• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Eşleri

ahh kuzu parisi ters düz edecem de paso yağmur yağıyo yaa neredeyse kar yağacak o derece soğuk offf biz de alışveriş merkezlerine dadandık ne yapalım...ama baya alışveriş yaptım...bende eşya süs eşyası ve mutfak eşyası takıntısı vardır değişik ne bulursam alıyorum işte...sen ne yaptın izne ne zaman çıkıyosunuz

parfüm al kız bisürü:1:
olsun alışverişten iyi gezme mi olur:)
ağustos 15 gibi çıkcaz canm
1 eylül kankamın düğünü var mersinde ona da kalcaz işte.
özlendin bu arada:21:

kızlarr dün başka bi şehirde bi tanıdığa yemeğe davetliydik yemekten sonra bana o şehri gezdirdiler...neyse döndük eve geldik kız bana " işteee burada bizim pavyonumuuuzzzz!!!!" demesin mi...ben şöyle :53::53::53: burda tek katlı evlere "pavyon" diyolarmış...e ben de nerden bileyim,, Fransızcaya accukk Fransızım yaneeeee :27::27:

kızlarr dün başka bi şehirde bi tanıdığa yemeğe davetliydik yemekten sonra bana o şehri gezdirdiler...neyse döndük eve geldik kız bana " işteee burada bizim pavyonumuuuzzzz!!!!" demesin mi...ben şöyle :53::53::53: burda tek katlı evlere "pavyon" diyolarmış...e ben de nerden bileyim,, Fransızcaya accukk Fransızım yaneeeee :27::27:

:60::60:
kesköse mesköse özlemmm:1:

vovvvvv gördüm çok güzel olmuş ya
uçlarına mı yaptırdın sadece?
saçların da çok güzel maşallah:nazar:

teşekkürler canmmm:Devet uçlarına yaptırdım kuzum ya korktum az:Dyavaş yavaş artık...ağrıda nası yaptırcaksam eşim ordu evinden çıkmıyo.hiçbişe yok diye kuaför bulurum sankim:D

parfüm al kız bisürü:1:
olsun alışverişten iyi gezme mi olur:)
ağustos 15 gibi çıkcaz canm
1 eylül kankamın düğünü var mersinde ona da kalcaz işte.
özlendin bu arada:21:

bacım parfümler çok pahalı...pazarda satıyolardı 5 tanesi 20 euro ama koklatmadılar ben de almadım...eşşolusu bi parfüme dokundum çekti aldı elimden,ama bilmiyolar ki biz türkler illa dokunacaz :27::27:

teşekkürler canmmm:Devet uçlarına yaptırdım kuzum ya korktum az:Dyavaş yavaş artık...ağrıda nası yaptırcaksam eşim ordu evinden çıkmıyo.hiçbişe yok diye kuaför bulurum sankim:D

açma falan yaptırdın mı?
dimi ya insan neler düşünüyor aman boyatmazsın oralada hiç gerek yok:1:

gel bebek gezelim buraları 2 kocasız olarak:59:

ne güzel olurdu..özz napcez kız biz oralarda eşim diyokı çarşı denen yerde hep erkekler dolaşıyo..kadın olsada tek tük var diyo.sen dolaşamazsın topa koyarlar diyo:Dartık eve kapatacz kendimizi bacımmyok realler optımumlar...herhalde bir iki ton açılır rengim:D

ne güzel olurdu..özz napcez kız biz oralarda eşim diyokı çarşı denen yerde hep erkekler dolaşıyo..kadın olsada tek tük var diyo.sen dolaşamazsın topa koyarlar diyo:Dartık eve kapatacz kendimizi bacımmyok realler optımumlar...herhalde bir iki ton açılır rengim:D

hee kııızzzzz ne etcez yaaa...benim koca da diyo en kötüsüne hazırla kendini diyee...zaten kociş gittiğinin ertesi günü aradı direk avm var mı diye sordum kafaya aldı beni çatlak :37::37:

teşekkürler bitanem:))

eşimde diyo öyle kötüye alıştır diye..ilçe gibi düşüncekmişim...ama küçük bir ilçe:Damann sağlık olsun diyoorum...hiç dizi izlemezdim..dizilere vuracağım kendimi:D:D

teşekkürler bitanem:))

eşimde diyo öyle kötüye alıştır diye..ilçe gibi düşüncekmişim...ama küçük bir ilçe:Damann sağlık olsun diyoorum...hiç dizi izlemezdim..dizilere vuracağım kendimi:D:D

yaa hakkariyi 1 saatte boydan boya gezebilirsin diyo....amman sağlık olsun sağ salim dönelim de başka bişe istemem...diziler tek çare...haftalık program çıkaracam...dizi topiklerine geçeriz artık senle :)))

Back