az önce mr çektirdim damarlarım çok inceymiş bulamadılar heryerimi morarttılar ilaç vermek için çok canım yandı :85:tam yattım yine başım döndü soktular makinanın içerisine geçti çektiler mr yi gelip ilaç verdiler makinadayken bitti geldim ya normalde başım dönmüyor çok şükür gezerken fln ama yattığımda neden dönüyor ne buhastalık yaa bulunsun bir çaresi kulak kristalinden değil kulak intahabından değil vertigo değil ne ozaman bu çok üzülüyorum:85:
evet canım bizim de başımıza gelmişti yeni evliyken bi kere korunma engeli bizi gazaba uğrattı, acemiliğimize denk geldi.tabi ben durur muyum hemen gidip norlevo içtim, aynı gün bi de doktora gittim panik halinde, reglini bekle ben napıyım demişti
Norlevo'yu ben de düşünmüştüm ama nasıl olsa olmaz dedim.Bebişin geleceği varmış demek ki,fırsat kolluyormuş
Norlevo'yu ben de düşünmüştüm ama nasıl olsa olmaz dedim.Bebişin geleceği varmış demek ki,fırsat kolluyormuş
Canım çok geçmiş olsun
bulunur ne olduğu sen stres yapma çünkü çok etkiler
umarım en kısa zamanda atlatırsın
merhabalar herkeseeeee...
angell hiç üzülünürmü aşkolsun.bak biz istiyoruz ama tık yok:))hayırlı olsun canımmm...
okyanus herşeyi tetikleyen stress bacımm..sen stres yaptıkça artıyo olabilirmi...bide kan değeriyle baslenmeyle alakalı olabilir...bende zayıfım da kan değerlerim nnormal.baktırmışsın kesin ama bajtırmaadıysan die dedim.
canım evet geleceği varsa bağlasan durmazben çok duydum korunup da hamile kalan...bi yolunu bulup ulaşıyo o minnişler yazık eşine üzüldüm canım hadi bir an önce aranızı düzelt yazık hevesini kırma.....anne olacaksın tatlım
angell hiç üzülünürmü aşkolsun.bak biz istiyoruz ama tık yok:))hayırlı olsun canımmm...
okyanus herşeyi tetikleyen stress bacımm..sen stres yaptıkça artıyo olabilirmi...bide kan değeriyle baslenmeyle alakalı olabilir...bende zayıfım da kan değerlerim nnormal.baktırmışsın kesin ama bajtırmaadıysan die dedim.
evet canım stres etkiliyor şurdan bir gitsem evime olsa düğünümüz ailemin yanındayken zaman daha çabuk geçiyor burda tek başıma olmakta yapıyor beni böyle en azından ailemin evinde beklerim düğünümüüzü hazırlıklarımızı tamamlar nikahımızı yaparız
Çok az kalmış tatlım kavuşmanıza
o gün gelsin hayırlısıyla stres falan kalmaz
ne zaman gideceksin ailenin yanına
angelcım sizin seneyemiydi doğu tayini?
Slm kızlar nasılsınız
Ben büyük süprizler yaşıyorum
son günlerde fazlasıyla tansiyon problemi yaşıyordum,dün izin aldım iş yerinden ve doktora gittim
testler yapıldı,doktor gebelik testi de yaptıralım dedi ben hiç ihtimal vermiyordum
reglim gecikti ama sürekli yaşadığım bir problem olduğu için aklıma bile gelmedi böyle birşey
ve test pozitif çıktı
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim,şaka gibi geliyor dünden beri
daha yeni evliyiz ve hiç planlamamıştık
aklım çok karışık
evet canım stres etkiliyor şurdan bir gitsem evime olsa düğünümüz ailemin yanındayken zaman daha çabuk geçiyor burda tek başıma olmakta yapıyor beni böyle en azından ailemin evinde beklerim düğünümüüzü hazırlıklarımızı tamamlar nikahımızı yaparız
canım benim öyle stres yapma kendine ya.ne gelirse insana stresten geliyor valla bak kendine.zamanında bana yapamdıklarını bırakmadılar o doktorlar.daha 19 yaşındaydım bana beyninde tümör var dediler hemde arka beyincikte çok tehlikeli yerde dediler.kist var dediler.biopsi yaparız ama ya masada kalır ya sakat kalır riskli dediler.hayatım bir anda alt üst oldu resmen.ne bu hastalık diye yedim bitirdim kendimi.neymiş biliyormusun daha yeni teşhis konuldu.Sinüzit kistleriymiş onlar.sende hastayım hastayım deme sakın iyisin sen.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?