Asker Eşleri

duygu eşiniz subay mı? derhal komutanlarına şkayet etmenizi öneririm, eşine şiddet uygulamak meslek ahlakına aykırı bi davranıştır. atılması bile gündeme gelebilir, elinizde tutanak falan vardır sanırım. inanamıyorum gerçekten

evet eşim jandarma teğmen 2009 mezunu harp okulundan.sağlık raporu aldım şikayetçi oldum dava açıldı eşe şiddetten.oda benden şikatçi olmuş davalık olduk zaten.4000 lira civarı ceza verirlermiş en az. ama 5yıl erteleniyo sabıkası olmadığı için.1şans verdim yuvamı yıkmamak için bilmiyorum sonu ne olur.dava olduğu için komutanlarının da haberi olur galiba.adli tatil olduğunda eylül yada ekimde dava olcak.ben şikayeti çeksem bile kamu davası oluyomuş devlet yargılayacak eşimi.bilmiyorum sonu ne olur.ne önerirsiniz kızlar kafam karışık

duygu aileyi koruma kanunu diye bi kanun var,eğer boşanmayı düşünüyosan ki eşinden şikayetçide olmuşsun devlet belli bir limitte yakınında olmasına bile izin vermiyor,ayrıca ondan tedbir nafakası adı altında bir para almaya başlayabilirsin...inan tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu dayak asla son olmayacak...

duygu sakın eşinle yüksekovaya falan gitme. oralarda ne yapacaksın tek başına.daha yeni teğmen bir de , gören de okumuş etmiş adam zanneder.bırak dava sürsün, ben de eminim ki eşin pişman bile değil.
köyde yaşıyorlar çadır falan deyince inanamadım zaten. belli ne kadar cahil oldukları. allah kurtarsn seni bu insanlardan

evet eşim jandarma teğmen 2009 mezunu harp okulundan.sağlık raporu aldım şikayetçi oldum dava açıldı eşe şiddetten.oda benden şikatçi olmuş davalık olduk zaten.4000 lira civarı ceza verirlermiş en az. ama 5yıl erteleniyo sabıkası olmadığı için.1şans verdim yuvamı yıkmamak için bilmiyorum sonu ne olur.dava olduğu için komutanlarının da haberi olur galiba.adli tatil olduğunda eylül yada ekimde dava olcak.ben şikayeti çeksem bile kamu davası oluyomuş devlet yargılayacak eşimi.bilmiyorum sonu ne olur.ne önerirsiniz kızlar kafam karışık[/QUOTE]

evet sen vazgeçsende kamu senin adına sürdürecek,kesin haberleri olur ama sen ya haberleri olmazsa diyosan jandarma genel komutanlığına dosya numarasınıda içeren ve yaşadıklarını anlatan bi dilekçe verebilirsin,ama tükürdüğünü yalamayacaksan...yani eşine dönmeyeceksen...

duygucum çadır olayını anlamadım canm ben çadırda mı yaşıyorlar..evleri yok mu kuzum..,

şiddet diyorsun canım bir kere oldumu gerisi gelir..eşinin pişmanlığa dair hiçbir belirtiside yok anlaşılan...sevgi bir yerden sonra bitecektir sende de bilemiyorum ki canım mesleğinde var...bence tayin isteme..başvurunu yaptın mı bilmiyorum ki yarın son gün yaptıysanda tercih yapma bence...

malesef herşey meslekle bitmiyo kızlar.eşim bir anlık öfke deyip özür diledi ailemde 1kere şans ver ilerde keşke dememek için dediler.evet çadırda yaşıyorlar.1arsa almışalr yıllar önce köyde kirada oturuyolardı biz nişanlıyken.ev satılınca köyde herkesle kavgalılar.kimse ev vermiyo onlarda çadır kurdular arsanın üzerine.orda yaşıyolar.kayınpeder enişteme dio ki 1yıldır çadırda yaşıyorum ya seneye oğlanın parasını yiyemeden ölürsem dio.düşünebilio musunuz mantığı?biz seninle aile olduk artık onlar yok diyo.bilmiorum 1şans verdim kızlar.deneyip bakmak istiyorum yanına gitmezsem verdiğim şansın önemi kalmayacak aynı çatıda yaşamak farklı onu kayınpederin eline teslim etmiş olurum.benim etkimde olması için yanında olmam lazım gibi geliyo.yine olmazsa yapılacak belli diye düşünüyorum.yüksekovada sıkılmış belli senden hiçbişey istemiyorum yeterki yanımda ol dio

herkes kendi kaderini yaşar...allah yardımcın olsun...

canım sen bilirsin ama vicdanı olan bi erkek "bi anlık öfkeyle karımı dövdüm" demez. "ben öküzün tekiyim elalemin sözüyle gaza geldim karımı dövdüm " diyemediği için öyle diyordur seninki de.
insan sevdiğine el kaldırabilir mi?

monacığım allah nazarlardan saklasın sizi ve annelerinizi. ben derinin kayınvalidesine anne diyorum valla, kaynana olamaz öyle bi insan, allah uzun ömür versin.

Yok canım değil zaten kendi annemden ayıramam ben onu

Maşallah kuzum...Tabi varsa destek olunmalı yavrum,anne baba öyle olmalı işte. Benim kayınvalidemlerde öyle sağolsunlar borçsuz evlendik...Benim kendi ailemde eşimin ailesi gibii,benimde yangem var çok şükür herkes memnun birbirinden. Böyle olunca herkes mutlu oluyor. Hem kendi değerlerini ve kalitelerini ortaya koyuyorlar hem de oğulları mutlu evlilik yaşıyor...

Ayyy ben şoktayım hala...Şiddet çok kötü bi şey...Ailesinin yaptıkları falan filan bi kenara da şiddet her şeyi yıkıp geçiyor. Karar senin canım biz ne kadar ayrıl affetme desekte bu karar sana ait. Allah yardımcın olsun...

Allah yardımcın olsun canım...umarım yoluna girer herşey ama ....umarım yanılıyorumdur hissettiklerimde(

duygu45 biz ne desek boş ama hayatta affedilecek şeyler vardır affedilmeyecek şeyler vardır
eşinin yaptığı şeyin hangi tarafta yer aldığını iyi düşün bence..
çok üzüldüm senin adına bu arada, allah yardımcın olsun...

merhaba ya bende asker eşiyim bu başlık iyi oldu benim için duygu meslektaşmışız ayrıl demeyle olmaz ama böyle de hiç olmaz hayırlısı olsun ama affetme adımını atmışşsın yazdıklarından belli pişman falan demişin ama devamı gelmez inşallah neyse burda okuduğum her aileden biraz var eşimin ailesinde özellikle de paracı kazandığına acımayan kendinde varken sürekli bizden uman ailelerle birebir aynı ama mecburen değişiyorlar yüz vermeyince

hoşgeldinnn canm

Hoş geldin canım Burda meslektaşımız bol. Ben de öğretmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…