ah ah boy olmayınca işte iki kilo bile ne kadar rahatsız ediyor, ben de sarktım gibi geliyor iyice. mesaide otur otur olacağı buydu tabi. eşim gayet memnun bu yeni halimden. boyum 158 kilo 53 olur mu kızlar sorarım size olur mu? yer elması gibi oldum. neresi iyi bunun?çok mutsuzum aynalara küstüm valla. iş yerimde sorup duruolar hamilemisin diye? düşünün yani.
kilodan mı bahsediyosunuz ben napıyım ya
kaç aydır diyetteyim baya verdim başlarda durdu şimdi
ama duraksama döneminde kesinlikle bırakmamam lazım
geçici bi dönem diye düşünüyorum
50lili kilolarar çok diosunuz yaa yuh diyorummm
65 kiloyummmm bennnnnn
boy canım boy önemli.boyun kaçki?
sen 158 boya 53 kilo çok diyorsan ben ne yapmalıyım acaba ya?
sen 158 boya 53 kilo çok diyorsan ben ne yapmalıyım acaba ya?
1.67(( uzun değlim yaniiiiii
kilonda boyunda gayet iyi hayatım.ama sporu her zaman yapmak lazım.ben 170 e 52 yim ama sıkı bir vücut hayalim azimliyim başarıcam evlenince kilo alınıyormuş bende umarım olmazz
okudum slm çakmadan geçmiyim dedim..misafir var kaçayım
bu arada takıntılarınızı hayretle okudumçok şükür hiç takıntım yok..gayet düzenli derli toplu biriyimdir..hatta evime gelenler çok titizsin der ama alakası yok..kafama eserse evi hiç de toplamam oturur keyif çatarım herşeyden önemli benim valla eşyaların evin kölesi olamam gerçi şu da var ki öyle olduğum dönemlerde arkamı eşim toplar o avantajım var yani belki o yüzden böyle düşünüyorum:44: neyse kaçtım byss öptm herkesi bu araada jelby ve sweet fıstık gibisiniz ihtiyacınız yok spora falan
yaaa allahaşkına 165 den uzun olan kızlar lütfen yaani burda depresyone gireceğim sayenizde,akdeniz bitki örtüsü gibi kaldım yanınızda. aferin aferin ben napıyım şimdi eşimin dediği gibi bol süt içeyim bari belki uzarım ayol
valla kızlarr benmki evlilik sonrası falan değil pek
hep eğilimliydim ben kilo almaya hayatımda en az 58 olmuşumdur heralde
yani hayatım boyunca hep bi savaşım olmak zorunda kilolarla
evlndiğinde kilo alırsın diyor banada herkezbenim ablam doğum yaptı doğumda 25 kilo aldı 2 yıl oldu şimdi benden zayıf bende uzun boylu bunalıma giriyorum onun yanında çok irisin diyor bana [/QUOTE
sen mi irisin kiloyu bu kadar hastalık haline getirmemek lazım bence
52 kilosun ver irisin mi diyor
tamam belki sıkı falan olmayabilirsin spor yaparsın ama iri demesi komk olmuş
evlndiğinde kilo alırsın diyor banada herkezbenim ablam doğum yaptı doğumda 25 kilo aldı 2 yıl oldu şimdi benden zayıf bende uzun boylu bunalıma giriyorum onun yanında çok irisin diyor bana [/QUOTE
monaya katılıyorum canım,zaten yeterince zayıfsın fotoğraflarına da bakmıştım. boyuna göre kilon az bile bence. iri görmemiş onlar. sağlığın her şeyden önemli bak, baş dönmelerin de varmış. dikkatli ol. ben bi ara 45 kiloya inmiştim ve iki kere bayılıp acile kaldırıldım. hiç rejim falan yapmamıştım,stresten erimişm. abartmamak lazım bence de. ben boyum kısa olduğu için takıyorum çok görünüyor. o yüzden sporla sıkılaşmak önemli.
evet çok öyle diyor geçen bir teyzede dedi çocuk seninmi ablam ben bide kızı gidiyoruz bende ablamda elinden tutuyoruz teyze dedi sana benzemiyor babaya çekti herhalde bende dedim yok benim değil ablamın aa dedi hiçç doğum yapmış gibi durmuyor o diyor utanmadan ben doğurmuş gibiymişimspor şart bana bu son olay beni iice sarstı sıkılaşıcm bari bu kiloda kalayım önlem alayım
okyonuscum çok zayıf duruosun sen ama ya
göbeğin falan mı var ama o kiloda ne kadar olabilirki
mesela benm göbek yoktur direk alt tarafım zengin madenlerle doludur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?