Asker Eşleri

ayy sen beni öldürcen yaaaa:)allah mutluluğunuzu bozmasın hiç

canım ya çok tatlısıınız siz allah nazarlardan korusun benim tektaşım da büyük gelmişti küçültmüştük:hey gidi günler...

ay bende evlendim ayyaş oldum

yafff nası seviyosunuz anlamıyom cidden madem ya bi likörü sevmişimdir..diğerleri ne biliiim işte zevk tabi

canım bir hafta olmuş bak bir bakacaksın bir ay üç ay altı ay derken 1 sene geçecek çabucak...mutlaka streslidir..merak etme Allah gerçekten farklı bir kuvvet veriyor onlara

okyonuscum biz karşılıklı içiyoruz valla iyi oluyor
aha bir ayyaş daha ben hiç sevmem allahtan kocişim de sevmez..binde bir arkadaş ortamında falan accık içer

biz de özel günlerde içeriz canım
ama hadi evde içelim dediğimiz zamanlar da oluyor başbaşa:)
özellikle rakı balık favorimizdir

selam kızlar ne kadar kalabalık lise ama çoğu arkadaş sanırım sadece okuyucu...tiyatrocu gibi hissediyorum bu durumda kendimi...neyse çoğukişinin kocası yok yanında...nette görüşemiyoruz bizde dün saç rengimi göstrim diye oda oda dolaştım ama yok delirdik..özledim de beee..

ya kızlar iki tane muhabbet kuşu aldık biz, bi dişi bi erkek, sinir oluyorum ben bunlara sürekli öpüşülür mü kardeşim? birbirlerini kaşıyıp duruyolar...kıskanıyorum hayvanları ya, maşallah bi de tatlılar bebekler daha

canım ya çok tatlısıınız siz allah nazarlardan korusun benim tektaşım da büyük gelmişti küçültmüştük:hey gidi günler...

amin canım Allah hepimiizi nazardan korusun almış okadar yüzük olsun bu parmağıma takarım dedim ona şükür zten şaraba sinirlenmişti duvara atçam diyor tırstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…