Asker Eşleri

kızlar bu arada spor yapıyormusunuz bakalım.nasıl gidiyor incelme çalışmaları.ben hala aynı tembel.sanki bu çocuğu ben doğurmamışım.o kadar tembelim ki nasıl doğurdum acaba?:)))

iki bebek daha geliyor, hadi bakalım, jelyb haberlerini bekliyoruz. monacığım olur mu olur, topiğimiz süpriz yumurta kaynıyor

iki bebek daha geliyor, hadi bakalım, jelyb haberlerini bekliyoruz. monacığım olur mu olur, topiğimiz süpriz yumurta kaynıyor

anammm çok heyecanlandım:)olurmu olur ne yapalım abi kardeş büyüsünler.bende büyüdüklerinde gezmeye başlarım ne apalım.:))ama ciddi söylüyorum böyle bir durum olursa benden çok eşim yıkılır kahrolur:)hayır bunu doğuramam bile demesi muhtemel:)

ay çok korktum haaa
elimden gelse kovcam koçişi yataktan sürpriz yumrta gelmesin diye

hayırlısı olsun canım, geleceği varsa sen kovsan da gelir merak etme. ben bi kere küsüp salonda yatamadım daha, kucakladığı gibi götürür yatak odasına.bi kapris yapamıyorum valla, fiziki üstünlüğünü kullanıyor.

orası öyle tabi, hayırlısı olsun...
biz de okadar tartışırız ederiz ama hiç ayrı yatmadık daha

kızlar bu arada spor yapıyormusunuz bakalım.nasıl gidiyor incelme çalışmaları.ben hala aynı tembel.sanki bu çocuğu ben doğurmamışım.o kadar tembelim ki nasıl doğurdum acaba?:)))

evet canım uğraşıyoruz ama bakalım sonuç nasıl olacak... iş yerinde bütün gün oturmaktan pek bi fayda göremiyorum ama en azından yediklerime dikkat ediyorum artık. eşim burdayken abartmıştık baya. sen çocukla nasıl yapıcaksın tatlım zaten acele etme bence, koşturmaktan gider zamanla

frank sınatra dinliyorum kızlar aslen manhattınlıyımdırda

ay koptum manhatınlı made hakkariye gideyim ben de yapacam allahıııııımmm ne bahtsız kadınım diye

Kız sweet o ziyaretçilerden biri bendim haa üye girişi yapmadan okumuşum yorum yapacağım an farkettim

bir ara çok azimliydim ben ya.sabah kalkıp spor yapmalar spor salonuna gitmeler sabah yürüyüp akşam koşmalar.anam nasıl yapıyormuşum tüm bunları.birde kayınvalidemin yanındayken yapardım he.üstüne dünya kadar ev işi yemek çocuk.nasıl dinamikmişim ben:)

anaaaammmm jelyb10 da mı hamile olum dün yasak koydum la okumadınız mı....yaa siz yapıyosunuz da ben niye yapamıyorum şu çocuğu,acaba benle matarani işin icraat kısmında mı bi hata yapıyoz ki :44::44: aramızda en kıdemliniz çeksin bi köşeye anlatsın bi daha bize şu işi

napmışsın canım ya valla helal olsun duracell pil reklamlarındaki ayıcıklar gibiydim eskiden, artık yaşlandım ya

İyiyim canım
şimdi yemekten geldim ne bulduysam yedim psikolojik mi yoksa iştahım mı açıldı bilemedim
böyle gidersem son ayımda ne olurum bilemedim

yok yok özlem ben hamile değilim sıramı sana verdim ben:)hastalanmıyorum acaba hamilemiyim dedim:)Allah isteyene versin ben elimdekini bir büyüteyim bana yeter:)

özlemcim eşin de parise gelseydi bak hemen oluverirdi, aşk ülkesi ne de olsa, ama made in dediği gibi sen de hakkarinin soğuğunu bekliyosun güzelim

ahhh canım ya ben de angeldan çok etkilendim sanırım
rüyamda hamile olduğumu gördüm
hatta gelip buraya yazıyodum
made doktor falan öneriyordu
hala etkisindeyim rüynanın ve şoktayım

Canım hayırlısıyla istediğiniz zaman versin Rabbim inşallah
hazırlıksız olunca benim gibi böyleee oluyor
ama alışmaya başladım sanıyorum

Canım hayırlısı olsun belki psikolojiktir
benim reglimi sıcaklar bile etkiliyordu evlenmeden önce

Kızlar ben günde 1 pakete yakın sigara içiyordum.Hamile olduğumu öğrendiğim ilk günde aynı şekilde devam ettimo bocalamayla.2 gündür hiç içmedim ama şimdi ilk gün içtiğim sigaraların pişmanlığını yaşıyorum.İçim hiç rahat değil
birşey olmaz değil mi bir gün de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…