• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

kızlar allah korusun ya deprem çok fena bişey. :18:
kocişime çok kızgınım, arasın diye saatlerce bekledim gece oldu,aradı iki dk konuşmadı geçiştirdi beni. kitap okuyomuş beyfendi. ben bekleyeyim meraktan öleyim adam kitap okuyo ya rahatlığa bakar mısınız?:56:

kocişime çok kızgınım, arasın diye saatlerce bekledim gece oldu,aradı iki dk konuşmadı geçiştirdi beni. kitap okuyomuş beyfendi. ben bekleyeyim meraktan öleyim adam kitap okuyo ya rahatlığa bakar mısınız?:56:

ben de çok kızgınım 1 saat diye çıktı arkadaşlarıyla tam 3 saat oldu:47::47:

canım anlıyorum seni ama belki dinlenmeye ihtiyacı vardır
bazen insan kendisiyle baş başa kalmak isteyebilir
eşin sana hep aşık ve hep özlüyodur
:69::69:

canım anlıyorum seni ama belki dinlenmeye ihtiyacı vardır
bazen insan kendisiyle baş başa kalmak isteyebilir
eşin sana hep aşık ve hep özlüyodur
:69::69:

öyle canım ama yaptım kaprisimi kapattım suratına oku kitabını diye. adama bişe anlatıyorum dinlemiyo. kadınız dimi konuşmaya ve dinlenmeye ihtiyacımız var :34: ders çalışıodur o kesin kanun kitap falan:44:

merkez üstü tekirdamış marmara denizi ay fena sallandık korktum yaa :52:yarnda annem geliyor eşyalarımı toparlamaya keşke bugün gelseydi düğündeymiş :51: sağolsun herkez aradı hemen azcık sakinledim komşudaydım evde tek başıma olsam daha korkardım :6:

sweet canım sizde çok tatlısınız çok yakışıyorsunuz Allah ayırmasın çok güzel gelin olmuşsun :nazar:

bana kilolusun diyen terbiyesizleri kınıyorum :33:

öyle canım ama yaptım kaprisimi kapattım suratına oku kitabını diye. adama bişe anlatıyorum dinlemiyo. kadınız dimi konuşmaya ve dinlenmeye ihtiyacımız var :34: ders çalışıodur o kesin kanun kitap falan:44:

Konuşmaya hem de nasıl ihtiyacımız oluyor
eşim bazen isyan ediyor artık ne çok konuşuyorsun diye:1:
bugün geç uyandım ve servisi kaçırdım tabi ben geç uyanınca eşim de geç kaldı :1:
akşama kadar msj ve tlfla taciz ettim araba almadın bu çileyi çekiyorum diye:52:
sonunda pes etti:66:

merkez üstü tekirdamış marmara denizi ay fena sallandık korktum yaa :52:yarnda annem geliyor eşyalarımı toparlamaya keşke bugün gelseydi düğündeymiş :51: sağolsun herkez aradı hemen azcık sakinledim komşudaydım evde tek başıma olsam daha korkardım :6:

sweet canım sizde çok tatlısınız çok yakışıyorsunuz Allah ayırmasın çok güzel gelin olmuşsun :nazar:

canım çok geçmiş olsun

geçmiş olsun kuzu....

bu ceza olmazdı onun için dünden razı
tersini uygulamayı düşünüyorum:1::1:

:16: aşkın cezası bile farklı oluyor tatlım, benimki bazen "aşkkıımm ceza verseneee" diye dolanır dibimde kızdırınca. kıyamazsın sen deee :78::69:

okyonuscum geçmiş olsun, aklıma sen geldin valla tekirdağ tarafı diyince. az kaldı neyse ki gidiyosun artık paşanın yanına:71:

Back