Canım tekrar tekrar hayırlı olsun. Bizimkilere arkadaş geliyorKızlarrrrrr ben geldim
bebeğim 6+3 haftalık yani embriyom
keseyi gördük,kalp atışlarını duyamadık ama doktor haftaya duyabiliriz dedi
Allahım bu nasıl bir his,nasıl birşey
keseyi gördüğümüz anda eşim de ben de tutamadık göz yaşlarımızı
eşim dışarı çıktı hemen
nasıl istememişim ben bu mucizeyi nasıl tereddüt etmişim kendime çok kızıyorum şimdi
buraya gelene kadar ağladım
eşim herkesi aramış gördük diye o kadar heyecanlı ve mutlu ki belki benden daha fazla
dün gece çok bulantım oldu o duruma bile çok sevindi
eşimi bu kadar mutlu ve heyecanlı gördüğüm için daha çok duygulandım
yolda hep dua ettim
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda versin inşalllaaaaahh
o kadar içten istiyorum ki bunu herkes tatsın bu duyguyu
bekleyen ve isteyen herkesin bebeği hemen gelsin
bi atanıyıp hemen çalışmalara başlıcam
ama olmaz şimdi bazen diyorum yapalım diye
eşim yok diyo ya
derincim nasıl oldun? aldın mı sonuçlarını?
Canım tekrar tekrar hayırlı olsun. Bizimkilere arkadaş geliyorÇok güzel duygu bunlar doğduğunda napıcaz acaba? Artık çizelgeni yenilersin
Evet evet seneye senden de bekliyoruz artık canım
İyyim tatlım,aldık idrar yolu enfeksiyonu. İlaç verdi doktor,geçer ilaçla korkulcak bi şey yok dedi. 2 günlük tatilde çok az havuza girmiştim galiba o yüzden oldu.
geçmiş olsun canım, ben de çektim aynı derdi bilirim. balayında havuza girmez olaydım
Kızlar eşim geliyorYeni konuştuk akşam yemeğine ordayım dedi Bu gün uğramam buralara öpüyorum sizi
Kızlar eşim geliyorYeni konuştuk akşam yemeğine ordayım dedi Bu gün uğramam buralara öpüyorum sizi
hoşgeldin aramıza ne güzel bizim görev daha yeni baladı sizin az kalmış nerde görev yapıyorsunuz canım
biz balıkesirdeyiz 2 kızım var 1 otizimli 6 yıldır burdayız burdanda emekli olacağız inşallah
biz balıkesirdeyiz 2 kızım var 1 otizimli 6 yıldır burdayız burdanda emekli olacağız inşallah
ben ve 2 ziyaretçi var canım
selam kızlar, temizlik yaptım geldim. eşim bayramda da gelemezmiş. ben gitsem de göremezmişim. ailemin yazlığına gidiyim bari ben de diye düşündüm. eşim olmadan tadı olmayacak ama bayramda yalnız naparım evde:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?