• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

saol canım benim :71: çok iyi yapmışsın canım dök içini rahatlarsın benimkide havacıymış sonradan bir taklaya gelmiş karacı olmuş benim paşam :60:ama hep uçmaya meraklı ben bulucam bir çare dedim üzülme bir sürü ucağı var beraber u:51:çururz evlenince bene alırım ona uçaklar helikopterler hevesini alır yavrum :24: karacı oldum sürünüyorum diyor bu sistem yüzünden mesleğinden sogutuyorlar kuzumu :51:

benimki hiç şikayet de etmez...kendim ettim kendim buldum modunda galiba:97: dövecekmiş nerdeyse bi komutanı keşke yapsaymış:57: kesin bişeyi gurur yapmıştır kesiiiiinnn..bana da anlatmadığına göre:31:

benim face var ama kayınvaldemin benm face de işi yok....keşke olsaydı demeyi ekleyerek diyorum bunu ....

aynen benimde facede yok kayınvalidem.olmasın zaten katlanamıyorum kendisine.ayrıca gelinle yarışmak için genç olmak şart değil ya.ben benimkinden biliyorum:)kadın bana ben gittimmi tatile ben hayatımı yaşadım mı bende bekledim senin gibi cümleler kurar her zaman.ha birde eşime hasanın karısı aylardır annesine gitmiyor hasan karısını dövüyor!gibi cümleleride vardır:)))

ben baktım şimdi canım çok güzeller :nazar:ah benimde hayırlısıyla nikah olsun bende eklerim hemencik nikah düğün :32:

ekle ekle takipçiniz.:)hepiniz çok güzelsiniz kızlar maşallah.diğer arkadaşları göremedim ama eminim onlarda çok güzeldir arkadaşın dediği gibi askerler bilir işini:)

Back