Asker Eşleri

kızlarrrrrrr ben kaçaryatayımda yarın iş yerimden gireyimbana bakın öğleden sonraları girinde bende ona göre sabahtan işlerimi bitireyim

bacım sabah bir girip günaydın de sabah yoklamasını alalım sonra çık öğlen arası gelirsin merakta bırakma bizi

matarani hoşgeldin cicim...ya kıslar ben dün gece rüyamda kıskançlık krizine girmiştim...güya eşimin orda bi kadın subay varmış..bi samimiler bi samimiler kanka olmuşlar...ben de eşime ne ya asılıyo sana falan diyorum..o da çok feci kızıyo bana ne alakası var gibilerinden onu koruyo..ama hala etkisindeyim..kadının suratı apaçık aklımda..nerde görsem tanırımyolarım bu arada tabi ki orada dişi sinek bile yok

heey içki muhabbeti de yapmışınız, cık cık cık çok ayııpp kadın kısmısı içer miymiş eşim yokken içiyim kafa yapıp uyuyayım diyorum sonra da yok ben namaz kılıp dua edeyim daha hayırlı olur diyorum, öyle bi ikilemdeyim yani:44:

üstünü iyi ört yavru kuşum:)

‪AnkaraLi Namik-SaLLa Bidenem SaLLa‬‏ - YouTube

hadi buda kapanış şarkımız

hahah alemsin
benm eşim de bügn telde biriyle konuşuo ilkyacım bilmem ne falan diye
ben dinliorum böle ne oluo diye meğerse erkekmiş ilkay işyerinden bi adam

ah canım ya kıyamam, niye rahat vermiyorlar adama yazk valla. zaten ayrı gayrı çok zor. benimki geceleri uyumıcak bile canım, gündüzleri takılcaklarmış uykuyla:44: şimdi bi kaç gün daha rahatız ondan sonra biz de görüşemeyiz heralde. canları sağolsun da görüşmesek de olur napalım

canım öyle işte bütün herşeyin sorumluluğu onda diyeyim... araziye gitmiyor ya benim de tek tesellim o işte evet evet aynen..yeter ki canları sağolsun bugünler de geçecek elbet

iyi akşamlar kızlarrr...resmen donuyoruz pariste hava buz gibi geldiğimden beri yağmur yağıyor öksürmekten ciğerlerim patladı bademciklerim şişti evde kalorifer açık düşünün yani anneciğimle babacığım da saat başı hava durumunu kontrol ediyo eyfele gidecez güneşli gün kolluyoruz of yaaaaa ne kısmetsizim...kocişte aradı lojman puanımız çok düşükmüş sivilde oturacaz diyo çok isteksizdi sivilde gelip kapıları tekmeliyolarmış....zavallıcığım parisin tadını çıkar hakkariye gelince hüsrana uğrican diyo

offf canım yaa kıyamam size ya(
inşllah uygıun güvenli bi yer bulursunuz...
sen şimdi parisin tadını çıkar evet düşünme çokk
amanın soğuktur evet orası...

Son düzenleme:

ah canım benim ya şansa bak açar inş. hava daha önce lojmndamıydınız canım lojmnada oturunca puan düşük oluyormuş öyle ama doğuda herkeze lojman şart sivilde nekadar güvenli olunabilinirki batıda puanı yetmeyen oturmaz ama doğuda böyle bir saçmalık yapmalarını anlamıyorum hakkınızda hayırlsı olsun canım üzme kendini elbet bir yol bulunur eşinin yanındasın buna şükür

offf canım yaa kıyamam size ya(
inşllah uygıun güvenli bi yer bulursunuz...
sen şimdi parisin tadını çıkar evet düşünme çokk
amanın soğuktur evet orası...

ahh kuzu parisi ters düz edecem de paso yağmur yağıyo yaa neredeyse kar yağacak o derece soğuk offf biz de alışveriş merkezlerine dadandık ne yapalım...ama baya alışveriş yaptım...bende eşya süs eşyası ve mutfak eşyası takıntısı vardır değişik ne bulursam alıyorum işte...sen ne yaptın izne ne zaman çıkıyosunuz

çok şükür canım evet sonuçta beraberiz...adanada lojmandaydık o yüzden düşmüş puanımız...hakkari merkezde sadece 57 lojman varmış düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…