kızlar allah korusun ya deprem çok fena bişey. :18:
kocişime çok kızgınım, arasın diye saatlerce bekledim gece oldu,aradı iki dk konuşmadı geçiştirdi beni. kitap okuyomuş beyfendi. ben bekleyeyim meraktan öleyim adam kitap okuyo ya rahatlığa bakar mısınız?
kızlar allah korusun ya deprem çok fena bişey. :18:
kocişime çok kızgınım, arasın diye saatlerce bekledim gece oldu,aradı iki dk konuşmadı geçiştirdi beni. kitap okuyomuş beyfendi. ben bekleyeyim meraktan öleyim adam kitap okuyo ya rahatlığa bakar mısınız?
canım anlıyorum seni ama belki dinlenmeye ihtiyacı vardır
bazen insan kendisiyle baş başa kalmak isteyebilir
eşin sana hep aşık ve hep özlüyodur
ben de çok kızgınım 1 saat diye çıktı arkadaşlarıyla tam 3 saat oldu
canım gelir
özletmek istiyordur kendini
öyle canım ama yaptım kaprisimi kapattım suratına oku kitabını diye. adama bişe anlatıyorum dinlemiyo. kadınız dimi konuşmaya ve dinlenmeye ihtiyacımız varders çalışıodur o kesin kanun kitap falan:44:
2 gündür yoktu zaten bugün 3 oldu
ben yapcamı bilirim ama
merkez üstü tekirdamış marmara denizi ay fena sallandık korktum yaayarnda annem geliyor eşyalarımı toparlamaya keşke bugün gelseydi düğündeymiş sağolsun herkez aradı hemen azcık sakinledim komşudaydım evde tek başıma olsam daha korkardım
sweet canım sizde çok tatlısınız çok yakışıyorsunuz Allah ayırmasın çok güzel gelin olmuşsun
bana kilolusun diyen terbiyesizleri kınıyorum
yap canım yap oohh, gelince yapıştır duvara" benimle ilgileeeeen" diye öp bakıyım napıyo.
ben kocişe kızınca öyle ceza veriyorumşimdi veremiyorum tabi o ayrı
bu ceza olmazdı onun için dünden razı
tersini uygulamayı düşünüyorum
merkez üstü tekirdamış marmara denizi ay fena sallandık korktum yaayarnda annem geliyor eşyalarımı toparlamaya keşke bugün gelseydi düğündeymiş sağolsun herkez aradı hemen azcık sakinledim komşudaydım evde tek başıma olsam daha korkardım
sweet canım sizde çok tatlısınız çok yakışıyorsunuz Allah ayırmasın çok güzel gelin olmuşsun
bana kilolusun diyen terbiyesizleri kınıyorum
evet en iyisi tersi
o zaman akılları başlarına geliyor:90:
bu ceza olmazdı onun için dünden razı
tersini uygulamayı düşünüyorum
evet biz kadınların en büyük silahı
ay napıyım kıyamıyorum kızlar yaa, zaten ayrıyız bi de ambargo uygularsam yandı gülüm keten helva:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?