canım gelinlik modelini biraz kafanda tasarlayıp sonra mağazaları gezmeye başla bence. beğendiklerini dene, hangisi daha güzel durur içine sinerse alırsın ya da değişiklikler istiyorsan diktirirsin. bi de kayınvalidenle gitme sakın gelinlik seçmeye. her model yakışır zaten sana maşallah. survivor gizemle hakan evlenmiş mesela, gelinliği hoş bi model, senin de vücudun müsait. çeyiz için ben de senin gibiydim, evlenmicez daha var diyodum ama benim kociş hızlı çıktı mezun olur olmaz istedi beni. 1 yıl nişanlı kalınca aldım herşeyi. internetten çok şey aldım ben canım, ucuzunu buldum baya. tavsiye ederim.
birtane inşallah iyidir hepsi, artık diyecek sözümüz bile kalmıyor gerçekten. uyuşturucu operasyonunda askerin ne işi var allahaşkına? nerde süper polislerimiz acaba...
madecim face istiyoruz lütfeeen
günaydın canım,bebiş uyutmadı sanrıım,allah yardımcısı olsun hepsinin
günaydın tatlım kalmadı facede ekleşmeyeninş. iyidir herkez kötü hbrler bitecek inşallah...
canım gelinlik modelini biraz kafanda tasarlayıp sonra mağazaları gezmeye başla bence. beğendiklerini dene, hangisi daha güzel durur içine sinerse alırsın ya da değişiklikler istiyorsan diktirirsin. bi de kayınvalidenle gitme sakın gelinlik seçmeye. her model yakışır zaten sana maşallah. survivor gizemle hakan evlenmiş mesela, gelinliği hoş bi model, senin de vücudun müsait. çeyiz için ben de senin gibiydim, evlenmicez daha var diyodum ama benim kociş hızlı çıktı mezun olur olmaz istedi beni. 1 yıl nişanlı kalınca aldım herşeyi. internetten çok şey aldım ben canım, ucuzunu buldum baya. tavsiye ederim.
birtane inşallah iyidir hepsi, artık diyecek sözümüz bile kalmıyor gerçekten. uyuşturucu operasyonunda askerin ne işi var allahaşkına? nerde süper polislerimiz acaba...
benimkide hızlı çıktı canım bende tamamlamaya çalışıyorum kayınvalidem uzak o artık beni nikahta düğünde ancak görür herşeyi istediğim gibi annemle alıcam
kızlar sizler gelinliği eşlerinizlemi begendiniz benimki ille bende görcm öyle diktir diyorben hazır istemiyorum diktiricem bakalım modelde karar kılabilrsem
bakalım ben ne yapacağım :44: bölükte herkez izinde benimkide izin alamaz ben kendim ayarlıcam artık onada sürpriz olcak sanırım pek meraklı ama dayanacak artık düğüne kadarbende annemle giderim herşeyide annmele alcam esya alırken bile annemi alcm yanıma ben paşam ve annem oh miss
kayınvalidem aramış nişanlımı diyormuş pek pahalı mobilya bakmayın idare etçek alın duydm ben bunu pek belli etmedim sonra beni aradı diyor en güzelini al bir kez olcak beğendiğini al içimden dedim noluyor benim bununla işim var haa oğluna başka bana başka
kaynana işte kızımmmmm..bizede herşeyinizi biz alıcaz demişlerdi sonrada eşimi arayıp yarısını gönderirim üstüne sen koyarsın demişlerdi
bakalım ben ne yapacağım :44: bölükte herkez izinde benimkide izin alamaz ben kendim ayarlıcam artık onada sürpriz olcak sanırım pek meraklı ama dayanacak artık düğüne kadarbende annemle giderim herşeyide annmele alcam esya alırken bile annemi alcm yanıma ben paşam ve annem oh miss
kayınvalidem aramış nişanlımı diyormuş pek pahalı mobilya bakmayın idare etçek alın duydm ben bunu pek belli etmedim sonra beni aradı diyor en güzelini al bir kez olcak beğendiğini al içimden dedim noluyor benim bununla işim var haa oğluna başka bana başka
angelcım bende işe yaramadı, iyi banlamışlar bizimkiler
derincim nasılsın sesin çıkmıyor, durumlar nasıl canım? sıcaklarla aran iyi mi? şanlıurfa için uyarı yapmış uzmanlar 45 derece falanmış
matarani biraz bahsetmiştin daha önce de hatırlıyorum canım, alalh sabır versin. zaten anca ailelerinden çekiyoruz başka bişey değil. asker eşi olmak yetmiyor, yalnız kalmak beklemek yetmiyormuş gibi bir de onları taşıyoruz sırtmızda.
bence iyi yapmışsın tavrını koymakla, eşin de hayır demeyi bilsin. ne kadar para göz bi ailesi olduğunu anlamıştır heralde ama üzülüyordur da. erkekler ailelerine toz kondurmak istemiyor pek.
harçlık istediğinde ne yaptınız? inanamıyorum ya çok utanmazlar gerçekten canım, sinir oldum. eşlerimiz ne zorluklarla kazanıyorlar, o da düz memur maaşı kadar zaten bi farkı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?