selam kızlar nasılsınız bakalım?ben kendimi kötü hissediyorum.çok uyuşuk olmaya başladım ya.spora başlıcam bugün yarın bugün yarın hep erteliyorum.bana yeni bir ben lazım
okyonus allah iyiliğinizi versin güldürdünüz benievde yuvarlan dur dedi öyle mi benimki de wii fit aldı evde tepinip duruyorum akşamları zayıflıcam diye ama nerdeeee? 53 kiloyum acilen 6 kilo verip idealime dönmem lazım çok kötü hissediyorum kendimi ben de. jelyb canım üzülme beraber başlarız istersen, birbirimizi gaza getiririz her akşam bi saat spor
slm canım bende kendimi kötü hissediyorum bu yanıklarla sıcakta gezmek çok zor bendede bir uyuşukluk var spor salonuna yazılmak istiyorum nişanlım göndermiyorplates topu alcakmış bana düğünden sonra evimizde yuvarlan dur diyor
okyonus allah iyiliğinizi versin güldürdünüz benievde yuvarlan dur dedi öyle mi benimki de wii fit aldı evde tepinip duruyorum akşamları zayıflıcam diye ama nerdeeee? 53 kiloyum acilen 6 kilo verip idealime dönmem lazım çok kötü hissediyorum kendimi ben de. jelyb canım üzülme beraber başlarız istersen, birbirimizi gaza getiririz her akşam bi saat spor
biri bana wii fitmi dedi?ooooo bende istiyorum ama ondannasıl canım faydalımı.eşim banada alıcaktı erteledik biraz.kaça aldın nerden aldın nasıl iyimi.hemen cevap bekliyorum:)))))
canım iyi tabi ki, ben çok istiyodum. spor salonuna gideyim dedim olmaz dedi. koşu bandı alalım o zaman eve dedik baktık 1500 liradan ucuzu yok iyisini almak lazımmış,elektrik çarpabilirmiş, korktuk. wii'lere baktık ankarada her yeri gezdik. 259 tl idi konsol ve spor+mario oyun paketli olanı teknosa'da. en ucuzu oydu. tenis bowling gibi oyunları da 50 tl fark ödedik aldık. okullar tatil diye mario paketlerinde indirim vardı. tam paketi 600 tlye satıyorlar. sonra eşim internetten wii fit paketini aldı 120 tl civarı. step tahtası ve aerobic yoga vs.. paketi yani. bi de bunlar hep 12 taksit. toplamda 420 tl ye falan patladı yani ama değermiş, jogging yapıyorum evde deli gibi. boyunu kilonu herşeyini ölçüyor benden akıllı valla
tamam canım birlikte başlayalım.birlikten kuvvet doğar valla.ben slim in 6 başlamayı düşünüyorum.uyuşukluk yapamzsam başlıcam:)
evet canım aynen öyle şaka gibi ama tamamen gerçekbende 52 kiloyum sıkılaşmak istiyorum bende evde spor için wii fit aldırayım bari birbirimizi gaza getirir sporumuzu yaparız sanadamı yasak spor salonu koşu bandında koşarken spor salonunu sahibi bay yanıma gelir oda koşarmış benimle hayal dünyası çok gelişmiş benim paşamın plates topu alckmış bana yuvarlan dur ordan oraya diyor
çok iyimiş canım ya.bizde eşimle kayseri de deli gibi wii aradık bütün gün boyunca.bir kaç yerde buldum ama çok astronomik rakamlar istedi.eşim ben projektör cihazı istiyorum dedi.bende o zaman seneye bana wii sana projektör cihazı diye anlaşıp konuyu kapatmıştım.ama siz baya ucuza almışsınız.eşime bir söyleyim araştırsın oda.bende takmıştım baya wii fit olayına.
başlayalım canım sen de al bence çok mantıklı o da, evde tepinip duralım yuvarlanalım gitsin kilolar
selmmm kızlarrr
çok yoruldum evi temizledim sil süpür toz al derken bittim
selmmm kızlarrr
selmmm kızlarrr
ah ah boy olmayınca işte iki kilo bile ne kadar rahatsız ediyor, ben de sarktım gibi geliyor iyice. mesaide otur otur olacağı buydu tabi. eşim gayet memnun bu yeni halimden. boyum 158 kilo 53 olur mu kızlar sorarım size olur mu? yer elması gibi oldum. neresi iyi bunun?çok mutsuzum aynalara küstüm valla. iş yerimde sorup duruolar hamilemisin diye? düşünün yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?