• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

angel evet memleket sorunu onlar kendi memleketlerinden birini istiyorlardı ben engel oldum onlara göre...5 yıllık geçmişimiz var evlenmeden önce..buna rağmen başka kız ayarlamaya çalıştılar...hiçbişeyi aileme söylemedim..duysalar zaten engel olurlardı..okadar çok arada kaldım ki:(

made valla okadar kinliyim ki benim ekdersimi bile biliyorlardı..şok olmuştum

canım bizimki de ablasının kızını almaya niyetliymiş senelerce biz tanışınca bütün planları suya düştü
flört ederken o kızın ağzıyla bana msj atıyordu k.valide
ben de hiç hissettirmedim aileme canım zaten annem kültür farkı var aileler arasında diye çok olumlu bakmıyordu
tek birşey duysalar bitmişti herşey
seni çok iyi anlıyorum

aman canım sevmesin boşwer,
benim resimlerimi bi çoğunu gördünüz. eşimle olan yakışma durumumuzu da görmüşsünüzdür.
eşim sarışın beyaz tenli, ben buğday tenliyim, kumralım. "kara kız" der bana kayınvalidem. herkese karşı hem de.
sevgi mi yergi mi bilemedim:44:

aman canım sevmesin boşwer,
benim resimlerimi bi çoğunu gördünüz. eşimle olan yakışma durumumuzu da görmüşsünüzdür.
eşim sarışın beyaz tenli, ben buğday tenliyim, kumralım. "kara kız" der bana kayınvalidem. herkese karşı hem de.
sevgi mi yergi mi bilemedim:44:

sen mi karasın şoktayım..ben neyim acaba ozaman:D

şimdi düşündüm de beni kayınvalidem de iyiymiş ya
günahını almışım gidiyim bi memlekete sarılıp öpcem:27:

aaa bide şöyle bir durum var bizde yapra dökümündeki ali rıza beyle ferhunda gibi beyli hanımlı hitap ederiz birbirimize...başlarda baba dedim baktım adam hala hanım diyor..bende .... bey demeye başladım...eşim resmi olmayı sevdiği için dediydi ilk başta baktım damadına oğlum diyor..dedim eşime sanırım bana karşı resmilikten hoşlanıyor...sesini çıkaramadı eşim::36:

:nazar: Biliyorum kuzum bilmemmi...Allah razı olsun ondan onunda kızı var onada kendi gibi kaynana versin allah:nazar: Mona senin kaynanada iyi bacım bak neler var:34:

amin canım amin:)
evet etliye sütlüye karışmaz, kendi halinde yaaaa.
seviomuşum yeni yeni keşfediyorum:)

matarani kullanıcısından alıntı

okyanus canım sakın anlayışlı davranım falan deme bak tecrübe konuşuyor...ben düğünden sonra adam icralık diye bütün altınları güya borç diye verdim.tek alyans kaldı bende:S valla çıldıracağım benimkilerden...evimde toplu iğneleri bile yok..ve evime gelince sevgili kayınvalidem giderken harçlık isteyip gitti:(((
bunları geçtim sivasa daha çok geldim diye istanbula gittiğimde 10 gün boyunca benimle aynı odada bile oturmadı kayınpederim...baana çok çektirdiler ya kayınvalde görümce gelir.ben çalışıyorum eve gelirimki ikiside hiçbişe yapmamış oturuyorlar.ne yemek ne ev toplama...özellikle yapılıyor...eziyet gibiydi misafirdir dedim sustum hep....neyse son eşimin zimmet olayı çıkınca dedim borcumu isteyeceğim...istedim:))

babası eşime açtı 49 dakika konuştu..saaat tuttum...eşim sadece tamam baba deyip durdu...yok yüzyüze bakıyomuşuzda nassıl istemişim zaten ereceklermiş....3 sene oldu yaa..siz benm yüzüme nası bakıyorsunuz...onuda geçtim son olay kaynım kızla anlaştırılmış...aile istiyor bu kızı yani...sivasa uzak diyorlardı kız antepli...neymiş para yokmuş..açmış eşime kaynanam ağlamış falan...eşime dedim valla boşanırım senden yeter ...çıldırtma beni...evlenmesin banane daha yaşı küçük biriktirsin...biz nişanlanırken kredi çektik eşimle kızlar alyansları falan onla aldık düşünün yani..düğündede öyle..düğünüme saat 3 de geldiler gece 11 de döndüler..misafir gbilerdi...evlendikten sonra bir sene ikimizin maaşıda eksideydi...hiç soran yoktu..durum düzeldi oğulları oldu eşim..şimdi konuşmuyoruz kayınvaldelerle falan ama nereye kadar blmiyorum..napacağım onuda bilmiyorum:((

kimseye anlayışlı olmayın...bu isteyecekleri kız mesela istemeye ayrı nişana ayrı gelin demiş..benmi ki salak gibi zor olmasın diye bir gelişte isteme nişan vs hep bir arada yapsın..ki yol pralarını bile biz verdik onlar tek gelsin diye....

Allahından bulsunlar...para deyil sorunum..bir güleryüz bile göstermediler bana ..tek ben anlaşarak evlendim diye..sivasıyım diye:((daha neler var neler:((oğulları şırnakta geçici görevdeydi o zamanlar adam maaş karrtına el koymuştu bu kadar vicdansız piss...nişandan önce..biliyordu nişanlanacağımızı..bir kuruş bile biriktirmemiş...tiksiniyorum onlardan resmen yaaaaa

SweetSeptember kullanıcısından alıntı

canım malesef yolunacak kaz gözüyle bakıyorlar bize.
eşim gittikten sonra ailesi bir gün daha kaldılar benim evimde. güya ben oğullarının emanetiyim ya, dolapta hiç bişey kalmamıştı.kaç gün misafir ağırlamışım kalır mı? eşim de gitti tabi kim çıkcak alışveirşe benimle.. alışveriiş yapılması gerektiği aşikar. dolaptan da haberleri var yani.
hiç bişey almadılar biliyor musun canım,gelinimiz aç susuz kalsın dediler resmen.
ben çalışmayan bi kadın olsaydım ne yapacaktım acaba?
arabanın mazotu bitti almadılar, alalım dedim de onlara ödeticem sandılar.
havaalanına arabayı park etmiştik, çıkışta gözüm yaşlı önümü görmüorum zaten, arka koltuktayım bi de, park parasını bile bana ödettiler.
sonra da sen sıkılma biz sana uğrarız eşin yokken diyorlar.
ne için uğrayacakları belli değil mi işte
Ahh kızlar sizi öyle iyi anlıyorum ki
biz de eşimle tanıştıktan sonra annesi bankamik kartını hakkımı helal etmem diyerek el koydu
çocuk gibi harçlık gönderiyordu eşime
neymiş efendim ben yermişim,o parayı biriktirecekmiş
benim babamın ist.mağazaları var ihtiyacım yok
eşim o zamanlar şırnak uludereydi
ne zor şartlarda kazanıyor ben böyle birşey yaparmıyım dedim açtı ağzını yumdu gözünü
eşim annesinin gönderdiği harçlıklarla (!) birikim yaptı kendisine hiçbirşey almadı
evlilik tarihi belli oldu o zaman istedi kartını,birikim yapmıştın anne onu da alayım eşya alıcaz dedi
bize sadece 5 bin lira para verdi size bu bile çok dedi
matarani sizde de memleket sorunu var sanıyorum bizde ki gibi
ben bu ayrımcılık yüzünden çok çektim ulaşabilseler hala da çektirecekler
artık ben hiç konuşmuyorum benim için bitmiştir
dün akşam eşimi arıyor haftaya gelelim,bakalım gelin hanım bizi nasıl ağırlayacak diye utanmadan bunları söylüyor
hamile olduğumu öğrenince hayırlı olsun bile demedi
istemedim ben de gelmesinler dedim
ama konuşma hava da kaldı bakalım ne olacak hiç bilmiyorum

inanın kızlar anlattığınız kayınvalide ve kayınpederden bendede var.geçen hafta evlerine gittik 1yıllık evliyiz eşim yüksekovaya tayin oldu.eşya almadan evlendik 1yıldır düğün kredisini ödedik.20.000 eşya aldık seneye onlara yardım etcez ev yaptırcaklar evlenmeden söz vermiştim.2yıl sonra yardım etcez diye.kaynanam konuyu açtı oğlu 2gün sonra doğuya gitcek para istiyo.eşimde veririz dedi dedim borç var 20.000 nereye vericez.hepsi birden bana hakaret ettiler.kaynım anneme gerizekalı dio onları arayıp sormuyo die bende laf söyletmem anneme dedim.para veremicez üstümüze gelmeyin.kayananam gözlerini yaşarttı ve eşimin üzerime saldırması bir oldu.dövdü beni.telefonuma el koydu çadırda oturuyolar çıkarmıyolar dışarı.en son annem aradı eşimi öyle haberi oldu tesadüfen. çadırdan kaçtım döve döve çadıra getirdi eşim beni annem jandarmayla geldi köye beni öyle aldı ellrinden.amaçları annemi köye getirtip tehditle para koparmak 4çocuk yapmışlar.eşim en büyük evlat.para kaynağı sanıyolar.eşim özür bile dilemedi.bizi köye rezil ettin dio.düşünün evliliğim bitiyo yada eşimin canını yaktım diye düşündüğü yok.jandarmaya şikayetçi olursan dava açar boşarım dedi.barışsakta 20.000 çekip vercem aileme dedi.bende şikayetçi oldum.oda benden şikayetçi olmuş beni döverken yüzü çizildi diye.ertesi gün eşimin koluna girmiş kaynım ve kayınpederim avukata getirmişler.avukat beni aradı eşinle sorunun yok kayınpeder karıştırıyo ortalığı gel görüşelim dedi gittim anlattım herşeyi.akşamına özür için eşim ve kayınpeder geldi ben annemde kalıyorum.annem ilçede onlar köyünde yaşıyolar.özür dilediler tam kalkıyolar kayınpeder dio bi daha böle kavga olursa bozarım bu işi alır oğlumu giderim.senin yüzünden olmadı mı bunlar be insan!o gece oğlunu köye götürdü anan yıkasın seni dedi sanki bebek kocaman adam.anası yıkıcak.ertesi gün geldi şirinlik yapıyo ama bir çiçek almamış gelirken sonra aldı geldi.annemde bir daha kızımı göndermem köye bitti dedi benden dünürlük beklemesinler dedi.eşimden ses yok.o gece annemde kaldık yanına yatmamı bekliyo belim kalçam bacaklarım mosmor.kollarım çürük içinde kusura bakma senle yatmamı bekleme dedim.sen yüksekovayada gelmiceksin galiba dedi.sessiz kaldım.yattı uyudu.ertesi gün yüksekovaya gitti.hergün arıyo tayin işiyle ilgileniyo aklınca ama içim çok kötü.sonu ne olur bilmiyorum kızlar.avukat bile demiş böyle kız bulamazsın oda subay koca bulamaz diomuş.öğretmenim bu arada.yanına tayin istemesem mesafeler girecek araya bir şans verip özrünü kabul ettimse gitmeliyim gibi geliyo.ama kocama güvenim yıkıldı...:58:

duygu eşiniz subay mı? derhal komutanlarına şkayet etmenizi öneririm, eşine şiddet uygulamak meslek ahlakına aykırı bi davranıştır. atılması bile gündeme gelebilir, elinizde tutanak falan vardır sanırım. inanamıyorum gerçekten:53:

inanın kızlar anlattığınız kayınvalide ve kayınpederden bendede var.geçen hafta evlerine gittik 1yıllık evliyiz eşim yüksekovaya tayin oldu.eşya almadan evlendik 1yıldır düğün kredisini ödedik.20.000 eşya aldık seneye onlara yardım etcez ev yaptırcaklar evlenmeden söz vermiştim.2yıl sonra yardım etcez diye.kaynanam konuyu açtı oğlu 2gün sonra doğuya gitcek para istiyo.eşimde veririz dedi dedim borç var 20.000 nereye vericez.hepsi birden bana hakaret ettiler.kaynım anneme gerizekalı dio onları arayıp sormuyo die bende laf söyletmem anneme dedim.para veremicez üstümüze gelmeyin.kayananam gözlerini yaşarttı ve eşimin üzerime saldırması bir oldu.dövdü beni.telefonuma el koydu çadırda oturuyolar çıkarmıyolar dışarı.en son annem aradı eşimi öyle haberi oldu tesadüfen. çadırdan kaçtım döve döve çadıra getirdi eşim beni annem jandarmayla geldi köye beni öyle aldı ellrinden.amaçları annemi köye getirtip tehditle para koparmak 4çocuk yapmışlar.eşim en büyük evlat.para kaynağı sanıyolar.eşim özür bile dilemedi.bizi köye rezil ettin dio.düşünün evliliğim bitiyo yada eşimin canını yaktım diye düşündüğü yok.jandarmaya şikayetçi olursan dava açar boşarım dedi.barışsakta 20.000 çekip vercem aileme dedi.bende şikayetçi oldum.oda benden şikayetçi olmuş beni döverken yüzü çizildi diye.ertesi gün eşimin koluna girmiş kaynım ve kayınpederim avukata getirmişler.avukat beni aradı eşinle sorunun yok kayınpeder karıştırıyo ortalığı gel görüşelim dedi gittim anlattım herşeyi.akşamına özür için eşim ve kayınpeder geldi ben annemde kalıyorum.annem ilçede onlar köyünde yaşıyolar.özür dilediler tam kalkıyolar kayınpeder dio bi daha böle kavga olursa bozarım bu işi alır oğlumu giderim.senin yüzünden olmadı mı bunlar be insan!o gece oğlunu köye götürdü anan yıkasın seni dedi sanki bebek kocaman adam.anası yıkıcak.ertesi gün geldi şirinlik yapıyo ama bir çiçek almamış gelirken sonra aldı geldi.annemde bir daha kızımı göndermem köye bitti dedi benden dünürlük beklemesinler dedi.eşimden ses yok.o gece annemde kaldık yanına yatmamı bekliyo belim kalçam bacaklarım mosmor.kollarım çürük içinde kusura bakma senle yatmamı bekleme dedim.sen yüksekovayada gelmiceksin galiba dedi.sessiz kaldım.yattı uyudu.ertesi gün yüksekovaya gitti.hergün arıyo tayin işiyle ilgileniyo aklınca ama içim çok kötü.sonu ne olur bilmiyorum kızlar.avukat bile demiş böyle kız bulamazsın oda subay koca bulamaz diomuş.öğretmenim bu arada.yanına tayin istemesem mesafeler girecek araya bir şans verip özrünü kabul ettimse gitmeliyim gibi geliyo.ama kocama güvenim yıkıldı...:58:[/QUOTE]

dayakmı?:53:iyi düşün derim arkadaşım,birinciyi yediysen geriside gelir üstelik mesleğinde var...bu arada hastaneden rapor aldınmı?sağlık raporu dayağa dair?

inanın kızlar anlattığınız kayınvalide ve kayınpederden bendede var.geçen hafta evlerine gittik 1yıllık evliyiz eşim yüksekovaya tayin oldu.eşya almadan evlendik 1yıldır düğün kredisini ödedik.20.000 eşya aldık seneye onlara yardım etcez ev yaptırcaklar evlenmeden söz vermiştim.2yıl sonra yardım etcez diye.kaynanam konuyu açtı oğlu 2gün sonra doğuya gitcek para istiyo.eşimde veririz dedi dedim borç var 20.000 nereye vericez.hepsi birden bana hakaret ettiler.kaynım anneme gerizekalı dio onları arayıp sormuyo die bende laf söyletmem anneme dedim.para veremicez üstümüze gelmeyin.kayananam gözlerini yaşarttı ve eşimin üzerime saldırması bir oldu.dövdü beni.telefonuma el koydu çadırda oturuyolar çıkarmıyolar dışarı.en son annem aradı eşimi öyle haberi oldu tesadüfen. çadırdan kaçtım döve döve çadıra getirdi eşim beni annem jandarmayla geldi köye beni öyle aldı ellrinden.amaçları annemi köye getirtip tehditle para koparmak 4çocuk yapmışlar.eşim en büyük evlat.para kaynağı sanıyolar.eşim özür bile dilemedi.bizi köye rezil ettin dio.düşünün evliliğim bitiyo yada eşimin canını yaktım diye düşündüğü yok.jandarmaya şikayetçi olursan dava açar boşarım dedi.barışsakta 20.000 çekip vercem aileme dedi.bende şikayetçi oldum.oda benden şikayetçi olmuş beni döverken yüzü çizildi diye.ertesi gün eşimin koluna girmiş kaynım ve kayınpederim avukata getirmişler.avukat beni aradı eşinle sorunun yok kayınpeder karıştırıyo ortalığı gel görüşelim dedi gittim anlattım herşeyi.akşamına özür için eşim ve kayınpeder geldi ben annemde kalıyorum.annem ilçede onlar köyünde yaşıyolar.özür dilediler tam kalkıyolar kayınpeder dio bi daha böle kavga olursa bozarım bu işi alır oğlumu giderim.senin yüzünden olmadı mı bunlar be insan!o gece oğlunu köye götürdü anan yıkasın seni dedi sanki bebek kocaman adam.anası yıkıcak.ertesi gün geldi şirinlik yapıyo ama bir çiçek almamış gelirken sonra aldı geldi.annemde bir daha kızımı göndermem köye bitti dedi benden dünürlük beklemesinler dedi.eşimden ses yok.o gece annemde kaldık yanına yatmamı bekliyo belim kalçam bacaklarım mosmor.kollarım çürük içinde kusura bakma senle yatmamı bekleme dedim.sen yüksekovayada gelmiceksin galiba dedi.sessiz kaldım.yattı uyudu.ertesi gün yüksekovaya gitti.hergün arıyo tayin işiyle ilgileniyo aklınca ama içim çok kötü.sonu ne olur bilmiyorum kızlar.avukat bile demiş böyle kız bulamazsın oda subay koca bulamaz diomuş.öğretmenim bu arada.yanına tayin istemesem mesafeler girecek araya bir şans verip özrünü kabul ettimse gitmeliyim gibi geliyo.ama kocama güvenim yıkıldı...:58:

açıkçası nutkum tutuldu
dayak olayını göz ardı etmeyin
eğitimli bir bayansınız
bir defa yapan ikinci için hiç düşünmez
nasıl olsa affediyor diye
iyi düşünün

Son düzenleme:
anacım ne biçim düşüncedeki insanlar yaa:57:
derincim ben de sendenim kuzum:69: eşimin babası emekli mühendis annesi ev hanımı..hani kendilerine yetiyorlar..dört yıl olacak daha birgün para istediklerini ne duydum ne gördüm...hiç konusu bile geçmez para pul işlerinin...kaynım yurtdışında mühendis iyi kazanıyor..arada derede hep harçlık yollar eşime bir bahneyle:69: ya da sıkışınca eşim ister hemen yollar....düğünde de salon takımımızı almışlardı..geri kalan eşime:37: çok sevgili görümcemi özel ünivstde okuduğu için o dönem ellerinde hiç paraları yoktu:47:...anlayışla karşıladım bazen kızsam da....ama anlattıklarınızı duydukça şimdi gidip boyunlarına sarılasım geliyor:69::69:

Back