Asker Eşleri

noldu canım hayırdır gelip müdahale edeyim komşularına

ya canım devlet dairesi işte. türlü türlü insan var. okumuş güya hepsi.
ramazan geliyor ya malum, tuttun tutmadın tutarsın tutmazsın muhabbeti. bi psikolojik savaş resmen. anlamıyorum ben bu insanları ya, kime ne diğerinin tuttuğundan tutmadığından dimi?

ben de sinir oluyorum bu duruma
Allah ile kul arasında bu ne karışıyorlarsa
sanki zorla tutturunca sevabı onlara geçiyor

ben de sinir oluyorum bu duruma
Allah ile kul arasında bu ne karışıyorlarsa
sanki zorla tutturunca sevabı onlara geçiyor

evet canım, karışmasalar da kınıyorlar içten içe.. ama ben çalışırken tutamıyorum, kaç defa acile kaldırıldım bayıldım.
bütün gün susuzken tek satır iş yapamam. aldığım maaşı hakedemem. beynim çalışmıyor susuzken.
zaten bunu kınayan insanlar da ramazanda tek satır çalışmıyorlar, kafayı koyup uyuyorlar mesaide.
kaldı ki onlara niye açıklama yapmak zorunda hissedeyim ki kendimi

yaaa kızlaaarrr burda iftar 23teymiş bu sene de tutamicam zaten ünvde 2. öğretimdim 4 sene bahanem oydu 3 yıldır adana çok sıcak tutamıyom şimdide iftar 23te yine tutmicam çok üzülüyorum neyse seneye artık hakkaride 15te okunuyomuş sabah kahvaltısı gibi iftar yaparuk artık bu arada ben de sevmiyorum tuttun mu tutmadın mı diye kime ne yaaa sevap benim sevabım alla alla....

ayhh ben de 6 senedir falan tutamıyordum..bu sene tutayım diyorum ama bilmiyorumki..deneyecceğim artık...ağrıda olsam tutardım:)

selam kızlar,
okyonus hanııım bayıldım fotoğraflarınızaaa. canım sana kilolu diyenin aklına şaşayım valla manken gibisin maşallah hayran oldum, allah nazarlardan saklasın

slm güzellikler
istanbul'da deprem olmuş,annemler de bugün geri döndüler
aradım ulaşamadım aklım çıktı
ben burda dokuz doğurdum herkesi aradım
sahil'de gezmeye çıkmışlar
sinir oldum

slm güzellikler
istanbul'da deprem olmuş,annemler de bugün geri döndüler
aradım ulaşamadım aklım çıktı
ben burda dokuz doğurdum herkesi aradım
sahil'de gezmeye çıkmışlar
sinir oldum

aman canım sakın doğum sırası değil daha çok var hafif depremlerin olması iyiymiş diyorlar, büyük depremi engellermiş enerjinin boşalması gerekiyormuş.sen stres yapma tatlım

aman canım sakın doğum sırası değil daha çok var hafif depremlerin olması iyiymiş diyorlar, büyük depremi engellermiş enerjinin boşalması gerekiyormuş.sen stres yapma tatlım

bu kadar erken doğum'la guinness'e girerim kesin
bunu duyduğuma sevindim çünkü ist.sürekli oluyor
allah büyüğünden korusun

ayy angelllll ben de sürekli deprem modundayım
sanki sürekli deprem oluo gibi hissediorum
gözüm avizede sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…