Asker Eşleri

yaa hakkariyi 1 saatte boydan boya gezebilirsin diyo....amman sağlık olsun sağ salim dönelim de başka bişe istemem...diziler tek çare...haftalık program çıkaracam...dizi topiklerine geçeriz artık senle :)))

evet evet program çıkarırız arkaadaş edinmicem söz verdim kendime....üzülmek istemiyorum artık...olsada rsmi olacam

aha matarani yakala Kalleş Angel geldi....olum angel yaptığın arkadaşlığa sığarmı ulennn sıranı beklicektin...

DİKKAT DİKKAT!!!! Bu topikte benle matarani hamile kalıncaya kadar gebe kalmayı yasaklıyorum uleeennnn korununnn!!!!!

DİKKAT DİKKAT!!!! Bu topikte benle matarani hamile kalıncaya kadar gebe kalmayı yasaklıyorum uleeennnn korununnn!!!!!

Güzeller eşlerinizin yanına gittiğinizde müjdeli haberler gelecek sizden inşallah
özlem'cim bende üniversitedeyken gitmiştim parise kuzenim orada
şarapçı olup çıkacaktım neredeyse

şaraplarımı ünlüymüş ki...yaa ama tam aşıklar şehri yaaa...

evet canım şarapları çok meşhur
özellikle loire ve burgonya bölgelerinde üretilen
1 ay kaldım bir tek şarap kültürünü öğrenebildim
o potansiyele sahipmişim
orada tekrar tekrar aşık olmak istiyor insan gerçekten büyülü bir şehir

kızzz derinle made bebişlere hanzocanla iborotti diyodu biz ne dicez bakalım artık işin lakap kısmını msn de tartışırız benim aklımda 2 isim var eminim tahmin ediyosundur neler düşündüğümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…