en sinir olduğum şeylerden biri de ailelerin karışmasıdır. kayınvalide kayınpederin ismi konusunda ısrar ederler ya deli olurum. benimkiler korkudan gıklarını çıkaramazlarbiz şimdiden karar verdik zaten kız olursa şu erkek olursa bu olsun diye, doğmamış çocuğa don biçtik, fol yok yumurta yok
kızlar nişanlım firitöz alalım diyor bu Tefal Actifry Deep Fryer Fritöz olanlardan arkadaşında görmüş çok kullanışlı diyor kullanan varmı aranızda tavsiye eden ona göre karar vericem
canım evlenmeden önce eşimle tek tartışmamız bundan kaynaklıydı....sonunda ben pes ettimkızlar bi konuda görüşlerinizi merak ettim. kadınların kendi soyadlarını eşlerininkiyle birlikte kullanması konusunda ne düşünüyorsunuz? iş yerinde bi tartışma çıktı da.
bi de doğacak çocuğun adını baba koyarmış anneye laf düşmezmiş diye bi tanesi konuştu sinirlerim zıpladı.
bebeğe isim konusu zaten
baba pazardan mı almış çocuğu ki kendi karar vercek
yaa mataraniyi bi ben göremiyom:44:
en sinir olduğum şeylerden biri de ailelerin karışmasıdır. kayınvalide kayınpederin ismi konusunda ısrar ederler ya deli olurum. benimkiler korkudan gıklarını çıkaramazlarbiz şimdiden karar verdik zaten kız olursa şu erkek olursa bu olsun diye, doğmamış çocuğa don biçtik, fol yok yumurta yok
kuzumm album yapamadım beceremedim..geçmiş messajlarıma bak link koydum
yafff yazmayı unutmuşum sweet siz ne isim düşündünüz
canım benm eşim kızı olacağına ihtimal vermediği için sadece erkek adını belirledik kesin olarak, çınar düşünüyoruz. aslında kızı olmasını daha çok istiyor. bana benzesinmiş
kız olursa da asude adını düşünüyoruz ama küçük ihtimalmiş oeşimin ailesinde hiç kız çocuk doğmuyor ilkini ben yapıcam görücekler
canım benm eşim kızı olacağına ihtimal vermediği için sadece erkek adını belirledik kesin olarak, çınar düşünüyoruz. aslında kızı olmasını daha çok istiyor. bana benzesinmiş
kız olursa da asude adını düşünüyoruz ama küçük ihtimalmiş oeşimin ailesinde hiç kız çocuk doğmuyor ilkini ben yapıcam görücekler
kızlarbende geldim nasılsınız?ben hala regli olmadım.bunalımlardayım.Allah herşeyin hayırlısını versin ama ikinci bebeğe hazır değilim.Allahım yoksa Asya mı geliyor:))
ahhh canım ya ben de angeldan çok etkilendim sanırım
rüyamda hamile olduğumu gördüm
hatta gelip buraya yazıyodum
made doktor falan öneriyordu
hala etkisindeyim rüynanın ve şoktayım
evet ya erken olur sizin için..haberci rüyadır belki o canım:)ay bilmiyorum ama bu ara iştahım çok açıldı psikolojikmidir yoksa bebekmidir bilemicem.Allahım hayırlısını ver ama daha çok erken ya.bebeğim daha yeni 13 aylık oldu off.bu biz kadınların derdi nedir?
evet ya erken olur sizin için..
yok ya haberci rüya olmasın:)
hiç ama hiç hazır değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?