Asker Eşleri

günaydın canım,panik yok iyidir emin ol,hem bak şöyle düşün kara haber çabuk duyulur,demekki eşin iyi...bu arada senin baban neydi sweetcim?hangi kuvvettendi yani?

aynı canım eşimle babam, sınıfları da kuvvetleri de aynı. babam artık hürgeneral
aradım dün gece duymuşlar olayı zaten, bana bişey söylemiyor. şimdi ordaki aileler ne haldedir haber bekliyordur, piyango kime vurdu acaba diye...

günaydın kızlarrr sweet üzülme tatlım geçicek bu günlerde sağ sağlim gelicek eşin

inşallah canım, her gün takvime bi tik atıyorum. sonra haberlere bakıyorum yok 15 gün kalmıştı yok 1 gün kalmıştı tayini çıkmıştı diye... inşallah gelicek eşim sağ sağlim tek dileğim bu

günaydın kızlar,
bugün yılmaz özdili okudunuz mu, güne iyi bi başlangıç oldu gerçekten
gece yine karışmış diyarbakır, aklımı oynatıcam eşimle dün gece konuşmamış olsam.

Okudum canım
bu vurdumduymazlık ancak bu kadar gerçekçi anlatılabilirdi
eşin yanında olacak canım inşallah
Allah korusun hepsini

keşke bize de kot serbest olsa,
açık ayakkabı giymeye bile çekiniyorum ben ya, DMK beni korkutuyor:18:

sizin orda başı kapalı çalışan yokmu sweet?bizim burda var ve ben bana laf söyleyen olursa hemen kendilerini örnek veriyorum saolsun kızlar valla...

yok canım, bakanlık merkez binasında olmaz heralde:44: belediyelerde var tabi ankarada da. sürekli genel müdürle falan muhattap oluyoruz, yanına sandaletle girmek tuhafıma gidiyor. bu yaz ilk defa bugün açık ayakkabı giydim. kolsuz da bi bluz geçirdim. bayılcam serviste gelirken yoksa..

ya herkes tek tip olunca farklı olamıyosun haklısın...benim müdürümü görsen bu adam avukatmı dersin o kadar yani...müfettişler onunla asla muhatap olmazlar mesela,çünkü konuşamıyoda...ama iş yerimde herkes pek free maşallah kılık kıyafet konusunda...bende sandalet giyemiyorum banada tuhaf geliyo,ama ağustosta giyerim sanırım ayaklarım şişmeye başlayacak çünkü

canım sen nasıl rahat ediceksen öyle giy zaten kimse bişe diyemez bebişli kadına, garip de karşılamaz. dolgu topuklı bi tane açık ayakkabı aldım ohh dünya varmış dedim ya, yine de sandalet giyemedim:78:
etek bile giyemiyorum ben rahat edemiyorum öküzcük çok malesef bizim burda.

ayy tahmin edebiliyorum...

okyonuscum çeyiz alışverişi ne alemde? neler aldın bakıyım, internette cıvıl cıvıl şeyler var hep sen geliosun aklıma

okyonuscum çeyiz alışverişi ne alemde? neler aldın bakıyım, internette cıvıl cıvıl şeyler var hep sen geliosun aklıma

daha pek bir çeyiz alışverişi yok tatlım çanakkaleye bir gidiyim alıcam birsürü şey var kafamda yemek takımı tencere takımı çatal bıçak takımını fln aldım 3 ay olacak diğer eksikliklerede bakıcam açıkçası hiç çeyizim yok yeni alıyoruz hemen evlenmemm ben deyip erteledim hep annemi şimdide böyle ani bir karar olunca sıkıştım internetten flnda bakamıyorum hala gelinlik modeli araştırıyorum kafam karıştı iyice gelinlik modeli bulamıyorum :44:

günaydın kızlar......hadi facede ekleşmeyen kalmasın bir ki bir ki
yine gözlerim kızarık şiş uykusuzluktan:93: gündüz uyuyamam öyle zombi gibi dolaşıcam yine

ya bu çatışma geçenlerde gelen arkadaşımızın bulunduğu yerde olmuş..hanide inşallah iyidir herkes

günaydın canım,bebiş uyutmadı sanrıım,allah yardımcısı olsun hepsinin

günaydın tatlım kalmadı facede ekleşmeyen inş. iyidir herkez kötü hbrler bitecek inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…