Asker Eşleri

Canım tekrar tekrar hayırlı olsun. Bizimkilere arkadaş geliyorÇok güzel duygu bunlar doğduğunda napıcaz acaba? Artık çizelgeni yenilersin

bi atanıyıp hemen çalışmalara başlıcam
ama olmaz şimdi bazen diyorum yapalım diye
eşim yok diyo ya

Evet evet seneye senden de bekliyoruz artık canım

Canım tekrar tekrar hayırlı olsun. Bizimkilere arkadaş geliyorÇok güzel duygu bunlar doğduğunda napıcaz acaba? Artık çizelgeni yenilersin

Evet evet seneye senden de bekliyoruz artık canım

Canım çok teşekkür ederim
evet canım küçük arkadaşları geliyor inşallah
ahh hayal bile edemiyorum doğdukları zaman ki mutluluğumuzu
yenilemem mi bu daha önemli

İyyim tatlım,aldık idrar yolu enfeksiyonu. İlaç verdi doktor,geçer ilaçla korkulcak bi şey yok dedi. 2 günlük tatilde çok az havuza girmiştim galiba o yüzden oldu.

geçmiş olsun canım, ben de çektim aynı derdi bilirim. balayında havuza girmez olaydım

biz balıkesirdeyiz 2 kızım var 1 otizimli 6 yıldır burdayız burdanda emekli olacağız inşallah

hoşgeldiniz....Allah bağışlasın kızlarınızı geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim meleğim benim..benim yerime öper misiniz kızınızı..çok sevimlidir biliyorum.... belki seneye biz de geliriz Balıkesire

selam kızlar, temizlik yaptım geldim. eşim bayramda da gelemezmiş. ben gitsem de göremezmişim. ailemin yazlığına gidiyim bari ben de diye düşündüm. eşim olmadan tadı olmayacak ama bayramda yalnız naparım evde:44::44:

slm canım
eşin sağ salim döndükten sonra birlikte çokkkkk bayramlar geçireceksiniz inşallah
yazlıkta vakit daha çabuk geçer canım
farklı bir ortam
sana çok iyi gelecektir iyi düşünmüşsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…