Asker Eşleri

olsun canım verirsin kilo isteyelim inanalım yeterki birbirimizi burda gaza getiricez vericez kiloları sıkılaşıcaz oh miss benim boyum 170 ama kollarım falan sarkık gibi gelio bana önlem almam gerekiyor wii fit aldırayım bari kendime birde plates topu yuvarlanırız kilolardan kurtuluruz

boy canım boy önemli.boyun kaçki?

kızlar oğluş uyandı azcık onunla oyun oynucaz.yine gelicem.bu kilo muhabbetine yine değinelim.hep birlikte sıkılaşıcaz unutmayınn...

okudum slm çakmadan geçmiyim dedim..misafir var kaçayım
bu arada takıntılarınızı hayretle okudum çok şükür hiç takıntım yok..gayet düzenli derli toplu biriyimdir..hatta evime gelenler çok titizsin der ama alakası yok..kafama eserse evi hiç de toplamam oturur keyif çatarım herşeyden önemli benim valla eşyaların evin kölesi olamam gerçi şu da var ki öyle olduğum dönemlerde arkamı eşim toplar o avantajım var yani belki o yüzden böyle düşünüyorum:44: neyse kaçtım byss öptm herkesi bu araada jelby ve sweet fıstık gibisiniz ihtiyacınız yok spora falan

sen 158 boya 53 kilo çok diyorsan ben ne yapmalıyım acaba ya?

canım öyle de bende bebek yok bişey yok, tamamen homili de gırtlak yani bi de eşimin gazından oldu hep, güzel yemek yapar kendisi,benden de ister onu yapalım şurda şunu yiyelim. yok efendim hamile kalsam çocuk nereye sığcakmış çok ufakmışım. hıh tam oldu şimdi işte hobit gibiyim zaten

ben 170 e 52 yim ama sıkı bir vücut hayalim azimliyim başarıcam evlenince kilo alınıyormuş bende umarım olmazz
kilonda boyunda gayet iyi hayatım.ama sporu her zaman yapmak lazım.

ah canım benim sende öylesin teşekkür ederim:)

yaaa allahaşkına 165 den uzun olan kızlar lütfen yaani burda depresyone gireceğim sayenizde, akdeniz bitki örtüsü gibi kaldım yanınızda. aferin aferin ben napıyım şimdi eşimin dediği gibi bol süt içeyim bari belki uzarım ayol

valla kızlarr benmki evlilik sonrası falan değil pek
hep eğilimliydim ben kilo almaya hayatımda en az 58 olmuşumdur heralde
yani hayatım boyunca hep bi savaşım olmak zorunda kilolarla

ben günde hala yarım lt süt içiyorum nişanlım evlenincedemi devam edicek bu diyor evet dedim sen böyle tatlısın cnm üzülme bence tam bir fıstıksın

kızlar eşim izne gelene kadar vermem lazım benim, acil zayıflama planı yapmalıym. ne yesem yarıyor

valla kızlarr benmki evlilik sonrası falan değil pek
hep eğilimliydim ben kilo almaya hayatımda en az 58 olmuşumdur heralde
yani hayatım boyunca hep bi savaşım olmak zorunda kilolarla

evlndiğinde kilo alırsın diyor banada herkez benim ablam doğum yaptı doğumda 25 kilo aldı 2 yıl oldu şimdi benden zayıf bende uzun boylu bunalıma giriyorum onun yanında çok irisin diyor bana

okyonuscum çok zayıf duruosun sen ama ya
göbeğin falan mı var ama o kiloda ne kadar olabilirki
mesela benm göbek yoktur direk alt tarafım zengin madenlerle doludur

okyonuscum çok zayıf duruosun sen ama ya
göbeğin falan mı var ama o kiloda ne kadar olabilirki
mesela benm göbek yoktur direk alt tarafım zengin madenlerle doludur

zayıfım canım kilolu değilim sıkılaşmak istiyorum kilolarımdan şikayetçi değilim ben ama o teyze ve ablam bzodu sinirimi

okyonus sana inanmıyorum....kızım inceciksin ne gerek Benimde öyle uzun bi boyum yok 1.64 boyum 50 lerdeyim hep şimdi 54'üm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…