Asker Eşleri

kızlar allah korusun ya deprem çok fena bişey. :18:
kocişime çok kızgınım, arasın diye saatlerce bekledim gece oldu,aradı iki dk konuşmadı geçiştirdi beni. kitap okuyomuş beyfendi. ben bekleyeyim meraktan öleyim adam kitap okuyo ya rahatlığa bakar mısınız?

ben de çok kızgınım 1 saat diye çıktı arkadaşlarıyla tam 3 saat oldu

canım anlıyorum seni ama belki dinlenmeye ihtiyacı vardır
bazen insan kendisiyle baş başa kalmak isteyebilir
eşin sana hep aşık ve hep özlüyodur

canım anlıyorum seni ama belki dinlenmeye ihtiyacı vardır
bazen insan kendisiyle baş başa kalmak isteyebilir
eşin sana hep aşık ve hep özlüyodur

öyle canım ama yaptım kaprisimi kapattım suratına oku kitabını diye. adama bişe anlatıyorum dinlemiyo. kadınız dimi konuşmaya ve dinlenmeye ihtiyacımız var ders çalışıodur o kesin kanun kitap falan:44:

merkez üstü tekirdamış marmara denizi ay fena sallandık korktum yaa yarnda annem geliyor eşyalarımı toparlamaya keşke bugün gelseydi düğündeymiş sağolsun herkez aradı hemen azcık sakinledim komşudaydım evde tek başıma olsam daha korkardım

sweet canım sizde çok tatlısınız çok yakışıyorsunuz Allah ayırmasın çok güzel gelin olmuşsun

bana kilolusun diyen terbiyesizleri kınıyorum

Konuşmaya hem de nasıl ihtiyacımız oluyor
eşim bazen isyan ediyor artık ne çok konuşuyorsun diye
bugün geç uyandım ve servisi kaçırdım tabi ben geç uyanınca eşim de geç kaldı
akşama kadar msj ve tlfla taciz ettim araba almadın bu çileyi çekiyorum diye
sonunda pes etti

canım çok geçmiş olsun

geçmiş olsun kuzu....

bu ceza olmazdı onun için dünden razı
tersini uygulamayı düşünüyorum

aşkın cezası bile farklı oluyor tatlım, benimki bazen "aşkkıımm ceza verseneee" diye dolanır dibimde kızdırınca. kıyamazsın sen deee :78:

okyonuscum geçmiş olsun, aklıma sen geldin valla tekirdağ tarafı diyince. az kaldı neyse ki gidiyosun artık paşanın yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…