angel evet memleket sorunu onlar kendi memleketlerinden birini istiyorlardı ben engel oldum onlara göre...5 yıllık geçmişimiz var evlenmeden önce..buna rağmen başka kız ayarlamaya çalıştılar...hiçbişeyi aileme söylemedim..duysalar zaten engel olurlardı..okadar çok arada kaldım ki
made valla okadar kinliyim ki benim ekdersimi bile biliyorlardı..şok olmuştum
Mona napıyosun canım
aman canım sevmesin boşwer,
benim resimlerimi bi çoğunu gördünüz. eşimle olan yakışma durumumuzu da görmüşsünüzdür.
eşim sarışın beyaz tenli, ben buğday tenliyim, kumralım. "kara kız" der bana kayınvalidem. herkese karşı hem de.
sevgi mi yergi mi bilemedim:44:
iyi canım ne olsunnn:)
valla kayınvalidenin kıymetini bil derincim eşi benzeri yok bence
Biliyorum kuzum bilmemmi...Allah razı olsun ondan onunda kızı var onada kendi gibi kaynana versin allah Mona senin kaynanada iyi bacım bak neler var
amin canım amin:)
evet etliye sütlüye karışmaz, kendi halinde yaaaa.
seviomuşum yeni yeni keşfediyorum:)
amin canım amin:)
evet etliye sütlüye karışmaz, kendi halinde yaaaa.
seviomuşum yeni yeni keşfediyorum:)
Evet kaynana sevenler klubüne hoş geldinYa da sevilecek kaynanaya sahiplere
evet sevgi pıtırcığıyız biz
monacığım allah nazarlardan saklasın sizi ve annelerinizi. ben derinin kayınvalidesine anne diyorum valla, kaynana olamaz öyle bi insan, allah uzun ömür versin.
inanın kızlar anlattığınız kayınvalide ve kayınpederden bendede var.geçen hafta evlerine gittik 1yıllık evliyiz eşim yüksekovaya tayin oldu.eşya almadan evlendik 1yıldır düğün kredisini ödedik.20.000 eşya aldık seneye onlara yardım etcez ev yaptırcaklar evlenmeden söz vermiştim.2yıl sonra yardım etcez diye.kaynanam konuyu açtı oğlu 2gün sonra doğuya gitcek para istiyo.eşimde veririz dedi dedim borç var 20.000 nereye vericez.hepsi birden bana hakaret ettiler.kaynım anneme gerizekalı dio onları arayıp sormuyo die bende laf söyletmem anneme dedim.para veremicez üstümüze gelmeyin.kayananam gözlerini yaşarttı ve eşimin üzerime saldırması bir oldu.dövdü beni.telefonuma el koydu çadırda oturuyolar çıkarmıyolar dışarı.en son annem aradı eşimi öyle haberi oldu tesadüfen. çadırdan kaçtım döve döve çadıra getirdi eşim beni annem jandarmayla geldi köye beni öyle aldı ellrinden.amaçları annemi köye getirtip tehditle para koparmak 4çocuk yapmışlar.eşim en büyük evlat.para kaynağı sanıyolar.eşim özür bile dilemedi.bizi köye rezil ettin dio.düşünün evliliğim bitiyo yada eşimin canını yaktım diye düşündüğü yok.jandarmaya şikayetçi olursan dava açar boşarım dedi.barışsakta 20.000 çekip vercem aileme dedi.bende şikayetçi oldum.oda benden şikayetçi olmuş beni döverken yüzü çizildi diye.ertesi gün eşimin koluna girmiş kaynım ve kayınpederim avukata getirmişler.avukat beni aradı eşinle sorunun yok kayınpeder karıştırıyo ortalığı gel görüşelim dedi gittim anlattım herşeyi.akşamına özür için eşim ve kayınpeder geldi ben annemde kalıyorum.annem ilçede onlar köyünde yaşıyolar.özür dilediler tam kalkıyolar kayınpeder dio bi daha böle kavga olursa bozarım bu işi alır oğlumu giderim.senin yüzünden olmadı mı bunlar be insan!o gece oğlunu köye götürdü anan yıkasın seni dedi sanki bebek kocaman adam.anası yıkıcak.ertesi gün geldi şirinlik yapıyo ama bir çiçek almamış gelirken sonra aldı geldi.annemde bir daha kızımı göndermem köye bitti dedi benden dünürlük beklemesinler dedi.eşimden ses yok.o gece annemde kaldık yanına yatmamı bekliyo belim kalçam bacaklarım mosmor.kollarım çürük içinde kusura bakma senle yatmamı bekleme dedim.sen yüksekovayada gelmiceksin galiba dedi.sessiz kaldım.yattı uyudu.ertesi gün yüksekovaya gitti.hergün arıyo tayin işiyle ilgileniyo aklınca ama içim çok kötü.sonu ne olur bilmiyorum kızlar.avukat bile demiş böyle kız bulamazsın oda subay koca bulamaz diomuş.öğretmenim bu arada.yanına tayin istemesem mesafeler girecek araya bir şans verip özrünü kabul ettimse gitmeliyim gibi geliyo.ama kocama güvenim yıkıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?