Asker Eşleri

ben kilolu değilim kemiklerim iri:86:bugün ilk doğumhane maceramı yaşamış oldum kızlar...öğlen karnımın sol tarafında kasıklarıma doğru bir ağrı girdi,göbeğimin üstüne çok yüklendim heralde diye düşündüm,iş yerime döndüğümde sıklaştı hemen doktorumu aradım ve malesef tatildeymiş,hemen acile gittim ordaki doktor önce ultrasonla baktı bebiş gayet iyiydi çok şükür,sonra sancı aletine bağladı(nst değil ama)...allahtan orda da bişey çıkmadımagnezyumlanıp geldim

İri kemik,balık et Çok geçmiş olsun canım, aman dikkat et. iyi bak gelinime ( Bi de erkek olurmuş) Bi keresinde bende de oldu kasılma ama çok çabuk gitti Nasıl bir his doğumhane Bi de siz 3'lü test yaptırdınız mı?

yok yaptırmadık derincim ikilinde sorun yoksa üçlüye gerek görmüyor doktorlar,21. haftada ayrıntılı ultrasona giriyosun zaten...doğumhane soğuk bi yer yaa,doğum yapan kadınlarıda gördüm ürktüm açıkçası ama hiç acı çekiyo gibi değillerdi...orda yanlız olmak istemem doğrusukeşke yurt dışındaki gibi olsa bizde eşlerimizle girebilsek doğuma,bazı özel hastaneler izin veriyor bazıları vermiyor malesef...

canım izin veren bi yer bulursan bana da haber ver yıllar önceden yer ayırtayımeşimle birlikte girmek güzel olur bence de

nolsun canım işlerim ancak bitti
kızlarla sohbet edeyim dedim ama bi sen varsın bi ben

bende duştan çıktım yanık kremi sürdüm heryanıma şimdi oturuyorum nişanlım yine nöbetçi yoklamayı vericek arıcak beklemedeyim kızlar nerdeki tam ben uyuyorum onlar geliyor geç saatte

Son düzenleme:
hadi iyi gelir inş krem..nöbetler hiç btmez canım

cumartesi nöbetçiydi bu cumartesiye yine yazmışlar utanmasalar birliğin içinda yatırcaklar iptal ettirmeye çalışıyor bakalım bu aykı 6. nöbetibütün subaylar izindeymiş bir bu kaldı diye yazıyorlar gitsin hepsi bir neden izne çıktıysa bizim düğün ekimde die kaçamadı benimki başına patladı tüm bölük üstünde bölük komutanı tayinci die karışmıyormuş bişiye

off sorma bize de çok hafta sonu nöbeti yazıyorlar yok izne giden yok işi çıkan çok sinir durumlar

mona ben de senin gibiyim yahu..üst taraf normal kalça basen alır başını gider armut tipliyiz güzelim..ama ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı en azından bizim kamufle etmemiz daha rahat bu arada benim boyum 1.73..kilom normalde 62-64 bandındaydı..düğünde 59dum ama düğün telaşesinden..yani hiç zayıf biri olmadım...hep balık etim mevcuttur doğuma da 16 kiloyla gittim..10u gitti 6sı kaldı..şimdi emzirme bahanesiyle zayıflama olaylarına girmiyorum..seneye yaza kadar yolum var seneye tatile 62 ile gitmek istiyorum bu arada zayıflayınca da milletin aaaa yüzünden gitmiş yok vermeseydin yakışmamış demelerine uyuz olanlardanım

benm üst de var da göbek pek çıkmaz ama alt tarafın maşallahı var
armut tip oluo evet
valla ben 72ydim canım 7 kilo verdim işte.
düşün yani dikkat etmesem neler olcak
benm yüzüm küçülmüo ya zayıflayınca hep aynı kalıo
ha bir küçülmeyen yerimd aha var totom

yaa çok sevindim ben başlamadım bugun saçlarımı boyatmayla ve annemin yanında güne gitmeyle geçti..

geçmiş olsun canım benmmm...ben bugun regl oldum moralim bozuldu:Sbebişim olmıcak sanırım benim...ümidim azalıyor işte boşuna karamsarım demiyorum:S

bu arada selam kızlar..6 sene sonra bunalım sonrası saçlarımı boyattım .sevdim ama herkestende olumlu tepki alınca sanırımhiç denememiştim böyle ibşeuçlarda açık gölgelenmeler yaptım

güzelmiş canım beğendim kitabı meditasyona başıcam 45. sayfadayım 3günde bitircem hedef koydum kendime

Biz 3'lü de yaptırdık canım 16.haftada. Çok şükür sonuçlar iyi Ayy bi de soğuk mevsimde doğurcaz,doncaz desene Düşünmek istemiyorum korkuyorum bende:44:

Slm kızlar nasılsınız
Ben büyük süprizler yaşıyorum
son günlerde fazlasıyla tansiyon problemi yaşıyordum,dün izin aldım iş yerinden ve doktora gittim
testler yapıldı,doktor gebelik testi de yaptıralım dedi ben hiç ihtimal vermiyordum
reglim gecikti ama sürekli yaşadığım bir problem olduğu için aklıma bile gelmedi böyle birşey
ve test pozitif çıktı
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,şaka gibi geliyor dünden beri
daha yeni evliyiz ve hiç planlamamıştık
aklım çok karışık

Canım hayırlı olsun öncelikle. Çok sevindim ben:))) Size sürpriz olmuş desene. Şu an çok karışık olabilirsin ama zamanla öyle bir duygu yoğunluğu yalşayacaksınki...Her gün dua edeceksin Allaha böle bi şey yaşattığı için.

hayırlı olsun canım çok güzel bir haber planlı olmadığı için karışık kafan..ama inan inşallah seneye bu zamanlar bebeğine bakıp hayatta daha büyük bir mutluluk olamaz diyeceksin.....sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…