günaydın canım,panik yok iyidir emin ol,hem bak şöyle düşün kara haber çabuk duyulur,demekki eşin iyi...bu arada senin baban neydi sweetcim?hangi kuvvettendi yani?
günaydın kızlarrrsweet üzülme tatlım geçicek bu günlerde sağ sağlim gelicek eşin
günaydın kızlar,
bugün yılmaz özdili okudunuz mu, güne iyi bi başlangıç oldu gerçekten
gece yine karışmış diyarbakır, aklımı oynatıcam eşimle dün gece konuşmamış olsam.
konuyu değiştiriyorummmmmmm,keşke işe şortla gidip gelsek demi kızlar
inşallah canım, her gün takvime bi tik atıyorum. sonra haberlere bakıyorum yok 15 gün kalmıştı yok 1 gün kalmıştı tayini çıkmıştı diye... inşallah gelicek eşim sağ sağlim tek dileğim bu
keşke bize de kot serbest olsa,
açık ayakkabı giymeye bile çekiniyorum ben ya, DMK beni korkutuyor:18:
sizin orda başı kapalı çalışan yokmu sweet?bizim burda var ve ben bana laf söyleyen olursa hemen kendilerini örnek veriyorum saolsun kızlar valla...
yok canım, bakanlık merkez binasında olmaz heralde:44: belediyelerde var tabi ankarada da. sürekli genel müdürle falan muhattap oluyoruz, yanına sandaletle girmek tuhafıma gidiyor. bu yaz ilk defa bugün açık ayakkabı giydim. kolsuz da bi bluz geçirdim. bayılcam serviste gelirken yoksa..
ya herkes tek tip olunca farklı olamıyosun haklısın...benim müdürümü görsen bu adam avukatmı dersin o kadar yani...müfettişler onunla asla muhatap olmazlar mesela,çünkü konuşamıyoda...ama iş yerimde herkes pek free maşallah kılık kıyafet konusunda...bende sandalet giyemiyorum banada tuhaf geliyo,ama ağustosta giyerim sanırım ayaklarım şişmeye başlayacak çünkü
canım sen nasıl rahat ediceksen öyle giy zaten kimse bişe diyemez bebişli kadına, garip de karşılamaz. dolgu topuklı bi tane açık ayakkabı aldım ohh dünya varmış dedim ya, yine de sandalet giyemedim:78:
etek bile giyemiyorum ben rahat edemiyorum öküzcük çok malesef bizim burda.
okyonuscum çeyiz alışverişi ne alemde? neler aldın bakıyım, internette cıvıl cıvıl şeyler var hep sen geliosun aklıma
günaydın kızlar......hadi facede ekleşmeyen kalmasın bir ki bir ki
yine gözlerim kızarık şiş uykusuzluktan:93: gündüz uyuyamam öyle zombi gibi dolaşıcam yine
ya bu çatışma geçenlerde gelen arkadaşımızın bulunduğu yerde olmuş..hanideinşallah iyidir herkes
günaydın kızlar......hadi facede ekleşmeyen kalmasın bir ki bir ki
yine gözlerim kızarık şiş uykusuzluktan:93: gündüz uyuyamam öyle zombi gibi dolaşıcam yine
ya bu çatışma geçenlerde gelen arkadaşımızın bulunduğu yerde olmuş..hanideinşallah iyidir herkes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?