Asker Eşleri

helloo baby, ben de birilerinin facebook fotolarına bakıyordum tam

bir sohbete gelemiyorum ki oğluş rahat bırakmıyor ya.kime bakııyosun bakayım.hepinizde ekleşmişsiniz maşallah.bende eksikler var daha tamamlamak lazım:)

okyonuscum geçmiş olsun canım.biz nasıl hissetmedk hayret.marmarada olduysa benimde duymam lazımdı.

benim yelkenler hep suda evlenince toparlarım inş

amaaan koyver gitsinn, adamların yüzünü gören cennetlik zaten
kızlaar facede wedding albümüme baktıysanız aile fotolarında beyaz ceketli olan benim sevgili kayınvalideciğim, nasıl uyumluyuuuuz gördünüz müü yorumlarınızı burdan alayım aman eşim kaynana yorumu görmesin

tatlım sürekli yanında olunca koyarsın ambargoyu
ben arada yapıyorum seneye eş götürülemeyen yere gidersem nasıl koyacaksın ambargoyu diyor kıyamıyorum

öyle oluyor canım zaten hep bi duygu sömürüsüü halindeler, onların da en büyük silahı meslekleri bence:97:

hemen bakıp bir yorum patlatıcam canım burdan sizde benim nişan albümünden kayınvalidemi görebilirsiniz kısa boylu kısa saçlı yanımdaki kasıntı kişilik

bütün fotolar açılıo bir tek o açılmıyor bendemi gariplik var küçük fotoda gördüğün kadarıyla baya bir kasıntı kayınvaliden kaynında aynı karede onuda sanki çkiştirmişler foto için öyle bir hali var tip kaymış
kaynın dim o ben benzetme yapıp fikir yürüttüm ama :)

Son düzenleme:
evet kızlar düğünümde kimse beyaz giymicek benden başka diye dolanıodum, kayınvalidem inadıma gidip beyaz aldı giydi. çok genç zaten daha 45 bile yok. yanındaki de kaynım işte. allah nazarlardan korusuuun biziiii yarabbim amin inşallah

heyoo face kardeşliği mi yapıyorsunuz bakamwmiim hepiciğiniz güzelsinidir...askerler işlerini bilir

okyonuscum senin kayınvaliden de bizden, dötü yere yakın aman dikkat et canım sen baştan sağlam tut ipleri abla nasihatı. nazar değmesin maşallah

selam canlarım ciğerlerim

öncelikle okyonuscum çok geçmiş olsun

elifsena kızlara bayıldım çok tatlılar melekler balıkesire gelirsek mutlaka görüşürüz....

oruç konusuna deyinmişsiniz..sweetcim aynen öyle..hadi sorarsın merak edebilirsin ki kimse söylemek zorunda bile değil... ama kime düşer ki yorum yapmak..herkesin kendi iç meselesi..ben geçen yıl hamilelikten tutamadım bu sene de malum süt durumları var seneye nasipse....ama tutmaya alışık biri olarak ramazan bana öyle kötü geldi ki...o ruhu o tadı alamadım hiç..o ezan vaktinin heyecanı gerçekten başka bir şeye benzemiyor

sınıf kuvvet durumlarını konuşmuşsunuz..ankaradayken karacılığın zorluğunu görmemiştim hiç..eşim çok rahat bir yerde çalışıyordu.sabah 8 akşam 5..haftasonları bizim......denetleme zamanları istisnai durumları hariç......geçen sene tak diye suratıma çarptı ama bilmediğim gerçekler:26: eşim kuleliyle beraber denizci lisesini de kazanmış gitmemiş, adını unuttum hava harp için de bir çoğu gibi uyduruktan bi sebepten girememiş, sinüzit mi demişti ne ya unuttum mezuniyeti de kara havacılık aslında...ama benim akıllı kocam pilotaj kursunda kapatmış o sayfayı pat diye işte zurnanın zırt dediği yer de tam burası içimden heeep keşke diyorum keşke bırakmasaydı hiç böyle bir zamanımız olmayacaktı..ankara sonra iki üç yıl malatya sonra da ankara istanbul ya da izmir ve orada emeklilik maddi açıdan da iyi olurdu emeklilikte de....kendisi de daha severek yapacaktı mesleğini....abuk subuk adamların kahrıyla uğraşmayacaktı ve uğraşmayacaktık. yani biliyorum herşeyin hayırlısı ama keşke keşke demekten kendimi alamıyorum....hele ki eşimle böyle ayrı olduktan sonra....ona söylemem hiç böyle düşündüğümü size itiraf etmek istedim kızlar kocasını anlatan tip kadın durumuna düşmedim umarım...siz konuyu açınca işte paylaşmak istedim içimdekileri

sweet tahmin etmiştim kv olduğunu bilmiş edası var hatunda...çok gençmiş gerçekten, bu da seninle çekişmesi için daha çok uygun zemin hazırlıyor

saol canım benim çok iyi yapmışsın canım dök içini rahatlarsın benimkide havacıymış sonradan bir taklaya gelmiş karacı olmuş benim paşam ama hep uçmaya meraklı ben bulucam bir çare dedim üzülme bir sürü ucağı var beraber uçururz evlenince bene alırım ona uçaklar helikopterler hevesini alır yavrum karacı oldum sürünüyorum diyor bu sistem yüzünden mesleğinden sogutuyorlar kuzumu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…