Asker Eşleri

benimki hiç şikayet de etmez...kendim ettim kendim buldum modunda galiba:97: dövecekmiş nerdeyse bi komutanı keşke yapsaymış kesin bişeyi gurur yapmıştır kesiiiiinnn..bana da anlatmadığına göre

benim face var ama kayınvaldemin benm face de işi yok....keşke olsaydı demeyi ekleyerek diyorum bunu ....

kızlar sırf sizin için foto ekledim nişan nikah mezuniyet falan,epey olmuş eski resimlere bakmayalı

aynen benimde facede yok kayınvalidem.olmasın zaten katlanamıyorum kendisine.ayrıca gelinle yarışmak için genç olmak şart değil ya.ben benimkinden biliyorum:)kadın bana ben gittimmi tatile ben hayatımı yaşadım mı bende bekledim senin gibi cümleler kurar her zaman.ha birde eşime hasanın karısı aylardır annesine gitmiyor hasan karısını dövüyor!gibi cümleleride vardır:)))

ben baktım şimdi canım çok güzeller ah benimde hayırlısıyla nikah olsun bende eklerim hemencik nikah düğün

ekle ekle takipçiniz.:)hepiniz çok güzelsiniz kızlar maşallah.diğer arkadaşları göremedim ama eminim onlarda çok güzeldir arkadaşın dediği gibi askerler bilir işini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…