- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
helloo baby, ben de birilerinin facebook fotolarına bakıyordum tam
ben arada uyguluyoru aklı başına geliyor
ayrı olsak ben de yelkenleri suya indirirdim
ay napıyım kıyamıyorum kızlar yaa, zaten ayrıyız bi de ambargo uygularsam yandı gülüm keten helva:97:
benim yelkenler hep suda evlenince toparlarım inş
benim yelkenler hep suda evlenince toparlarım inş
tatlım sürekli yanında olunca koyarsın ambargoyu
ben arada yapıyorum seneye eş götürülemeyen yere gidersem nasıl koyacaksın ambargoyu diyor kıyamıyorum
amaaan koyver gitsinn, adamların yüzünü gören cennetlik zaten
kızlaar facede wedding albümüme baktıysanız aile fotolarında beyaz ceketli olan benim sevgili kayınvalideciğim, nasıl uyumluyuuuuz gördünüz müüyorumlarınızı burdan alayım aman eşim kaynana yorumu görmesin
hemen bakıp bir yorum patlatıcam canım burdansizde benim nişan albümünden kayınvalidemi görebilirsiniz kısa boylu kısa saçlı yanımdaki kasıntı kişilik
selam canlarım ciğerlerim
öncelikle okyonuscum çok geçmiş olsun
elifsena kızlara bayıldım çok tatlılar meleklerbalıkesire gelirsek mutlaka görüşürüz....
oruç konusuna deyinmişsiniz..sweetcim aynen öyle..hadi sorarsın merak edebilirsin ki kimse söylemek zorunda bile değil... ama kime düşer ki yorum yapmak..herkesin kendi iç meselesi..ben geçen yıl hamilelikten tutamadım bu sene de malum süt durumları varseneye nasipse....ama tutmaya alışık biri olarak ramazan bana öyle kötü geldi ki...o ruhu o tadı alamadım hiç..o ezan vaktinin heyecanı gerçekten başka bir şeye benzemiyor
sınıf kuvvet durumlarını konuşmuşsunuz..ankaradayken karacılığın zorluğunu görmemiştim hiç..eşim çok rahat bir yerde çalışıyordu.sabah 8 akşam 5..haftasonları bizim......denetleme zamanları istisnai durumları hariç......geçen sene tak diye suratıma çarptı ama bilmediğim gerçekler:26: eşim kuleliyle beraber denizci lisesini de kazanmış gitmemiş, adını unuttumhava harp için de bir çoğu gibi uyduruktan bi sebepten girememiş, sinüzit mi demişti ne ya unuttum mezuniyeti de kara havacılık aslında...ama benim akıllı kocam pilotaj kursunda kapatmış o sayfayı pat diye işte zurnanın zırt dediği yer de tam burası içimden heeep keşke diyorum keşke bırakmasaydı hiç böyle bir zamanımız olmayacaktı..ankara sonra iki üç yıl malatya sonra da ankara istanbul ya da izmir ve orada emeklilik maddi açıdan da iyi olurdu emeklilikte de....kendisi de daha severek yapacaktı mesleğini....abuk subuk adamların kahrıyla uğraşmayacaktı ve uğraşmayacaktık. yani biliyorum herşeyin hayırlısı ama keşke keşke demekten kendimi alamıyorum....hele ki eşimle böyle ayrı olduktan sonra ....ona söylemem hiç böyle düşündüğümü size itiraf etmek istedim kızlar kocasını anlatan tip kadın durumuna düşmedim umarım...siz konuyu açınca işte paylaşmak istedim içimdekileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?