canım benim,kıyamam ben size yaatelafi ediceksiniz tabi ki tatlım, kardeş yapıcaksınız inşallah kocişin de yanında olacak o zaman daha büyük bi aile olacaksınız. hem asker çocuklarının çoğu babalarını ayda yılda bir görüyo.
küçükken bi arkadaşım vardı babası özel harekatçıydı. 6 ayda bir gelirmiş eve. çocuk annesine bi akşam babası gelince seslenmiş kapıdan, "anneee yine o adam geldiii"
selam kızlarrr
angelcımm çok sevindim ya , tarifi imkansız duygulardır eminim
inşallah sorunsuz çok güzel bir hamilelik geçirirsin
Hoşgeldin canım
amin inşallah
Rabbim sana da nasip etsin inşallah
bacım yol mol hikaye sal gitsin,sırayı ve zamanı beklersennnnn oooo çokk işimiz var dahavalla beni özendirmiyor değil topikteki hamişler
ama daha çok yolum var..
inşallah bana da nasip olur istedğimiz zamanda:)
bacım yol mol hikaye sal gitsin,sırayı ve zamanı beklersennnnn oooo çokk işimiz var daha
valla beni özendirmiyor değil topikteki hamişler
ama daha çok yolum var..
inşallah bana da nasip olur istedğimiz zamanda:)
Canım inşallah istediğin ve hazır olduğun zaman olur
ama benim ki fırsat kolluyormuş
ilk fırsatta geldi hemen
benim hazırlığımı falan hiç düşünmedi namızsız
Canım inşallah istediğin ve hazır olduğun zaman olur
ama benim ki fırsat kolluyormuş
ilk fırsatta geldi hemen
benim hazırlığımı falan hiç düşünmedi namızsız
inşallah canım..
valla geleceği varsa geliyor demek ki
kızlar hepiniza teşekkürler strese hiç gelmiyor mide:Stayin evrakları nakliyat vs çok tetikledi...bide eşim umursamaz davranınca bana iyice arttı..neyse iyiyim şimdi...
derincim başvurular başladı 27 sinde son ona çabalıyorum .elden olacaktıda idareciler sağolsun gelme dediler.zaten ilişik kesmeye gideceğim.tercihler ağustosta olacakmış.iyi yerler açılır inşallh.
angel canm ne güzel anlatmışsın duygularını allahım tamamına erdirsin inşallh.
amaa kayınvalde demeyin bana konuşmuyoruz şimdi valla içimdekileri döktüm kaç gün önce.çıldırtıyorlar ama yok uslanmıyor.eşimi rahat bırakmıyor.ağlıyormuşda çok üzülüyormuşta..külahıma anlatsın.gerçekten vicdanlı bir insanım yanlış anlamayın beni ama bu kadar eşek yurduna konulan başka biri göremezsiniz(beni yani)
onlarda arttırıyor rahatsızlığımı.istanbuldan bu kadar müdahale oluyorsa allah aynı şehirde yaşayanlara sabır versin..iyi olanları dahada iyi yapsın..benden iş geçti artık..bundan sonra iyi olamam
kızlar hepiniza teşekkürler strese hiç gelmiyor mide:Stayin evrakları nakliyat vs çok tetikledi...bide eşim umursamaz davranınca bana iyice arttı..neyse iyiyim şimdi...
derincim başvurular başladı 27 sinde son ona çabalıyorum .elden olacaktıda idareciler sağolsun gelme dediler.zaten ilişik kesmeye gideceğim.tercihler ağustosta olacakmış.iyi yerler açılır inşallh.
angel canm ne güzel anlatmışsın duygularını allahım tamamına erdirsin inşallh.
amaa kayınvalde demeyin bana konuşmuyoruz şimdi valla içimdekileri döktüm kaç gün önce.çıldırtıyorlar ama yok uslanmıyor.eşimi rahat bırakmıyor.ağlıyormuşda çok üzülüyormuşta..külahıma anlatsın.gerçekten vicdanlı bir insanım yanlış anlamayın beni ama bu kadar eşek yurduna konulan başka biri göremezsiniz(beni yani)
onlarda arttırıyor rahatsızlığımı.istanbuldan bu kadar müdahale oluyorsa allah aynı şehirde yaşayanlara sabır versin..iyi olanları dahada iyi yapsın..benden iş geçti artık..bundan sonra iyi olamam
canım çok teşekkür ederim
tekrar geçmiş olsun
k.valideni de takma kafana sağlığından olma boşuna
bende de var o dert
eşim hamileliğimi haber verdiğinde kendi gibi bir tane daha geliyor demek ki dedi bir daha da aramadı
herkes kendine yakışanı yaşar boşver tatlım
siz eşinle mutlu olun da gerisi hiç önemli değil
canım çok teşekkür ederim
tekrar geçmiş olsun
k.valideni de takma kafana sağlığından olma boşuna
bende de var o dert
eşim hamileliğimi haber verdiğinde kendi gibi bir tane daha geliyor demek ki dedi bir daha da aramadı
herkes kendine yakışanı yapar boşver tatlım
siz eşinle mutlu olun da gerisi hiç önemli değil
insan bi arayıp hayırlı olsun kızım demez mi, çok ayıp etmiş canım ya. yaşlı başlı insansın ve senin torunun olacak, alalh vermiş ne güzel işte. mutluluktan havalara uçması gerekir.
bence de uzak dur,eşine yuvana süpriz yumurtana bak gersiini boşwer bacıım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?