Asker Eşleri

hah öğretmenim canım benim geldi

elif bak bir kızın düzelmiş inşallah diğeri de düzelir
allah size güç ve sabır versin...

Şimdi yangın var diye bağırıcam bu nasıl bir sıcak
yanımda oturan adamda kapattırdı klimayı hasta olurmuş
ööölee bakıp kalmışım adamın yüzüne
swettcim hafta sonu ankara 39 dereceye ulaşacakmış aman dikkat

bebişe mi dinletiosun madecim, biz de kardeşim üzerinde denemiştik sakin bi çocuk olsun diye ters tepti bak, ilk ezberlediği şarkı "bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz" olmuştu.

Ayyy çok güldüm buna
tersinir etki yapıyor demek ki
ona göre dinletmek lazım

Son düzenleme:

of canım ya var öyleleri,bizim de servisin kliması yok camları da kapatıyolar çarparmış, 39 derece dediğin gibi hava, çarpsa nolucak amcaaa demek istiyorumm.haftasonu zaten vakit geçmiyor kociş yokken artık duştan çıkmam napıyım sağol tatlım

Son düzenleme:

öncelikle hepinize çok teşekkür ederim büyük kızım 10 yaşında 4.sınıfa geçti bu sene kaynaştırmadan çıkardık öğretmenlerimiz sağolsun çok ilgilendiler o düzeldi ama ufaklığım 7 yaşına geldi ezberi çok ii çok güzel şarkı söylüyor ama bizimle konuşmuyor öz bakım becerileri tam çok şükür şu an eksik olan konuşma balıkesir özel yaşam duru rehabilitasyon merkezi bide çağış ilköğretim okuluna gidiyo

Son düzenleme:
bu arada lojmanda 2. dağıtımı bekleyecekmişiz:SSamann gözümü açıp kapatsam yerleşmiş olsam yeni evimize..çok iş var çooooooooook

allah yardımcınız olsun elifcim. sebebi neymiş biliyor musunuz? iki kızında da olması çok üzücü gerçekten ama iyi bi gelişme kaydetmişler. inşallah hiç bişeyi kalmaz küçük kızının da

tabi otizm çok çeşitli aşamalarda olabiliyor.ki yaygın gelişimsel bozukluklada çoğu zaman karıştırılabiliniyor..sanırım büyük kızınızın tanısı ygb'du..küçük kızınız da zamanla daha iyi bir duruma gelir umarım..sabır en büyük ilaç ki otizim söz konusuysa.zaten bilirsin canm sende otizm eşittir zihin engeli değildir.iletişimsel bozukluktur.balıkesirde OÇEM varsa keşke rehabilitasyon merkezine değilde oçeme gitseydi..yanlış anlamayın bende evlenmeden önce rehabilitasyında çalışıyordum hepsi aynı değil ama Oçemlerde bizim alandan mezun öğretmenler çalıştığı için dadha verimli sonuçlar olabiliyor..rehabilitasyonda daöğrencinin bireyseline hangi alan mezunu kişi girdiği önemli tabi...mesela benm eski çaliştiğim yerdeki rehabilitasyon merkezinde 2 özel eğitimciydik ama 110 öğrenci geliyordu:Sdüşünün artık

amin canım sağol otizimin belirli bi sebebi yok eşim afyonlu ben konyalıyım uzaktan yakından hiç akrabalık yok genetik desen değil otizm böyle nerden geldiği uzmanlarcada bilinmiyor aslında çok zeki çocuklar ama bazen aptallarmış gibi davranıyorlar bu üzücü olan eğtimciler bi tuhaf büyük kızımı ana okulu öğretmeni istememişti hiperaktif diye ama yakınlarda gördü aa inanmıyorum bu çocuk omu ne kadar değişmiş diyor

inşallah küçük kızınız da en kısa zamanda düzelir

swetciğim otizmin nedeni tam olark belli değil günümüzde...bir çok yaklaşım var ama kanıtlanan bir sonuç yok maalesef...ki zihin engellerinde de yüzde seksen neden belli değil:Sanne karnında bellli olan tek zihinsel engel down sendromu olan bebişlerdir...ki otizim aysberger sendromu ybg fenilketüniri vs vs bunlar doğum öncesi doğum sırası doğum sonrası nedenlerle oluşabiliyorlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…