Asker Eşleri

canım bence çok zayıfsın yemek ye biraz,açlıktandır
önemli bişey deildir canım ya üzme kendini olumlu düşün, bünyen zayıftır, ilaç falan toparlarsın. kansızlık var mesela bende o da yapıyor olabilir. iyi beslen canım dikkat et kendine, kadın olmak daha zor bak.

evet canım bizim de başımıza gelmişti yeni evliyken bi kere korunma engeli bizi gazaba uğrattı, acemiliğimize denk geldi. tabi ben durur muyum hemen gidip norlevo içtim, aynı gün bi de doktora gittim panik halinde, reglini bekle ben napıyım demişti

Norlevo'yu ben de düşünmüştüm ama nasıl olsa olmaz dedim.Bebişin geleceği varmış demek ki,fırsat kolluyormuş

Norlevo'yu ben de düşünmüştüm ama nasıl olsa olmaz dedim.Bebişin geleceği varmış demek ki,fırsat kolluyormuş

canım evet geleceği varsa bağlasan durmaz ben çok duydum korunup da hamile kalan...bi yolunu bulup ulaşıyo o minnişler yazık eşine üzüldüm canım hadi bir an önce aranızı düzelt yazık hevesini kırma.....anne olacaksın tatlım

Canım çok geçmiş olsun
bulunur ne olduğu sen stres yapma çünkü çok etkiler
umarım en kısa zamanda atlatırsın

evet canım stres etkiliyor şurdan bir gitsem evime olsa düğünümüz ailemin yanındayken zaman daha çabuk geçiyor burda tek başıma olmakta yapıyor beni böyle en azından ailemin evinde beklerim düğünümüüzü hazırlıklarımızı tamamlar nikahımızı yaparız

merhabalar herkeseeeee...
angell hiç üzülünürmü aşkolsun.bak biz istiyoruz ama tık yok:))hayırlı olsun canımmm...
okyanus herşeyi tetikleyen stress bacımm..sen stres yaptıkça artıyo olabilirmi...bide kan değeriyle baslenmeyle alakalı olabilir...bende zayıfım da kan değerlerim nnormal.baktırmışsın kesin ama bajtırmaadıysan die dedim.

baktırdım canım b12 vitamin eksikliği yapar dediler hap kullanıyorum çok yokmuş ama yinede kullan dedi doktor bakalım son olarak mr çekilde inş. şikayetimin sebebi buluncak inş.:26:

eşimi aradım canım iyi bir kadın doğum uzmanı araştırıyormuş
soğuk konuştu tabi benimle
annemlere de haber verdim biraz önce,duyunca ağlamaktan konuşamadı annem
akşama eşimin gönlünü almak için birşeyler yapayım dedim

Canım teşekkür ederim
inşallah en kısa zamanda senin ve özlemin'de müjdeli haberlerini alırız

Çok az kalmış tatlım kavuşmanıza
o gün gelsin hayırlısıyla stres falan kalmaz
ne zaman gideceksin ailenin yanına

Çok az kalmış tatlım kavuşmanıza
o gün gelsin hayırlısıyla stres falan kalmaz
ne zaman gideceksin ailenin yanına

çok şükür bu ay sonunda gidicem hayırlısıyla haftayada zaten annem gelicek eşyalarımı toparlamaya 30 temuzda çanakkale yolcusuyum kışlık kıyefetlerimi fln nişanlımın tuttuğu yeni evimize götürücez

ayy ne güzel yaşasın bebiş geliyor

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin angelım hemen eskişehirde doktor tavsiyesinde bulunuyorum,turgay şener...

canım benim öyle stres yapma kendine ya.ne gelirse insana stresten geliyor valla bak kendine.zamanında bana yapamdıklarını bırakmadılar o doktorlar.daha 19 yaşındaydım bana beyninde tümör var dediler hemde arka beyincikte çok tehlikeli yerde dediler.kist var dediler.biopsi yaparız ama ya masada kalır ya sakat kalır riskli dediler.hayatım bir anda alt üst oldu resmen.ne bu hastalık diye yedim bitirdim kendimi.neymiş biliyormusun daha yeni teşhis konuldu.Sinüzit kistleriymiş onlar.sende hastayım hastayım deme sakın iyisin sen.)

saol canım iyileşicem inş. hasta değilim strestende oluyor eminim burda çok stresliyim çünkü bir gitsem annemlerin yanına rahatlıcam sonra düğün hazırlıklarına dalıcaz zten sonra düğün sonra paşamla kavuşucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…