görmedik..ben böyle biri değildim ama okadar içim doluki...ya yedi kat elalem aradı mesaj attı hayırlı olsun dedi tayininiz...insan bi kere aramazmı bişeye ihtiyacın var demezmi...diğer oğluna düğün yapacakmiş,masrafları olacakmış,neymiş kaynım çok kötü durumdaymış..bıktım artık yaaa..

kızım siz çift maaşsınız ya dertleri odur,nasıl yolsak diye bakıyolardır

saçmasapan tekliflerle gelirler bi de, ortak ev alalımmış kaynım biz bi de onlar.
asla dedim böyle bişeyi istemiyorum, ev alacaksam oturmak için alırım. ortak işe de karşıyım dedim.
ama eşim naptı, hiç.sustu. asıl ona kızdım ben de. sinirlerimi harap etti son iki gün.

asıl bombayı anlatmadım dimi size?

eşim ve sevgili muhteşem 3lüsü evde oturuyoruz. kaynım yine dibimizde tabi. eşim bana sarılmış kolu omzumda.
o sırada konuşma arasında ağzı alışmış kaynıma bişe diyecekken "aşkım" dedi.
ben de takıldım tabi hoşuma gitti ağzının bu kelimeye alışmış olması, aşkın mı hahaha dedim, gülüştük.
kaynana durur mu müdahele hemen.
"tabi ki aşkı, o da kardeş aşkı canım" dedi,çok ciddii ama.
dayanamadım ben de, onunla evlenseydi o zaman dedim, kızgın bi tonla.
eşim de "yaa tamam saçmalamayın" dedi kapattı konuyu.

angel evet memleket sorunu onlar kendi memleketlerinden birini istiyorlardı ben engel oldum onlara göre...5 yıllık geçmişimiz var evlenmeden önce..buna rağmen başka kız ayarlamaya çalıştılar...hiçbişeyi aileme söylemedim..duysalar zaten engel olurlardı..okadar çok arada kaldım ki

made valla okadar kinliyim ki benim ekdersimi bile biliyorlardı..şok olmuştum

kızım bilmezlermi benimkilerde yıl sonunda aldığım vekalet ücretimi biliyolardı yuh demiştim,şimdi bana sağlık bakanlığına geç ordan da döner sermaye alırsın diyolar,ama kızları üniyi bitirdi sevgilisi için izmirde kaldı doktora yapıyorum ayağına ona laf yok... bigün dicem sana giren çıkan varmı kardeşim senden para istiyommu?ama ben öğrendim kızlar eğer para göndermesin istiyosanız eşleriniz direk borca girin hatta boğazınıza kadar olsunki eşiniz hem gönderemesin hem gidemesin

ayyy bunu bile fesatlanmış

bebişim benim kaynana da dışarı çıktığımızda bakarım eşimin koluna girmiş önden önden gider..bir iki kere ayrı takıldım onlardan..sonra yüzsüzlük değil mi bende öbür koluna girdim...ama yok utanmıyor...ben utanıp bıraktım..dertleri oğulları ama sadece lafta uygulamada sıfır..okdar dillidirki oğluşum bebeğim kara gözlüm yakışıklım,,,sanki ben maymundan dün evrimleşmişim gibi...bir kere de bana de kadın..

işte kuzum orada sıkıntımız.neye girecem..ağrıda ev alamayız..istanbuldan hayatta almam ailesi geçer oturur...oda inatla benm memleketten almaz:S

çok savruk bir çiftiz.öyle böyle değil yani,,ağrıda harcayamayacağız olursa orda olmalı ama nasıl bilemiyorum:S:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…