Asker Eşleri

inşallah canım inşallah...yok ikinciyi eşim emekli olunca yapıcam ben kesin kararlıyım emekli albaylar genelde müdürlük falan yapar ya benimki de kendi çocuğuna dadı olacak süper olur yazık yavrum benim napsın çocuk

selam kızlarrr

angelcımm çok sevindim ya , tarifi imkansız duygulardır eminim
inşallah sorunsuz çok güzel bir hamilelik geçirirsin

valla beni özendirmiyor değil topikteki hamişler
ama daha çok yolum var..
inşallah bana da nasip olur istedğimiz zamanda:)

Canım inşallah istediğin ve hazır olduğun zaman olur
ama benim ki fırsat kolluyormuş
ilk fırsatta geldi hemen
benim hazırlığımı falan hiç düşünmedi namızsız

kızlar hepiniza teşekkürler strese hiç gelmiyor mide:Stayin evrakları nakliyat vs çok tetikledi...bide eşim umursamaz davranınca bana iyice arttı..neyse iyiyim şimdi...
derincim başvurular başladı 27 sinde son ona çabalıyorum .elden olacaktıda idareciler sağolsun gelme dediler.zaten ilişik kesmeye gideceğim.tercihler ağustosta olacakmış.iyi yerler açılır inşallh.
angel canm ne güzel anlatmışsın duygularını allahım tamamına erdirsin inşallh.
amaa kayınvalde demeyin bana konuşmuyoruz şimdi valla içimdekileri döktüm kaç gün önce.çıldırtıyorlar ama yok uslanmıyor.eşimi rahat bırakmıyor.ağlıyormuşda çok üzülüyormuşta..külahıma anlatsın.gerçekten vicdanlı bir insanım yanlış anlamayın beni ama bu kadar eşek yurduna konulan başka biri göremezsiniz(beni yani)

onlarda arttırıyor rahatsızlığımı.istanbuldan bu kadar müdahale oluyorsa allah aynı şehirde yaşayanlara sabır versin..iyi olanları dahada iyi yapsın..benden iş geçti artık..bundan sonra iyi olamam

anacım seninkilerde kulvarında birinci vallahi,şimdiki derdi neymiş?

matarani canım geçmiş olsun..
takma bukadar ya uzaksınız en azından
vurdumduymaz olmak lazım bazı konularda...

matarani üzme kendini tatlım, değmez valla. senin yuvan huzurun kocanın yanında olması her şeyden önemli. bak eşim gittikten sonra benim için her şey boş gelmeye başladı. kayınvalideme bile kızmıyorum artık. birlikte dertleşiyoruz. gözüm onun kaprislerini bile görmüyor. onun da beni kıskanacak hali kalmadı oğlunu merak etmekten.

canım çok teşekkür ederim
Rabbim sana da nasip etsin inşallah
tekrar geçmiş olsun
k.valideni de takma kafana sağlığından olma boşuna
bende de var o dert
eşim hamileliğimi haber verdiğinde kendi gibi bir tane daha geliyor demek ki dedi bir daha da aramadı
herkes kendine yakışanı yapar boşver tatlım
siz eşinle mutlu olun da gerisi hiç önemli değil

Son düzenleme:

insan bi arayıp hayırlı olsun kızım demez mi, çok ayıp etmiş canım ya. yaşlı başlı insansın ve senin torunun olacak, alalh vermiş ne güzel işte. mutluluktan havalara uçması gerekir.
bence de uzak dur,eşine yuvana süpriz yumurtana bak gersiini boşwer bacıım

ayy tüm çeşit kaynanalar bizde çok şükür,pes diyorum ya

uzak duruyorum canım zaten,hiçbir şekilde iletişimim yok artık
beklemiyorum ondan da böyle bir incelik ama eşim üzülüyor işte
benim bütün ailem akrabalarım aradı
yarın annem,babam,abilerm geliyorlar kutlamak için
eşimin de içi buruk tabi annesi hayırlı olsun bile demedi diye

eşimle süpriz yumurtam yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…