ay çok korktum haaaiki bebek daha geliyor,hadi bakalım, jelyb haberlerini bekliyoruz. monacığım olur mu olur, topiğimiz süpriz yumurta kaynıyor
iki bebek daha geliyor,hadi bakalım, jelyb haberlerini bekliyoruz. monacığım olur mu olur, topiğimiz süpriz yumurta kaynıyor
ay çok korktum haaa
elimden gelse kovcam koçişi yataktan sürpriz yumrta gelmesin diye
hayırlısı olsun canım, geleceği varsa sen kovsan da gelir merak etme. ben bi kere küsüp salonda yatamadım daha, kucakladığı gibi götürür yatak odasına.bi kapris yapamıyorum valla, fiziki üstünlüğünü kullanıyor.
6 tane ziyaretçimiz var kızlar, heey hoşgeldiniz bacılar, buyrun kime bakmıştınız
kızlar bu arada spor yapıyormusunuz bakalım.nasıl gidiyor incelme çalışmaları.ben hala aynı tembel.sanki bu çocuğu ben doğurmamışım.o kadar tembelim ki nasıl doğurdum acaba?:)))
frank sınatra dinliyorum kızlar aslen manhattınlıyımdırda
o zaman çekirge ilk silahını söylüyorumhemen ağlama moduna al kendini,beni sevmiyosun biliyorum işte falan de,ben şoktaydım sen uzatıyosun de,allahımmmmmm ben ne bahtsız kadınım deeee zaten iki hafta geçsin hormonların seni ağlak mualla yapacak
derinle ben senden kıdemli sayılıyoruz angel ha,yakayı paçayı düzelt,yoksa senin şafak bitmez hacı
evet canım uğraşıyoruz ama bakalım sonuç nasıl olacak... iş yerinde bütün gün oturmaktan pek bi fayda göremiyorum ama en azından yediklerime dikkat ediyorum artık. eşim burdayken abartmıştık baya. sen çocukla nasıl yapıcaksın tatlım zaten acele etme bence, koşturmaktan gider zamanla
bir ara çok azimliydim ben ya.sabah kalkıp spor yapmalar spor salonuna gitmeler sabah yürüyüp akşam koşmalar.anam nasıl yapıyormuşum tüm bunları.birde kayınvalidemin yanındayken yapardım he.üstüne dünya kadar ev işi yemek çocuk.nasıl dinamikmişim ben:)
çınarı ben de beğenirim canım...inşallah hayırlısı olur...bizde de eşim erkek olsun istiyordu..kız kardeşine abi olsun diyeymiş..sanki ısmarlamailk hamile olduğunu öğrendiğinde ne hissettiysen o çıkıyo
angel nslsn yeni taze anniş
anaaaammmm jelyb10 da mı hamile olum dün yasak koydum la okumadınız mı....yaa siz yapıyosunuz da ben niye yapamıyorum şu çocuğu,acaba benle matarani işin icraat kısmında mı bi hata yapıyoz ki :44::44: aramızda en kıdemliniz çeksin bi köşeye anlatsın bi daha bize şu işi
anaaaammmm jelyb10 da mı hamile olum dün yasak koydum la okumadınız mı....yaa siz yapıyosunuz da ben niye yapamıyorum şu çocuğu,acaba benle matarani işin icraat kısmında mı bi hata yapıyoz ki :44::44: aramızda en kıdemliniz çeksin bi köşeye anlatsın bi daha bize şu işi
ahhh canım ya ben de angeldan çok etkilendim sanırım
rüyamda hamile olduğumu gördüm
hatta gelip buraya yazıyodum
made doktor falan öneriyordu
hala etkisindeyim rüynanın ve şoktayım
haberci rüyadır belki o canım:)ay bilmiyorum ama bu ara iştahım çok açıldı psikolojikmidir yoksa bebekmidir bilemicem.Allahım hayırlısını ver ama daha çok erken ya.bebeğim daha yeni 13 aylık oldu off.bu biz kadınların derdi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?