selam hatunlar...elifcim ben özel eğitim öğretmeniyim...otizimli bir çok öğrencim oldu..ama en son özel eğitim sınıfındaydım...okul içinde özel eğitim sınıfı..bazen bizlere karşı bile saçma sapan söylemlero luyor..bırakın öğrencileri...eğitimle vs alakası yok..insanlıktan uzak çok kişi gördüm...kızınız kaç yaşında konuşma ve özbakım becerileri var mı..birde bulunduğunuz yerde nerede eğitim görüyor..
amin canım sağol eğitimle büyük kızım düzeldi darısı küçüğümün başına hamile olan arkadaşlar varsa doğumda yapılan dualar kabul oluyormuş benim yağmurumada dua ederseniz sevinirim
hah öğretmenim canım benim geldi
kuzucum dün neti açık bırakıp gitmiştim.geldiğimde sen yoktun...nassın bakalım..
ayy beethoven dinliyorum uyudum uyucam
bebişe mi dinletiosun madecim, biz de kardeşim üzerinde denemiştik sakin bi çocuk olsun diye ters tepti bak, ilk ezberlediği şarkı "bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz" olmuştu.
iyiyim şükür bacım sıcakla taarruz halindeyimsende ne var ne yok?
Şimdi yangın var diye bağırıcam bu nasıl bir sıcak
yanımda oturan adamda kapattırdı klimayı hasta olurmuş
ööölee bakıp kalmışım adamın yüzüne
swettcim hafta sonu ankara 39 dereceye ulaşacakmış aman dikkat
selam hatunlar...elifcim ben özel eğitim öğretmeniyim...otizimli bir çok öğrencim oldu..ama en son özel eğitim sınıfındaydım...okul içinde özel eğitim sınıfı..bazen bizlere karşı bile saçma sapan söylemlero luyor..bırakın öğrencileri...eğitimle vs alakası yok..insanlıktan uzak çok kişi gördüm...kızınız kaç yaşında konuşma ve özbakım becerileri var mı..birde bulunduğunuz yerde nerede eğitim görüyor..
bebişe mi dinletiosun madecim, biz de kardeşim üzerinde denemiştik sakin bi çocuk olsun diye ters tepti bak, ilk ezberlediği şarkı "bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz" olmuştu.
bu arada lojmanda 2. dağıtımı bekleyecekmişiz:SSamann gözümü açıp kapatsam yerleşmiş olsam yeni evimize..çok iş var çooooooooook
öncelikle hepinize çok teşekkür ederim büyük kızım 10 yaşında 4.sınıfa geçti bu sene kaynaştırmadan çıkardık öğretmenlerimiz sağolsun çok ilgilendiler o düzeldi ama ufaklığım 7 yaşına geldi ezberi çok ii çok güzel şarkı söylüyor ama bizimle konuşmuyor öz bakım becerileri tam çok şükür şu an eksik olan konuşma balıkesir özel yaşam duru rehabilitasyon merkezi bide çağış ilköğretim okuluna gidiyo
öncelikle hepinize çok teşekkür ederim büyük kızım 10 yaşında 4.sınıfa geçti bu sene kaynaştırmadan çıkardık öğretmenlerimiz sağolsun çok ilgilendiler o düzeldi ama ufaklığım 7 yaşına geldi ezberi çok ii çok güzel şarkı söylüyor ama bizimle konuşmuyor öz bakım becerileri tam çok şükür şu an eksik olan konuşma balıkesir özel yaşam duru rehabilitasyon merkezi bide çağış ilköğretim okuluna gidiyo
allah yardımcınız olsun elifcim. sebebi neymiş biliyor musunuz? iki kızında da olması çok üzücü gerçekten ama iyi bi gelişme kaydetmişler. inşallah hiç bişeyi kalmaz küçük kızının da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?