- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
ahh kuzu parisi ters düz edecem de paso yağmur yağıyo yaa neredeyse kar yağacak o derece soğuk offf biz de alışveriş merkezlerine dadandık ne yapalım...ama baya alışveriş yaptım...bende eşya süs eşyası ve mutfak eşyası takıntısı vardır değişik ne bulursam alıyorum işte...sen ne yaptın izne ne zaman çıkıyosunuz
özzz hoşgeldin bebek...ben de parise gitmek istiyorum
mono sabahtan beri uğraştım bacı bu albumleri nası yapıyonuz beceremedim
şöyle bi adres verem bekım olcekmi
Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Ykle
kızlarr dün başka bi şehirde bi tanıdığa yemeğe davetliydik yemekten sonra bana o şehri gezdirdiler...neyse döndük eve geldik kız bana " işteee burada bizim pavyonumuuuzzzz!!!!" demesin mi...ben şöyleburda tek katlı evlere "pavyon" diyolarmış...e ben de nerden bileyim,, Fransızcaya accukk Fransızım yaneeeee
vovvvvv gördüm çok güzel olmuş ya
uçlarına mı yaptırdın sadece?
saçların da çok güzel maşallah
parfüm al kız bisürü
olsun alışverişten iyi gezme mi olur:)
ağustos 15 gibi çıkcaz canm
1 eylül kankamın düğünü var mersinde ona da kalcaz işte.
özlendin bu arada
teşekkürler canmmmevet uçlarına yaptırdım kuzum ya korktum az yavaş yavaş artık...ağrıda nası yaptırcaksam eşim ordu evinden çıkmıyo.hiçbişe yok diye kuaför bulurum sankim
bacım parfümler çok pahalı...pazarda satıyolardı 5 tanesi 20 euro ama koklatmadılar ben de almadım...eşşolusu bi parfüme dokundum çekti aldı elimden,ama bilmiyolar ki biz türkler illa dokunacaz
kesköse mesköse özlemmm
açma falan yaptırdın mı?
dimi ya insan neler düşünüyor aman boyatmazsın oralada hiç gerek yok
özzz hoşgeldin bebek...ben de parise gitmek istiyorum
mono sabahtan beri uğraştım bacı bu albumleri nası yapıyonuz beceremedim
şöyle bi adres verem bekım olcekmi
Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Ykle
gel bebek gezelim buraları 2 kocasız olarak
mataraniii saçların nerdeee nerden bakacam çatladım burda uleeennnn
ne güzel olurdu..özz napcez kız biz oralarda eşim diyokı çarşı denen yerde hep erkekler dolaşıyo..kadın olsada tek tük var diyo.sen dolaşamazsın topa koyarlar diyoartık eve kapatacz kendimizi bacımmyok realler optımumlar...herhalde bir iki ton açılır rengim
teşekkürler bitanem:))
eşimde diyo öyle kötüye alıştır diye..ilçe gibi düşüncekmişim...ama küçük bir ilçeamann sağlık olsun diyoorum...hiç dizi izlemezdim..dizilere vuracağım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?