Asker Eşleri

hoş bulduk canım evet jandarmayız aynı zamanda asker kızıyım da :) valla ben dışarda kalamazdım hele kı doğuda

evet işte bizi de çok şaşırttılar çılgınlar inşallah hepiniz sağ salim dönersiniz..sweet gibisin...heeey sweet bak hem asker kızı hem eşi bu arada hiç sevmediğim halde eleştirdiğim hatunlar gibi sormuşum kusura bakma..eşin jandarma mı diyecektim ilk kez mi geliyorsun topiğe kendinden bahsetsene biraz..:97:

amanınnn saçını mı boyattın hani hani nerde
benm şuanda koyu kahve pek farkı yok siyahtan bir haftada 3 kere boyattım

buradayım madekocam hep birileriyle takılıyor..arıyorum kakara kikiriler...benm halime bak bide..kızdım yine:SS

sana yılın cesuru ödülünü vercem zaten

deli cesareti diyelim biz ona.
kuaföre gittim bugün adam dedi senin saçın açıldı ve üzerine 2 kere boyandı mı
evet dedim inanmıyor
hiç yıpranmamış dedi neyseki şanslıyım
ee üstüne bide o da boyadı tam oldu:)

Son düzenleme:
amanınnn saçını mı boyattın hani hani nerde
benm şuanda koyu kahve pek farkı yok siyahtan bir haftada 3 kere boyattım

evveeeetbunalımdayım diyorum bacımm...alışveriş kısıtlaması getirdim kendime...6 sene sonra saçıma ilk kez boaya ile tanıştırdım

evveeeetbunalımdayım diyorum bacımm...alışveriş kısıtlaması getirdim kendime...6 sene sonra saçıma ilk kez boaya ile tanıştırdım
foto isteriz ama ne renge boyattın?
gördüm faceden güzel olmuş..ama ben diğerini beğenmiştim..kullanırdım yerinde olsaydım biraz

:

ya canım hiç mi hiç alışamadaım ve anladım ki açık renk saç bana göre değil
zaten ben açık renk istememiştim öle olmuştu..

kızlarrrrrrr ben kaçaryatayımda yarın iş yerimden gireyimbana bakın öğleden sonraları girinde bende ona göre sabahtan işlerimi bitireyim

nrcnft merhaba hoşgeldin canım, madeciğim söylemiş evet ben de asker kızı ve eşiyim. eşim de diyarbakırın bi ilçesinde. güya ilçesinde yani. dağ tepe geziyo işte garibim. eş götürülemeyen görevlerden. ayrıyız iki yıl biz. nasıl oralar güzel mi? ben küçükken kalmıştım 4 yıl merkezde, hiç hoş değildi valla.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…