Asker Eşleri

parfüm al kız bisürü
olsun alışverişten iyi gezme mi olur:)
ağustos 15 gibi çıkcaz canm
1 eylül kankamın düğünü var mersinde ona da kalcaz işte.
özlendin bu arada

kızlarr dün başka bi şehirde bi tanıdığa yemeğe davetliydik yemekten sonra bana o şehri gezdirdiler...neyse döndük eve geldik kız bana " işteee burada bizim pavyonumuuuzzzz!!!!" demesin mi...ben şöyle burda tek katlı evlere "pavyon" diyolarmış...e ben de nerden bileyim,, Fransızcaya accukk Fransızım yaneeeee

kesköse mesköse özlemmm

vovvvvv gördüm çok güzel olmuş ya
uçlarına mı yaptırdın sadece?
saçların da çok güzel maşallah

teşekkürler canmmmevet uçlarına yaptırdım kuzum ya korktum azyavaş yavaş artık...ağrıda nası yaptırcaksam eşim ordu evinden çıkmıyo.hiçbişe yok diye kuaför bulurum sankim

parfüm al kız bisürü
olsun alışverişten iyi gezme mi olur:)
ağustos 15 gibi çıkcaz canm
1 eylül kankamın düğünü var mersinde ona da kalcaz işte.
özlendin bu arada

bacım parfümler çok pahalı...pazarda satıyolardı 5 tanesi 20 euro ama koklatmadılar ben de almadım...eşşolusu bi parfüme dokundum çekti aldı elimden,ama bilmiyolar ki biz türkler illa dokunacaz

teşekkürler canmmmevet uçlarına yaptırdım kuzum ya korktum azyavaş yavaş artık...ağrıda nası yaptırcaksam eşim ordu evinden çıkmıyo.hiçbişe yok diye kuaför bulurum sankim

açma falan yaptırdın mı?
dimi ya insan neler düşünüyor aman boyatmazsın oralada hiç gerek yok

gel bebek gezelim buraları 2 kocasız olarak

ne güzel olurdu..özz napcez kız biz oralarda eşim diyokı çarşı denen yerde hep erkekler dolaşıyo..kadın olsada tek tük var diyo.sen dolaşamazsın topa koyarlar diyoartık eve kapatacz kendimizi bacımmyok realler optımumlar...herhalde bir iki ton açılır rengim

hee kııızzzzz ne etcez yaaa...benim koca da diyo en kötüsüne hazırla kendini diyee...zaten kociş gittiğinin ertesi günü aradı direk avm var mı diye sordum kafaya aldı beni çatlak

teşekkürler bitanem:))

eşimde diyo öyle kötüye alıştır diye..ilçe gibi düşüncekmişim...ama küçük bir ilçeamann sağlık olsun diyoorum...hiç dizi izlemezdim..dizilere vuracağım kendimi

yaa hakkariyi 1 saatte boydan boya gezebilirsin diyo....amman sağlık olsun sağ salim dönelim de başka bişe istemem...diziler tek çare...haftalık program çıkaracam...dizi topiklerine geçeriz artık senle :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…