Asker Eşleri

canım gelinlik modelini biraz kafanda tasarlayıp sonra mağazaları gezmeye başla bence. beğendiklerini dene, hangisi daha güzel durur içine sinerse alırsın ya da değişiklikler istiyorsan diktirirsin. bi de kayınvalidenle gitme sakın gelinlik seçmeye. her model yakışır zaten sana maşallah. survivor gizemle hakan evlenmiş mesela, gelinliği hoş bi model, senin de vücudun müsait. çeyiz için ben de senin gibiydim, evlenmicez daha var diyodum ama benim kociş hızlı çıktı mezun olur olmaz istedi beni. 1 yıl nişanlı kalınca aldım herşeyi. internetten çok şey aldım ben canım, ucuzunu buldum baya. tavsiye ederim.

birtane inşallah iyidir hepsi, artık diyecek sözümüz bile kalmıyor gerçekten. uyuşturucu operasyonunda askerin ne işi var allahaşkına? nerde süper polislerimiz acaba...

madecim face istiyoruz lütfeeen

beni birtaneden ekleyebilirsiniz bacım:)iş yerimden açamıyorum ama

günaydın canım,bebiş uyutmadı sanrıım,allah yardımcısı olsun hepsinin

günaydın tatlım kalmadı facede ekleşmeyen inş. iyidir herkez kötü hbrler bitecek inşallah...

uyutmadı kızlar yaaaeee hep diyorum; annelik dünyanın eeeeeeeen güzel ama eeeeeeeen zor şeyi imiş......inş bitecek..

benimkide hızlı çıktı canım bende tamamlamaya çalışıyorum kayınvalidem uzak o artık beni nikahta düğünde ancak görür herşeyi istediğim gibi annemle alıcam
kızlar sizler gelinliği eşlerinizlemi begendiniz benimki ille bende görcm öyle diktir diyor ben hazır istemiyorum diktiricem bakalım modelde karar kılabilrsem

canım biz modeli eşimle beğenmiştik, ama yanında giymemiştim. fotoğrafımı gönderdim tabi meraktan çatlıcaktı sonra annemle gidip o modeli farklı kumaşlarla diktirdim. fransız danteli hastasıyımdır da

bakalım ben ne yapacağım :44: bölükte herkez izinde benimkide izin alamaz ben kendim ayarlıcam artık onada sürpriz olcak sanırım pek meraklı ama dayanacak artık düğüne kadar bende annemle giderim herşeyide annmele alcam esya alırken bile annemi alcm yanıma ben paşam ve annem oh miss
kayınvalidem aramış nişanlımı diyormuş pek pahalı mobilya bakmayın idare etçek alın duydm ben bunu pek belli etmedim sonra beni aradı diyor en güzelini al bir kez olcak beğendiğini al içimden dedim noluyor benim bununla işim var haa oğluna başka bana başka

Son düzenleme:

kaynana işte kızımmmmm..bizede herşeyinizi biz alıcaz demişlerdi sonrada eşimi arayıp yarısını gönderirim üstüne sen koyarsın demişlerdi

Tatlım hiç takma k.valideni
sen ne istiyorsan onu al sen kullacaksın,sen yaşayacaksın o evde
ben hiç takmamıştım zaten bütün eşyaları eşimin bugüne kadar olan birikimiyle aldık
gelinliği de ben beğenip diktirdim eşimi hiç karıştırmadım
ona kalsa dekoltenin d'si olmayacaktı
gittim kafama göre diktirdim
düğünde gördü tabi birşey diyemedi
face'ye pek foto ekleyemiyorum eşim karşı buna
buraya bir albüm yaparım
belki fikir olur sana da

Kızlarrrr
iş yerinden face ye girmenin formülünü buldum
size de söyleyeyim http yerine https yazıyorsunuz
birkaç siteye girerken dikkatimi çekti https ile açıyor
face de deneyeyim dedim ve oldu
bundan sonra hacker mı olsam ne

sorma canım ya, bi ara cep telefonundan giriyodum inadına ama bu sefer faturalar kabarmaya başladı

derincim nasılsın sesin çıkmıyor, durumlar nasıl canım? sıcaklarla aran iyi mi? şanlıurfa için uyarı yapmış uzmanlar 45 derece falanmış

derincim nasılsın sesin çıkmıyor, durumlar nasıl canım? sıcaklarla aran iyi mi? şanlıurfa için uyarı yapmış uzmanlar 45 derece falanmış

İyiyim canım sen nasılsın? Evet çokkk sıcak,biraz önce eşimle arkadaşları sıcaklık ölçmüşler 54 dereceymiş. Biz evde klima altında günlerdir dışarı çıkamadık,eve kapandık resmen oturuyoruz öyle canım

okyanus canım sakın anlayışlı davranım falan deme bak tecrübe konuşuyor...ben düğünden sonra adam icralık diye bütün altınları güya borç diye verdim.tek alyans kaldı bende:S valla çıldıracağım benimkilerden...evimde toplu iğneleri bile yok..ve evime gelince sevgili kayınvalidem giderken harçlık isteyip gitti((
bunları geçtim sivasa daha çok geldim diye istanbula gittiğimde 10 gün boyunca benimle aynı odada bile oturmadı kayınpederim...baana çok çektirdiler ya kayınvalde görümce gelir.ben çalışıyorum eve gelirimki ikiside hiçbişe yapmamış oturuyorlar.ne yemek ne ev toplama...özellikle yapılıyor...eziyet gibiydi misafirdir dedim sustum hep....neyse son eşimin zimmet olayı çıkınca dedim borcumu isteyeceğim...istedim:))

babası eşime açtı 49 dakika konuştu..saaat tuttum...eşim sadece tamam baba deyip durdu...yok yüzyüze bakıyomuşuzda nassıl istemişim zaten ereceklermiş....3 sene oldu yaa..siz benm yüzüme nası bakıyorsunuz...onuda geçtim son olay kaynım kızla anlaştırılmış...aile istiyor bu kızı yani...sivasa uzak diyorlardı kız antepli...neymiş para yokmuş..açmış eşime kaynanam ağlamış falan...eşime dedim valla boşanırım senden yeter ...çıldırtma beni...evlenmesin banane daha yaşı küçük biriktirsin...biz nişanlanırken kredi çektik eşimle kızlar alyansları falan onla aldık düşünün yani..düğündede öyle..düğünüme saat 3 de geldiler gece 11 de döndüler..misafir gbilerdi...evlendikten sonra bir sene ikimizin maaşıda eksideydi...hiç soran yoktu..durum düzeldi oğulları oldu eşim..şimdi konuşmuyoruz kayınvaldelerle falan ama nereye kadar blmiyorum..napacağım onuda bilmiyorum(

kimseye anlayışlı olmayın...bu isteyecekleri kız mesela istemeye ayrı nişana ayrı gelin demiş..benmi ki salak gibi zor olmasın diye bir gelişte isteme nişan vs hep bir arada yapsın..ki yol pralarını bile biz verdik onlar tek gelsin diye....

Allahından bulsunlar...para deyil sorunum..bir güleryüz bile göstermediler bana ..tek ben anlaşarak evlendim diye..sivasıyım diye(daha neler var neler(oğulları şırnakta geçici görevdeydi o zamanlar adam maaş karrtına el koymuştu bu kadar vicdansız piss...nişandan önce..biliyordu nişanlanacağımızı..bir kuruş bile biriktirmemiş...tiksiniyorum onlardan resmen yaaaaa

matarani biraz bahsetmiştin daha önce de hatırlıyorum canım, alalh sabır versin. zaten anca ailelerinden çekiyoruz başka bişey değil. asker eşi olmak yetmiyor, yalnız kalmak beklemek yetmiyormuş gibi bir de onları taşıyoruz sırtmızda.
bence iyi yapmışsın tavrını koymakla, eşin de hayır demeyi bilsin. ne kadar para göz bi ailesi olduğunu anlamıştır heralde ama üzülüyordur da. erkekler ailelerine toz kondurmak istemiyor pek.
harçlık istediğinde ne yaptınız? inanamıyorum ya çok utanmazlar gerçekten canım, sinir oldum. eşlerimiz ne zorluklarla kazanıyorlar, o da düz memur maaşı kadar zaten bi farkı yok.

ilk başlarda çok tartışıyorduk.ama artık ona hiçbişe yansıtmıyorum kendim hallediyorum..hala bişeler söylesem sonuna kadar savunr kavga ederiz biliyorum suç bana kalır ama allahtan ben onlara bişeler söyleyince bana ilk önce kızıyor ama birkaç saat sonra geçiyor...
harçlık verdik tabi canım isteyince ne diyelim kive kayınpederim eşimden falan fazla alıyor biliyor musun olmasa sesimi çıkarmam..kaynım çalışıyor ..aynı evdeler ..bizden çok gelirleri anlayacağın..zoruma gidiyor ya..hem altın ver hem para ver..ama bir gram ilgi gösterme..beni ne olarak görüyorlar bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…